Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

Šįkart dauguma konkurso nuotraukų thumbup.gif Man dar niekad nebuvo taip sunku apsispręsti kam atiduoti savo balsus. Lauksiu rezultatų. Tikiuosi, kad nors šį kartą mano favoritai atsidurs tarp prizininkų. Iki šiol nėra to buvę. Visada mano skonis skirdavosi nuo daugumos.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 05, 19:13)
geguzes 5 ir baigias 24 val.
taciau istoriskai susikloste kad paskutine diena baigias 17 val. tai nera ir niekad nebuvo nurodoma konkurso puslapy, reikia tiesiog kazkur nugirsti ar paklausti smile.gif

nu labas rytas doh.gif

apie 17 val. yra minima taisyklese antrame poste

15. Kodėl paskutinę konkurso dieną išsiųsta nuotrauka jau nebepateko į konkursą?

Jei tai paskutinė nuotraukų priėmimo diena, pasistenkite išsiųsti nuotrauką patvirtinimui dar iki darbo dienos pabaigos (17 val.). Vėliau atsiųstos nuotraukos paskutinę dieną prieš balsavimą nebetvirtinamos.

temoje irgi paminejau du kartus.

bet karta atidziai paskaicius tasykles, manau galima prisiminti valandas.
Atsakyti
Leidžiama balsuoti už tris atvirutes. Taigi, ne penkias, kaip rašė Rustė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 05 06, 10:22)
Leidžiama balsuoti už tris atvirutes. Taigi, ne penkias, kaip rašė Rustė?  g.gif

Keletą puslapėlių atgal atsiverskit, ten viskas parašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 05 06, 10:25)
Keletą puslapėlių atgal atsiverskit, ten viskas parašyta  mirksiukas.gif

Susiradau. Dėkui.
Atsakyti
jou, balsavau biggrin.gif

daviau savo vieną balselį leliukui atvirlaiškyje:
user posted image
puiki idėja, gražus, tvarkingas įgyvendinimas wub.gif

kitą - vaikiukui su pagalvėm:
user posted image
jame patiko pasakiška fėjų nuotaika smile.gif

trečią - mėgiamausioms gėlėms:
user posted image

pritrūkau balsiukų šioms:
user posted image
čia patiko ne tik nuotrauka, bet ir jos apipavidalinimas tokiais mezginiais

ir šiai:
user posted image
čia patiko minimalizmas ir švarumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 06 gegužės 2009 - 10:24
QUOTE(Rustė @ 2009 05 06, 09:58)

labas rytas smile.gif
taip, taisyklėse rašoma, tačiau jei perskaitėte postą kalbą buvo apie rašymą konkurso puslapy. paprastai nerašoma ir temoje. todėl tiek ir nustebusių bei per kaktą plekšnojančių kad pavėlavo ar dėl kitų priežasčių ir būna smile.gif

aš atidaviau balsus už du atvirukus, kuriuos pirkčiau. trečio nėra kam atiduoti, nes gražių ir įdomių nematau. būčiau atidavus rasytei.
o dabar gali rašinėt 'pavyzdį parodykit' hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 06, 11:35)
QUOTE(Rustė @ 2009 05 06, 09:58)

labas rytas smile.gif
taip, taisyklėse rašoma, tačiau jei perskaitėte postą kalbą buvo apie rašymą konkurso puslapy. paprastai nerašoma ir temoje. todėl tiek ir nustebusių bei per kaktą plekšnojančių kad pavėlavo ar dėl kitų priežasčių ir būna smile.gif

aš atidaviau balsus už du atvirukus, kuriuos pirkčiau. trečio nėra kam atiduoti, nes gražių ir įdomių nematau. būčiau atidavus rasytei.
o dabar gali rašinėt 'pavyzdį parodykit' hihihi.gif

priejau prie tokios isvados, kad nesvarbu kur beparasyciau, vistiek bus nemaciusiu ir nepatenkintu...

kitam konkurse parasysiu visur - tiek temoje, skelbimuose ir paciam konkurse, gal bus aiskiau, jei iki taisykliu daug kas nenueina...
Atsakyti
Mano balsai sioms wub.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
iki taisyklių tikrai nedaug kas nueina. užtektų parašyt manau pirmoj žinutėj ir konkurso aprašyme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 06, 11:43)
iki taisyklių tikrai nedaug kas nueina. užtektų parašyt manau pirmoj žinutėj ir konkurso aprašyme smile.gif

o gaila, kad nenueina, paskui ir prasideda kad nezinojo, nemate...

idesiu visur ir tiek, daygiau tai nemaziau.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 06, 09:40)
kitam konkurse parasysiu visur - tiek temoje, skelbimuose ir paciam konkurse, gal bus aiskiau, jei iki taisykliu daug kas nenueina...

Ruste, jei ir pirštu bakstelsi, vistiek bus nesupratusių, nepastebėjusių..
Atsakyti