Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(Noelle @ 2009 05 07, 09:37)
na laba diena. Susikursiu sau naują vardą dabar, ateisiu pasiskųsti, kad mano atvirukas dalyvauja konkurse ir nežinau kaip jis ten atsidūrė. Iš manęs bus paprašyti originalai. Juos pristatau. Ir kas tada? Dalyvaujantis atvirukas šalinamas iš konkurso. Tai koks čia dėmesio atkreipimas.

taip pat nelogiška, kaip ir su vogtu atviruku konkurse dalyvaut ir tikėtis, kad niekas neišaiškės.
Atsakyti
O Dieve...kur as papuoliau? blink.gif

Mano darbeli kazkas tai ikele o pati tapau kaltinimu objektu doh.gif

Taip, tai mano darbelis ir mano vaikas.

Laimejau Tindi Rindi konkurse
stai cia... http://www.mamosdien...forum.php?f=132

Esu Photoshop temeles Mamos Dienorastije autore ir moderatore

Uzsukau i KONKURSA, nes man pasake kad toks vyksta, bet kadangi turejau problemu su registracija prie 100 metu, tai nedalyvavau siame konkurse, o darbelius paziureti buvo labai smalsu. Tam kad juos paziureti nereikia registracijos.

Nesuprantu is kur tiek pykcio...
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 05 07, 08:37)
na laba diena. Susikursiu sau naują vardą dabar, ateisiu pasiskųsti, kad mano atvirukas dalyvauja konkurse ir nežinau kaip jis ten atsidūrė. Iš manęs bus paprašyti originalai. Juos pristatau. Ir kas tada? Dalyvaujantis atvirukas šalinamas iš konkurso. Tai koks čia dėmesio atkreipimas.

bus tik pasiteisinimas, kad neagitavo pati g.gif ir gaus papeikima senajam nick'ui g.gif bet tes su nauju g.gif oi, sunkus Rustes darbas -del tokiu atsiprasant nesamoniu gaist laika ir gadintis nervus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitlija.p @ 2009 05 07, 09:39)
O Dieve...kur as papuoliau?  blink.gif

Mano darbeli kazkas tai ikele o pati tapau kaltinimu objektu  doh.gif

nemanau, kad jus kažkas kažkuo kaltina. 4u.gif

tik svarstom galimus variantus smile.gif nesinervinkit ir nepykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 10:37)
išsigandot ir išimt panorote? smile.gif

išims moderatorė

as issigandau????taigi ne mano atvirukas? as tik smalsauju...
Atsakyti
Pažiūrės Rustė šios dalyvės IP ir tos, kuri įkėlė "nufyrintą" atviruką nu biggrin.gif gal paaiškės tada kas nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vitlija.p @ 2009 05 07, 10:39)
Nesinervink console.gif As tavimi tikiu 100% mirksiukas.gif tik turek kantrybes 4u.gif ateis Ruste ir viska sutvarkis smile.gif
Atsakyti
dar pasmalsausiu {nors man tikrai neaktualu} ...
ar as teisingai taisykles supratau?man susidare vaizdas,kad su tuo paciu darbeliu galima visur atidalyvauti ir jei siuo metu cia veikia konkretus konkursas,tai su juo ir cia galima sudalyvauti?
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 05 07, 08:52)
Pažiūrės Rustė šios dalyvės IP ir tos, kuri įkėlė "nufyrintą" atviruką nu  biggrin.gif  gal paaiškės tada kas nors  biggrin.gif

Bet jei turi priejima prie keliu PC ir neirodysi nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 10:31)
bet tai nereiškia, kad pati to paties atviruko neįdėjo į šitą konkursą, o dabar norėdema atkreipt į jį dėmesį, sako, kad jis vogtas smile.gif

sąmokslo teorija biggrin.gif

QUOTE(vitlija.p @ 2009 05 07, 10:39)
O Dieve...kur as papuoliau?  blink.gif

Mano darbeli kazkas tai ikele o pati tapau kaltinimu objektu  doh.gif

Taip, tai mano darbelis ir mano vaikas.

Laimejau Tindi Rindi konkurse

Esu Photoshop temeles Mamos Dienorastije autore ir moderatore

Uzsukau i KONKURSA, nes man pasake kad toks vyksta, bet kadangi turejau problemu su registracija prie 100 metu, tai nedalyvavau siame konkurse, o darbelius paziureti buvo labai smalsu. Tam kad juos paziureti nereikia registracijos.

Nesuprantu is kur tiek pykcio...

aš jumis tikiu wink.gif
nesinervinkite, čia merginos mėgsta patikrinti įvairiausias versijas, nes čia tieeeek vogimo skandalų ir apgavysčių buvę, kad seni vilkai netiki iškart cool.gif biggrin.gif

beje, jūs įdėjote dvi vienodas nuorodas, parodykit tą konkursą...
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 07, 10:06)
Bet jei turi priejima prie keliu PC ir neirodysi nieko  schmoll.gif

bet tikiuos, bent jau paviešins nicką, kas įdėjo šitą foto.
ir foto bus išimta iš konkurso.

Gintare, su savo foto gali daryt gi ką nori ir dalyvaut keliuose konkursuose su ja.
bet taisyklės draudžia agituot balsuot už savo foto.
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 07, 11:06)
Bet jei turi priejima prie keliu PC ir neirodysi nieko  schmoll.gif

Tšššššš, nesakyk niekam, kad taip galima biggrin.gif
Atsakyti