Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 15:02)
kadangi tai viena iš trijų tindi rindi konkurso nuotraukų, dalyvaujančių ir šiame, nemanau kad daug ir balsavo rolleyes.gif
Papildyta:

kas iš to, kad ištrins. gi gal ir šita iš kur nors nukopinta. įrodymas būtų ip sutikrinimas čia ir anam forume rolleyes.gif

http://www.mamosdien...e...&start=3200
Jei turi laiko šmeižti,tai rask laiko ir foto pažiūrinėti ir suprasi,kad niekas čia nieko nekopino mirksiukas.gif
Netikėjau,kai man sakė jog SM labai nedraugiškas forumas,bet užtenka paskaitinėti ir supranti,kad naujokai čia nepageidaujami unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorbona @ 2009 05 07, 13:20)
Jei turi laiko šmeižti,tai rask laiko ir foto pažiūrinėti ir suprasi,kad niekas čia nieko nekopino mirksiukas.gif

nelabai suprantu ką parodyt norėjot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorbona @ 2009 05 07, 14:20)

jei turit laiko ieškoti sliekų, kur jų nėra, tai šmeižtas ir rodos (jei skaitytumėt ne tarp eilučių - žodis 'gal' reiškia prilaidą arba klusimą, ne teiginį ) smile.gif o dėl nedraugiškumo - kaip šauksi, taip ir atsilieps mirksiukas.gif kad iš įvairių forumų jau dalyvavusių atvirukų šiame konkurse gausu - faktas kaip blynas.
Atsakyti
Netikėjau,kai man sakė jog SM labai nedraugiškas forumas,bet užtenka paskaitinėti ir supranti,kad naujokai čia nepageidaujami  unsure.gif

labai nepagrįstas kaltinimas.

kaip jau rašėme aukščiau, mes čia sėdim ir šnekinėjam apie visas įmanomas versijas, kas gi uždraus. jei būtų šmeižimas, tai sakytume - ei, ši naujokė yra apgavikėėėė!
dabar gi taip niekas nesako, čia kaip ir žaidimas: pasvarstykime visus įmanomus variantus.

o kaltinimas, kad SM - nedraugiškas forumas, tai toks labai nekonkretus. SM forume yra tūkstančiai narių, dešimtys tūkstančių. tai visas iki vieno apkaltinti nedraugiškumu jau yra šmeižtas smile.gif

sveika atvykus, nereikia imti visko asmeniškai 4u.gif geriau vystykime diskusiją biggrin.gif kuris gi atvirukas gražiausias? man pvz atvirlaiškis su leliuku. tiesiog, jis labai kitoks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 07 gegužės 2009 - 13:29
Netikėjau,kai man sakė jog SM labai nedraugiškas forumas,bet užtenka paskaitinėti ir supranti,kad naujokai čia nepageidaujami  unsure.gif

Ir dėl šito kažkaip neįkirtau. Kodėl nepageidaujami naujokai???
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 05 07, 13:27)
Ir dėl šito kažkaip neįkirtau. Kodėl nepageidaujami naujokai???

todėl, kad palaikymo komanda renkasi. mirksiukas.gif

Žane, man atvirlaiškis irgi labai thumbup.gif drinks_cheers.gif
mokėčiau, panašaus kažką SB padaryčiau tėvo dienos proga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Lakūdra_: 07 gegužės 2009 - 13:30
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 14:13)
gal, bet kol nepamatysiu - nepatikėsiu hihihi.gif
na va, dar vien kartojas, iš kito forumo,  net rėmelis nepakeistas. turbūt čia ir bus tas forumas, kur kaip buvo minėta vyko agitacijos, o po to ištrinta. ir moderatorė atėjo pareikšti kad jos atvirukas vogtas  g.gif ir taip ir taip kiauliška. aš manau savo balsus išvis atsiimsiu jei jau kitur dalyvavusios ir / ar agitavusios nešalinamos. nemalonu kažkaip.

forumas su agitacijom, buvo jie neklystu draugaukime.lt (atsiprašau, neatsimenu tiksliai)

foto dalyvavo ir laimėjo konkurse TR (šita su žydru fonu ir vaiku burbule)

o autorė, atejo iš MD forumo (šitos pačios su vaiku burbule foto).

čia dvi skirtigos istorijos.

Mūsų forumas nėra nedraugiškas, čia visos laukiamos, tik gal čia ir naujokės, nesuaukę iš karto ditirambų su sveikinimais ir raudunu kilimu, ima manyti, kad jos čia nepageidaujamos.

atėjus ir parašius tik ''labas'' niekas ir nepamato, aš kai atėjau irgi niekas nekalbėjo su manim, bet susiradau dvynių forumą, paskui nėštukės buvom, ir bendravimas atsirado ne iš karto.
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 14:29)
todėl, kad palaikymo komanda renkasi. mirksiukas.gif
Žane, man atvirlaiškis irgi  drinks_cheers.gif
mokėčiau, panašaus kažką SB padaryčiau tėvo dienos proga  blush2.gif

tiksliai, gi idėja... aš tai nemoku, juoksis mergos, kai reikia kažko daugiau grafiškai ir parašinėti, tai aš power pointe darau lotuliukas.gif nu ten aš įdudusi biggrin.gif

prajuokinsiu, mb man mamos dienos proga pasišovė iškept sausainiu. tai kol užminkė tešlą, atėjo vakras. tada tešla buvo per šilta, netinkama kočioti. tai padėjo ją į šaldytuvą... dvyliktą nakties ji vis dar per šilta buvo lotuliukas.gif tai va, tebeturiu tešlą šaldytuve... nežinau, gal jau išmest... ir gaila, sausainiu noriu. o mb vistiek myliu už tokius gerus norus, kad ir nepavyko.
tai va, mislyju, gal ir tas mūsų atvirlaiškis bus toks, kad ir nepavykęs, bet nuoširdus bandymas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 14:13)
gal, bet kol nepamatysiu - nepatikėsiu hihihi.gif
na va, dar vien kartojas, iš kito forumo,  net rėmelis nepakeistas. turbūt čia ir bus tas forumas, kur kaip buvo minėta vyko agitacijos, o po to ištrinta. ir moderatorė atėjo pareikšti kad jos atvirukas vogtas  g.gif ir taip ir taip kiauliška. aš manau savo balsus išvis atsiimsiu jei jau kitur dalyvavusios ir / ar agitavusios nešalinamos. nemalonu kažkaip.

Taip... Susirinksiu zaislus ir isiesiu i kita smelio deze....
Tik pries tai dar balsus susirinksiu i svaru polietilenini maiseli, tvirtai uzrisiu, kad neduokdie, neisbyretu per kokia skyle... Nes, baisu ne pagalvoti, kas gali nutikti - kokia nedorele ras/iskrapstys is netvirtai uzristo maiselio, o gal net ir pavogs neikainojama SM fotokonkurso balsa, uz kuri gali gauti issvajotaji medali profilyje..... Del jo gi verta...

Aj, dar labai verta ir netgi butina uzversti Ruste detektyves darbu. Primygtinai prasyti viska aiskintis, aiskintis aiskintis, nes kalba gi eina apie SM fotokonkurso BALSA, ne siaip koki menkaverti mazmozi...
Ir nesvarbu, kad ta pati Ruste turi seima, rupesciu, o moderatore tikriausiai dirba savanoriskai....

P.S. Merginos, negi jus tikrai TAIP labai neturite ka veikti? unsure.gif As, pvz, tikrai nelabai ka veikiu, nes siandien i darba neinu..... Bet man giliai dzin, tokie visokie detektyvai... Koks skirtumas????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 07 gegužės 2009 - 13:37
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 15:26)

jei turit laiko ieškoti sliekų, kur jų nėra, tai šmeižtas ir rodos (jei skaitytumėt ne tarp eilučių - žodis 'gal' reiškia prilaidą arba klusimą, ne teiginį ) smile.gif o dėl nedraugiškumo - kaip šauksi, taip ir atsilieps mirksiukas.gif kad iš įvairių forumų jau dalyvavusių atvirukų šiame konkurse gausu - faktas kaip blynas.

kaip šauksi-taip atsilieps...
na jo ateina atviruko savininkė ir mandagiai pasako,kad kažkas pasisavino jos atviruką ir prašo išsiaiškinti o jūs užsipuolat ,kad tipo čia tokia agitacija,per tris nicus varo,nusikopino foto.Ir čia kaip šauksi taip atsilieps?
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 13:33)
tiksliai, gi idėja... aš tai nemoku, juoksis mergos, kai reikia kažko daugiau grafiškai ir parašinėti, tai aš power pointe darau  lotuliukas.gif  nu ten aš įdudusi biggrin.gif

prajuokinsiu, mb man mamos dienos proga pasišovė iškept sausainiu. tai kol užminkė tešlą, atėjo vakras. tada tešla buvo per šilta, netinkama kočioti. tai padėjo ją į šaldytuvą... dvyliktą nakties ji vis dar per šilta buvo  lotuliukas.gif  tai va, tebeturiu tešlą šaldytuve... nežinau, gal jau išmest... ir gaila, sausainiu noriu. o mb vistiek myliu už tokius gerus norus, kad ir nepavyko.
tai va, mislyju, gal ir tas mūsų atvirlaiškis bus toks, kad ir nepavykęs, bet nuoširdus bandymas? biggrin.gif

šaunuolis TB thumbup.gif
nu jo, ale man ko gero ranka padaryt labiau pavyktu nei kompu doh.gif nes nei programų reikiamų turiu, nei įgudžių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 14:33)
tiksliai, gi idėja... aš tai nemoku, juoksis mergos, kai reikia kažko daugiau grafiškai ir parašinėti, tai aš power pointe darau  lotuliukas.gif  nu ten aš įdudusi biggrin.gif

prajuokinsiu, mb man mamos dienos proga pasišovė iškept sausainiu. tai kol užminkė tešlą, atėjo vakras. tada tešla buvo per šilta, netinkama kočioti. tai padėjo ją į šaldytuvą... dvyliktą nakties ji vis dar per šilta buvo  lotuliukas.gif  tai va, tebeturiu tešlą šaldytuve... nežinau, gal jau išmest... ir gaila, sausainiu noriu. o mb vistiek myliu už tokius gerus norus, kad ir nepavyko.

nu kam mest, paziurek, gal jau atveso bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti