tai va, dalyvaujanti narė greičiausiai tikria ne ta, kuri yra nuotraukos autorė, parašiau jai užklausimą, ir paprašiau originalios foto, kur tik vaikelis, be padailinimų (kaip kad mum čia ydėta buvo , kur mažiulis sėdi ant lovos)
lauksiu ką parašys.
QUOTE(Rustė @ 2009 05 07, 12:49)
tai va, dalyvaujanti narė greičiausiai tikria ne ta, kuri yra nuotraukos autorė, parašiau jai užklausimą, ir paprašiau originalios foto, kur tik vaikelis, be padailinimų (kaip kad mum čia ydėta buvo , kur mažiulis sėdi ant lovos)
lauksiu ką parašys.
lauksiu ką parašys.
o iš forumo ištrynei tą foto?
et, dabar ilgai teks atomazgos laukt kil prisijungs, kol atrašys....
QUOTE(Dax @ 2009 05 07, 13:44)
Jeigu prades skaiciuot nestukiu ir bendraamziu pokalbius tai nors ir 200, bet dabar skaiciuoja isskirtinese temose. Juk yra mamu kurios sneka daug bendraamziuose, nestukese o i kitas tepas nelenda, nes joms neidomu.
o zinot, as tai nuolat pasiskaitineju..bet irgi kazkaip nebendrauju...man sis forumas labai jau didelis ir niekaip neismokstu temose ikelti nuotraukas pvz. mezgimo.
Bet va dabar atrodo jau pamaciau kur yra nuotraukos ikelimas
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 13:51)
o iš forumo ištrynei tą foto?
et, dabar ilgai teks atomazgos laukt kil prisijungs, kol atrašys....
palikau, permesiu i neuzpildytas, nes jei visai ištrinsiu, nelieka man niko įrodymo.
mergaites, kas už ją balsavote, galite atsisakyti balsų ir pabalsuoti už kitas (jei norite).
nes faktas kaip ir įrodytas, tik lieka prisipažinti.
QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 13:26)
oi čia kiekvienas konkursas toks. kas dėjosi praeitame...
užsuk pas spaliukus bent pasisveikint
užsuk pas spaliukus bent pasisveikint
a praeitame dar aršiau?
o dėl pasisveikinimo, būtinai jau tikrai ilgai nebuvau
QUOTE(gintare.p @ 2009 05 07, 13:33)
kai tavo nuosavas darbas kazka pelno {pvz. kokia nors nominacija},tai buna malonu,net malonu uz ta darba gauti ir tulpyte,tokia pat,kokiu turi savam sode.
tas ir yra, kad džiugina kai savas darbelis laimi. o su svetimu, koks ten dziaugsmas..
QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 13:42)
praėjusiame buvo rekordinis kiekis pašalintų už neteisėtą agitaciją fotografijų. negana to, pašalintųjų draugės susirinko čia išlieti pykčio buvo daugiau intrigos nei muilo operos seriale
net įdomu, einu pora psl paskaityt
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 07, 13:47)
ech, koks galingas tas medalis profilyje...
O jei dar koki tusinuka su SM logotipu prides, tai be kalbu - draskytis, smeizti, skusti, plagijuoti verta...
O jei dar koki tusinuka su SM logotipu prides, tai be kalbu - draskytis, smeizti, skusti, plagijuoti verta...
kadangi tai viena iš trijų tindi rindi konkurso nuotraukų, dalyvaujančių ir šiame, nemanau kad daug ir balsavo
Papildyta:
kas iš to, kad ištrins. gi gal ir šita iš kur nors nukopinta. įrodymas būtų ip sutikrinimas čia ir anam forume
Papildyta:
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 14:00)
Rustyt, aš šitą turėjau minty, kad gal išimk. o tai nusikopins ir pateiks kaip įrodymą
kas iš to, kad ištrins. gi gal ir šita iš kur nors nukopinta. įrodymas būtų ip sutikrinimas čia ir anam forume
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 13:02)
ateiviai irgi gal egzistuoja
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 14:00)
Rustyt, aš šitą turėjau minty, kad gal išimk. o tai nusikopins ir pateiks kaip įrodymą
paslepiau
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 14:02)
kadangi tai viena iš trijų tindi rindi konkurso nuotraukų, dalyvaujančių ir šiame, nemanau kad daug ir balsavo
Papildyta:
Papildyta:
tai mes gi negalim niekam pasakyti IP, kaip aš sutikrinsiu?
čia nėra toks kriminalas, kad reiktų iki to eiti, aferų atveju tai suprantu, kai eina tema apie policijas, o čia, palauksim ką ''autorė'' pasakys.
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 14:02)
IP visiškai ne įrodymas, nes jų galima pridaryt ir prislapstyt kiek nori. na, nebent jie būtų vienodi, nors ir vienodumas ne įrodymas, nes pvz vienas IP gali būti viso daugiabučio gyventojų...
bet dėl IP Rustė manau jau sutikrino, tik skelbti negali. sutikrino - turiu omeny atviruką įdėjusios narės ir šios naujai prisijungusios narės.
jei foto turės ryškios didelės rezoliucijos, ir jei ativruką turės pilnos didelės rezoliucijos, va čia jau tikresnis įrodymas... nors TR forume mačiau foto įkeliamos tikrai didelės, užlipus ant jų atsidaro pilvos rezoliucijos, tai vėlgi...
šiuo konkrečiu atveju aš linkusi tikėti šia mamyte
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 14:04)
ateiviai irgi gal egzistuoja
gal, bet kol nepamatysiu - nepatikėsiu
na va, dar vien kartojas, iš kito forumo, net rėmelis nepakeistas. turbūt čia ir bus tas forumas, kur kaip buvo minėta vyko agitacijos, o po to ištrinta. ir moderatorė atėjo pareikšti kad jos atvirukas vogtas ir taip ir taip kiauliška. aš manau savo balsus išvis atsiimsiu jei jau kitur dalyvavusios ir / ar agitavusios nešalinamos. nemalonu kažkaip.
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 14:13)
na va, dar vien kartojas, iš kito forumo, net rėmelis nepakeistas. turbūt čia ir bus tas forumas, kur kaip buvo minėta vyko agitacijos, o po to ištrinta. ir moderatorė atėjo pareikšti kad jos atvirukas vogtas ir taip ir taip kiauliška. aš manau savo balsus išvis atsiimsiu jei jau kitur dalyvavusios ir / ar agitavusios nešalinamos. nemalonu kažkaip.
vaat ir man ši vieta tokia keista. tik įdomu va, čia tas pats ar ne tas pats forumas
nors vis dar esu linkusi tikėti šia mama. nes labai nuoširdžiai nuskambėjo, o ir vaikučio foto įkėlė.