Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

smile.gif+2009 05 07, 10:22-->
QUOTE(Emilytėsmile.gif @ 2009 05 07, 10:22)

kodėl prisiregistravot į nepatenkintųjų forumą?
Atsakyti
na gerai, kol laukiame atomazgos, aš siūlau grįžt ir padiskutuoti apie atvirukų klasifikavimą.
manau, vieni atvirukai sukurti, kaip čia buvo įvardinta, "pardavimui" - tokius galima nusipirkt ir dovanoti bet kuriai mamai:
user posted image user posted image user posted image user posted image

kiti gi atvirukai yra kurti labai asmeniški - ten aiškiai matyti vaikutis ar pati mama, ir jie yra grynai asmeniniai, jų kitam asmeniui nepanaudosi
user posted image user posted image user posted image

o treti yra iš viso nepatenkantys į šias grupes, nes jie tokie per vidurį, bet taip traukia:
user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image
Man šis kažkaip įstrigo, gal dėl to, kad jis vienas iš pirmųjų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 10:45)

kiti gi atvirukai yra kurti labai asmeniški - ten aiškiai matyti vaikutis ar

kodėl?
juk pilna pardavime atvirukų su vaikais ar žmonėmis.
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 11:50)
kodėl?
juk pilna pardavime atvirukų su vaikais ar žmonėmis.

na, čia mano klasifikacija, tiesiog tokių nepirkčiau savo mamai... galima padiskutuoti ax.gif

būna tokių su vaikais ir žmonėmis abstakčių, pvz:
user posted image - jie tokie universalesni, ir tinkami kitiems

o kiti su veidais yra akivaizdžiai asmeniški, na tarkim šis: user posted image

beje, aš nesakau, kad jie netinami konkursui, jie be abejo tinkami, nes tai - atvirukas mamai.
čia tiesiog išskiriu dvi kategorijas, nes seniau buvo beužsimezganti diskusija "kodėl įkeltas vienas ar kitas vaikutis, kartais net nesišypsantis, juk jis netinka atvirukui..." ir t.t. ir pan. tai va, aš tiesiog tokį atviruką priskiriu prie "asmeninių" katogorijos, o jame esančio vaikiuko foto, mano akimis, taipogi tinka atvirukui, nes jį gaunančiai mamytei tai kažką svarbaus reiškia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 07 gegužės 2009 - 11:06
Aš kažkaip neskirsčiau, kur čia parduotuviniai atvirukai, kur šiaip ax.gif man tiesiog yra labai gražūs ir mieli, viduriniai ir nelabai atintinkantys mano "skonį" ax.gif
Atsakyti
Kazkokia naujoku diskriminacija,kas per konkursas,jei ne visi gali balsuoti?Nesamone g.gif
Atsakyti
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 12:39)
Kazkokia naujoku diskriminacija,kas per konkursas,jei ne visi gali balsuoti?Nesamone g.gif

Anaiptol, čia labai protingai padaryta. Įsivaizduokit, jei su vienu nicku įkeli nuotrauką, priregistruoji dar dešimt skirtingų nickų ir iškart puoli balsuot už savo nuotrauką. O čia, norit kad viskas būtų teisinga, reikia dar ir pabendraut forume, o ne tik užsiregint. Tai va.
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 05 07, 12:50)
Anaiptol, čia labai protingai padaryta. Įsivaizduokit, jei su vienu nicku įkeli nuotrauką, priregistruoji dar dešimt skirtingų nickų ir iškart puoli balsuot už savo nuotrauką. O čia, norit kad viskas būtų teisinga, reikia dar ir pabendraut forume, o ne tik užsiregint. Tai va.

pilnai sutinku drinks_cheers.gif nors iš tikro kad ir kaip žiauru bet galima buvo padaryti ir dar didesni apribojimą, na pvz 50 zinuciu, nes 20 sypseneliu pridėti skirtingose vietose nesunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 05 07, 11:57)
pilnai sutinku drinks_cheers.gif nors iš tikro kad ir kaip žiauru bet galima buvo padaryti ir dar didesni apribojimą, na pvz 50 zinuciu, nes 20 sypseneliu pridėti skirtingose vietose nesunku 4u.gif

jei jau padedi 20 šypsenėlių, tai 30 padėt juokų darbas
Atsakyti
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 12:39)

o man si tvarka patiko...dar as kazkodel linkusi manyti,kad balsuoti galetu tie,kurie marase ne maziau pvz. 100 zinuciu ir kad kartas nuo karto pabendrautu...o ne tik uz savo nuotraukas balsuotu
Atsakyti
Kaip matau aršesnė kova vyksta, nei prezidento rinkimuose doh.gif Ten vieni kitus užrakinėja kabinetuose, kad neateitų balsuot biggrin.gif
Iš kur tas toks begalinis noras lipant per galvas laimėt? Čia gi tik atvirukų konkursas....O gal prizas aukso puodas, tik aš nežinau? lotuliukas.gif
Atsakyti