Šįkart dauguma konkurso nuotraukų Man dar niekad nebuvo taip sunku apsispręsti kam atiduoti savo balsus. Lauksiu rezultatų. Tikiuosi, kad nors šį kartą mano favoritai atsidurs tarp prizininkų. Iki šiol nėra to buvę. Visada mano skonis skirdavosi nuo daugumos.
QUOTE(l'eau @ 2009 05 05, 19:13)
geguzes 5 ir baigias 24 val.
taciau istoriskai susikloste kad paskutine diena baigias 17 val. tai nera ir niekad nebuvo nurodoma konkurso puslapy, reikia tiesiog kazkur nugirsti ar paklausti
taciau istoriskai susikloste kad paskutine diena baigias 17 val. tai nera ir niekad nebuvo nurodoma konkurso puslapy, reikia tiesiog kazkur nugirsti ar paklausti
nu labas rytas
apie 17 val. yra minima taisyklese antrame poste
15. Kodėl paskutinę konkurso dieną išsiųsta nuotrauka jau nebepateko į konkursą?
Jei tai paskutinė nuotraukų priėmimo diena, pasistenkite išsiųsti nuotrauką patvirtinimui dar iki darbo dienos pabaigos (17 val.). Vėliau atsiųstos nuotraukos paskutinę dieną prieš balsavimą nebetvirtinamos.
temoje irgi paminejau du kartus.
bet karta atidziai paskaicius tasykles, manau galima prisiminti valandas.
QUOTE(Mercredi @ 2009 05 06, 10:22)
Leidžiama balsuoti už tris atvirutes. Taigi, ne penkias, kaip rašė Rustė?
Keletą puslapėlių atgal atsiverskit, ten viskas parašyta
QUOTE(multti @ 2009 05 06, 10:25)
Keletą puslapėlių atgal atsiverskit, ten viskas parašyta
Susiradau. Dėkui.
jou, balsavau
daviau savo vieną balselį leliukui atvirlaiškyje:
puiki idėja, gražus, tvarkingas įgyvendinimas
kitą - vaikiukui su pagalvėm:
jame patiko pasakiška fėjų nuotaika
trečią - mėgiamausioms gėlėms:
pritrūkau balsiukų šioms:
čia patiko ne tik nuotrauka, bet ir jos apipavidalinimas tokiais mezginiais
ir šiai:
čia patiko minimalizmas ir švarumas
daviau savo vieną balselį leliukui atvirlaiškyje:
puiki idėja, gražus, tvarkingas įgyvendinimas
kitą - vaikiukui su pagalvėm:
jame patiko pasakiška fėjų nuotaika
trečią - mėgiamausioms gėlėms:
pritrūkau balsiukų šioms:
čia patiko ne tik nuotrauka, bet ir jos apipavidalinimas tokiais mezginiais
ir šiai:
čia patiko minimalizmas ir švarumas
QUOTE(Rustė @ 2009 05 06, 09:58)
labas rytas
taip, taisyklėse rašoma, tačiau jei perskaitėte postą kalbą buvo apie rašymą konkurso puslapy. paprastai nerašoma ir temoje. todėl tiek ir nustebusių bei per kaktą plekšnojančių kad pavėlavo ar dėl kitų priežasčių ir būna
aš atidaviau balsus už du atvirukus, kuriuos pirkčiau. trečio nėra kam atiduoti, nes gražių ir įdomių nematau. būčiau atidavus rasytei.
o dabar gali rašinėt 'pavyzdį parodykit'
QUOTE(l'eau @ 2009 05 06, 11:35)
QUOTE(Rustė @ 2009 05 06, 09:58)
labas rytas
taip, taisyklėse rašoma, tačiau jei perskaitėte postą kalbą buvo apie rašymą konkurso puslapy. paprastai nerašoma ir temoje. todėl tiek ir nustebusių bei per kaktą plekšnojančių kad pavėlavo ar dėl kitų priežasčių ir būna
aš atidaviau balsus už du atvirukus, kuriuos pirkčiau. trečio nėra kam atiduoti, nes gražių ir įdomių nematau. būčiau atidavus rasytei.
o dabar gali rašinėt 'pavyzdį parodykit'
priejau prie tokios isvados, kad nesvarbu kur beparasyciau, vistiek bus nemaciusiu ir nepatenkintu...
kitam konkurse parasysiu visur - tiek temoje, skelbimuose ir paciam konkurse, gal bus aiskiau, jei iki taisykliu daug kas nenueina...
Mano balsai sioms
iki taisyklių tikrai nedaug kas nueina. užtektų parašyt manau pirmoj žinutėj ir konkurso aprašyme
QUOTE(l'eau @ 2009 05 06, 11:43)
iki taisyklių tikrai nedaug kas nueina. užtektų parašyt manau pirmoj žinutėj ir konkurso aprašyme
o gaila, kad nenueina, paskui ir prasideda kad nezinojo, nemate...
idesiu visur ir tiek, daygiau tai nemaziau.
QUOTE(Rustė @ 2009 05 06, 09:40)
kitam konkurse parasysiu visur - tiek temoje, skelbimuose ir paciam konkurse, gal bus aiskiau, jei iki taisykliu daug kas nenueina...
Ruste, jei ir pirštu bakstelsi, vistiek bus nesupratusių, nepastebėjusių..