Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(kitten` @ 2009 05 07, 13:17)
Kaip matau aršesnė kova vyksta, nei prezidento rinkimuose doh.gif Ten vieni kitus užrakinėja kabinetuose, kad neateitų balsuot biggrin.gif
Iš kur tas toks begalinis noras lipant per galvas laimėt? Čia gi tik atvirukų konkursas....O gal prizas aukso puodas, tik aš nežinau? lotuliukas.gif

Rimtai, o koks prizas? Supermamos forumo meduolinis medalis ? biggrin.gif lotuliukas.gif

O del tu atviruciu, kur be zmoniu ir vaiku veidu... Siam konkurse man tik vienas grazus, tai va sis
user posted image

ir dar sis user posted image

Visi kiti (kur nera veidu, pabreziu) arba visiskas kicas (mano suvokimu) arba tiesiog nekabinancios nuotraukos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 07 gegužės 2009 - 12:27
QUOTE(kitten` @ 2009 05 07, 13:17)
Kaip matau aršesnė kova vyksta, nei prezidento rinkimuose doh.gif Ten vieni kitus užrakinėja kabinetuose, kad neateitų balsuot biggrin.gif
Iš kur tas toks begalinis noras lipant per galvas laimėt? Čia gi tik atvirukų konkursas....O gal prizas aukso puodas, tik aš nežinau? lotuliukas.gif

oi čia kiekvienas konkursas toks. kas dėjosi praeitame... doh.gif lotuliukas.gif

užsuk pas spaliukus bent pasisveikint biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
Oi,nejuokinkit....net nuejau paskaityt apie prizus...
kai tavo nuosavas darbas kazka pelno {pvz. kokia nors nominacija},tai buna malonu,net malonu uz ta darba gauti ir tulpyte,tokia pat,kokiu turi savam sode.
Atsakyti
Rustė grįžo, bus tvarka ant šio svieto biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nemigu gi aš , vakar apturėjau eismo įvykį, teko į draudimą važiuoti (visi sveiki, mašinas tik apsiraižėm)

QUOTE(gritte @ 2009 05 07, 08:14)
Gal reikėtų pakeisti taisykles dėl dalyvavimo su ta pačia nuotrauka kituose saituose  g.gif Net jeigu nikai sutampa (vieno ir kito forumo), ar tikrai čia jau labai sąžiningas dalyvavimas.

Man labai įdomu pažiūrėti už ką balsuoja žmonės, dažniausiai ir pati įdedu savo favorites  4u.gif

negaliu susekti visųforumų, jie jau čia, SM nesužiūriu kas ką agituoja, tai kaip man reikėtų bper visą inetą naršyti ir ieškoti kas kur ką įdėjo...
QUOTE(vitlija.p @ 2009 05 07, 08:29)
Laba SuperMamos. Kas domisi Photoshopu turbut pazista mane ir mano darbelius.
Nebuvau jusu nare, tai gi teko prisijungti. Ir tam buvo labai keista priezastis. Turbut visos jau matet TR "Atviruku konkurse" mano darbeli, kuris uzeme 1 vieta. Buvau labai nustebus pamaciusi Jusu konkurse savo atviruka

user posted image

Nelabai suprantu kaip jis pateko i si konkursa, kas ji ikele... g.gif

tuoj pažiūrėsim, labai dažnai pasisavinusios autorės netyčia išsiduoda, ir pasisako, tuoj patikrinsim viską.

informuosiu.
QUOTE(Rico @ 2009 05 07, 10:13)
Man irgi keistai atrodo- tik prisijunge ir is kart pamate atviruka (man truko kelis men kol konkursus "atradau")
Kazin ar imanoma patikrinti dalyves ir naujokes IP  g.gif (mano sesuo kitam forume moderatore, tai sake mato)

Ir kodel negalima padaryti taisykles, kad kol darbai dalyvauja SM konkurse jie negali buti skelbiami kitur  ax.gif

kiek supratau čia netyčia pamatė ir savo forume apie tai klausė draugių (skaičiau vakar), ir paaiškėjus, kad niekas nieko nežino, kreipėsi čia.

IP matau, bet pasakyti negaliu niekam, nebet policija reikalutų ir tai tik su Supermamos leidimu.

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 07, 13:26)
Rimtai, o koks prizas? Supermamos  forumo meduolinis medalis ? biggrin.gif lotuliukas.gif

panašiai tongue.gif
medalis profilyje plius kažkas iš SM simbolikos, puodukas gal koks, ar gal koks CD.

nežniau, prizuz Supermama skirsto tongue.gif
Atsakyti
o, Rustė yra, mažu kažkas paaiškės bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 13:26)
oi čia kiekvienas konkursas toks. kas dėjosi praeitame...  doh.gif  lotuliukas.gif

užsuk pas spaliukus bent pasisveikint biggrin.gif wink.gif

tai,ka? cia kiekvienam kas nors idomaus atsiranda?
Ar tik per pilnati tokia veikla buna?
Atsakyti
QUOTE(gintare.p @ 2009 05 07, 13:39)
tai,ka? cia kiekvienam kas nors idomaus atsiranda?
Ar tik per pilnati tokia veikla buna?

praėjusiame buvo rekordinis kiekis pašalintų už neteisėtą agitaciją fotografijų. negana to, pašalintųjų draugės susirinko čia išlieti pykčio biggrin.gif buvo daugiau intrigos nei muilo operos seriale doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare.p @ 2009 05 07, 20:02)
o man si tvarka patiko...dar as kazkodel linkusi manyti,kad balsuoti galetu tie,kurie marase ne maziau pvz. 100 zinuciu ir kad kartas nuo karto pabendrautu...o ne tik uz savo nuotraukas balsuotu

Jeigu prades skaiciuot nestukiu ir bendraamziu pokalbius tai nors ir 200, bet dabar skaiciuoja isskirtinese temose. Juk yra mamu kurios sneka daug bendraamziuose, nestukese o i kitas tepas nelenda, nes joms neidomu.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 07, 11:38)
Sveikos, nemigu gi aš , vakar apturėjau eismo įvykį, teko į draudimą važiuoti (visi sveiki, mašinas tik apsiraižėm)

jeeeeeeeee Rustė grįžo.
(gerai, kad viskas tik apsiraižymais baigėsi!!!)
Atsakyti
Ruste, smagu, kad jūs sveiki, be traumų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 07, 13:38)

medalis profilyje plius kažkas iš SM simbolikos, puodukas gal koks, ar gal koks CD.

nežniau, prizuz Supermama skirsto tongue.gif

ech, koks galingas tas medalis profilyje... bigsmile.gif

O jei dar koki tusinuka su SM logotipu prides, tai be kalbu - draskytis, smeizti, skusti, plagijuoti verta... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 07 gegužės 2009 - 12:49