Sveikos, nemigu gi aš ,
vakar apturėjau eismo įvykį, teko į draudimą važiuoti (visi sveiki, mašinas tik apsiraižėm)
QUOTE(gritte @ 2009 05 07, 08:14)
Gal reikėtų pakeisti taisykles dėl dalyvavimo su ta pačia nuotrauka kituose saituose
Net jeigu nikai sutampa (vieno ir kito forumo), ar tikrai čia jau labai sąžiningas dalyvavimas.
Man labai įdomu pažiūrėti už ką balsuoja žmonės, dažniausiai ir pati įdedu savo favorites
negaliu susekti visųforumų, jie jau čia, SM nesužiūriu kas ką agituoja, tai kaip man reikėtų bper visą inetą naršyti ir ieškoti kas kur ką įdėjo...
QUOTE(vitlija.p @ 2009 05 07, 08:29)
Laba
SuperMamos. Kas domisi
Photoshopu turbut pazista mane ir mano darbelius.
Nebuvau jusu nare, tai gi teko prisijungti. Ir tam buvo labai keista priezastis. Turbut visos jau matet
TR "Atviruku konkurse" mano darbeli, kuris uzeme 1 vieta. Buvau labai nustebus pamaciusi Jusu konkurse savo atviruka
Nelabai suprantu kaip jis pateko i si konkursa, kas ji ikele...
tuoj pažiūrėsim, labai dažnai pasisavinusios autorės netyčia išsiduoda, ir pasisako, tuoj patikrinsim viską.
informuosiu.
QUOTE(Rico @ 2009 05 07, 10:13)
Man irgi keistai atrodo- tik prisijunge ir is kart pamate atviruka
(man truko kelis men kol konkursus "atradau")
Kazin ar imanoma patikrinti dalyves ir naujokes IP
(mano sesuo kitam forume moderatore, tai sake mato)
Ir kodel negalima padaryti taisykles, kad kol darbai dalyvauja SM konkurse jie negali buti skelbiami kitur
kiek supratau čia netyčia pamatė ir savo forume apie tai klausė draugių (skaičiau vakar), ir paaiškėjus, kad niekas nieko nežino, kreipėsi čia.
IP matau, bet pasakyti negaliu niekam, nebet policija reikalutų ir tai tik su Supermamos leidimu.
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 07, 13:26)
Rimtai, o koks prizas? Supermamos forumo meduolinis medalis ?
panašiai
medalis profilyje plius kažkas iš SM simbolikos, puodukas gal koks, ar gal koks CD.
nežniau, prizuz Supermama skirsto