Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

Gal reikėtų pakeisti taisykles dėl dalyvavimo su ta pačia nuotrauka kituose saituose g.gif Net jeigu nikai sutampa (vieno ir kito forumo), ar tikrai čia jau labai sąžiningas dalyvavimas.

Man labai įdomu pažiūrėti už ką balsuoja žmonės, dažniausiai ir pati įdedu savo favorites 4u.gif
Atsakyti
Laba SuperMamos. Kas domisi Photoshopu turbut pazista mane ir mano darbelius.
Nebuvau jusu nare, tai gi teko prisijungti. Ir tam buvo labai keista priezastis. Turbut visos jau matet TR "Atviruku konkurse" mano darbeli, kuris uzeme 1 vieta. Buvau labai nustebus pamaciusi Jusu konkurse savo atviruka

user posted image

Nelabai suprantu kaip jis pateko i si konkursa, kas ji ikele... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitlija.p @ 2009 05 07, 07:29)
Nebuvau jusu nare, tai gi teko prisijungti. Ir tam buvo labai keista priezastis. Turbut visos jau matet TR "Atviruku konkurse" mano darbeli, kuris uzeme 1 vieta. Buvau labai nustebus pamaciusi Jusu konkurse savo atviruka

user posted image

nu jo......
po tokių dalykų nenustebčiau, jei SM iš vis nebeliks foto konkursų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitlija.p @ 2009 05 07, 06:29)

sveikinimai kitur užėmus pirmą vietą.

Gėda tam, kas pasisavino atviruką. Manau autorė nusipelno viešo atsiprašymo.
Atsakyti
Sveikute Vitlija,o as jau pazinau tavo darbeli ir maniau tu cia dalyvauji smile.gif Tikrai negrazu taip elgtis,ot zmoniu yra g.gif
Atsakyti
keista kaip zmones drista dalyvauti konkurse su ne savo darbeliu, juk bet kada ji gali atpazinti... na ir drasumas zmogaus blink.gif

beje, Vitalija labai mielas atvirukas wub.gif
Atsakyti
nu vat vat....uztat ir yra sunkus tokie konkursai, nes visada atsiranda norinciu gudrauti, galbut kas pasisavino kitu darbelu, kazkas kaip snekejot nusipirko knygyne ir idejo...o kai kas gal kelias valandas dirbo ir kure kazka....
Atsakyti
QUOTE(vitlija.p @ 2009 05 07, 08:29)
user posted image

doh.gif norejo pagudraut, bet apsikvailino
Atsakyti
vien dėl to, kad vos prisiregistravęs narys atėjo ir pasakė kad atvirukas jo tikrai tuo nepatikėjau. bet dalyvauti su jau dalyvavusiu tikrai negražu, bet manau ir balsų nedaug surinks rolleyes.gif
Atsakyti
na moderatoriai išsiaiškins.
et...
Atsakyti
QUOTE(vitlija.p @ 2009 05 07, 08:29)

user posted image

blink.gif
Tokiems "dalyviams" išvis reiktų uždraust dalyvauti foto konkursuose (nebepriimt paraiškų) ar skirti kokias nors nuobaudas
Atsakyti
Nu niekaip nesuprantu, kam reikia šitaip elgtis ir "fyrint" atvirukus iš interneto doh.gif Jei matai, kad konkursas skirtas PS mėgėjoms, ar šiaip su kokia programa mokančioms dailinti nuotraukas, o pačiai neišeina, tai nedalyvauk doh.gif banned2.gif Supykau juodai biggrin.gif
Atsakyti