vos prisijungusi narė parašė kad atvirukas neva jos, o visos ir patikėjo ateitų kas ir pasakytų jog zvonkė į prezidentus išrinkta - irgi patikėtų
iš tindi rindi konkurso bent trys atvirukai dalyvauja ir šiame konkurse. kiauliška, bet juk lietuvoj gyvenam
ziuriu jau kelintam konkurse atsiranda nesaziningu dalyviu,kaip jum negeda negi negalit sugalvoti ka nors grazaus savo,tegul tas darbelis gaus ir viena balseli,bet jis bus padarytas jusu...
Sveiki.O kodel neleidzia man balsuoti? Ar as ko nors nemoku?
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 09:07)
vos prisijungusi narė parašė kad atvirukas neva jos, o visos ir patikėjo ateitų kas ir pasakytų jog zvonkė į prezidentus išrinkta - irgi patikėtų
iš tindi rindi konkurso bent trys atvirukai dalyvauja ir šiame konkurse. kiauliška, bet juk lietuvoj gyvenam
gerai, kad yra gražių ir protingų. tokių kaip tu. kurios nepatikėjo.
o jei kažkas pasakė, kad žmogus atvirutė yra ten ir ten, tai užsiregistravęs būtent ten ir ten eina ir rašo,
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 10:07)
Nu tai o koks tikslas taip sakyt??? Ir būtent ant šitos nuotraukos, kad ji pasisavinta. Kad padaryt kažkam "zapadlo"??? Šiaip iš oro? Neee, galai nesueina
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 07:11)
vien dėl to, kad vos prisiregistravęs narys atėjo ir pasakė kad atvirukas jo tikrai tuo nepatikėjau. bet dalyvauti su jau dalyvavusiu tikrai negražu, bet manau ir balsų nedaug surinks
Man irgi keistai atrodo- tik prisijunge ir is kart pamate atviruka (man truko kelis men kol konkursus "atradau")
Kazin ar imanoma patikrinti dalyves ir naujokes IP (mano sesuo kitam forume moderatore, tai sake mato)
Ir kodel negalima padaryti taisykles, kad kol darbai dalyvauja SM konkurse jie negali buti skelbiami kitur
QUOTE(gintare.p @ 2009 05 07, 10:10)
Sveiki.O kodel neleidzia man balsuoti? Ar as ko nors nemoku?
reikia būt 20 žinučių parašius.
šiaip įdomumo dėlei paskaičiau aname forume 'pagarsėjusios savo darbeliais' panašaus niko žinutes. nei ji pagarsėjus, nei kas jai rašė kad foto dalyvauja čia, bent forume. bet kaip minėjo rustė forume, kuriame buvo agituojama žinutės ištrintos.
aš greičiau patikėsiu kad su atvirute dalyvauja narė kitu niku, nei kad jis naujokės.
QUOTE(Rico @ 2009 05 07, 09:13)
Kazin ar imanoma patikrinti dalyves ir naujokes IP (mano sesuo kitam forume moderatore, tai sake mato)
mato
prisijungs Rustė viską išsiaiškins
Oj, cirkas
As tai tokios nuomones, kad jei vogti - tai milijona, jei atvirute - tai graziai ir verta pirmos vietos.. O cia
Gal kazkas pabajeravo...
As tai tokios nuomones, kad jei vogti - tai milijona, jei atvirute - tai graziai ir verta pirmos vietos.. O cia
Gal kazkas pabajeravo...
QUOTE(Rico @ 2009 05 07, 10:13)
Man irgi keistai atrodo- tik prisijunge ir is kart pamate atviruka
Norint pamatyt atviruką nebūtina prisijungt, ką tik pati tai pabandžiau. Gal žmogus užklydo, pamatė, prisijungė ir parašė o gal ir ne gan čia teorijas išvedinėt, laukiam Rustės