Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(l'eau @ 2009 05 05, 21:44)
ant vienos nuotraukos tiesiog uždėtas tekstas. viskas. na neneša mano vaizduotė tiek, kad tai pavadinti atviruku ar dailinimu, tai ir klausiu apie paintą rolleyes.gif

o negi kazkur nurodyta mazai/daug padailinti? g.gif
ar vien zodzius pridejo, ar vien remelius, mano manymu, jau patobulino, kiekvienas pagal save renkasi, gal tai mamytei taip graziausia.
o ant foto zodziai uzdeti, ne atvirukas?

as uz minimalistini stiliu, kai perkrauta irgi ne kas.

Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 05 05, 21:50)
Pirmą vietą atiduodu už atvirlaiškį darytą tėvelio pagalbą - 100 % į temą  4u.gif

apie kurią čia jūs?
Papildyta:
QUOTE(kitten` @ 2009 05 05, 22:00)
o ant foto zodziai uzdeti, ne atvirukas?

žodžiai ant foto nėra dailinimas ir nuotraukos atviruku nepadaro. tai tiesiog nuotrauka su uždėtu tekstu. teksto uždėjimas nėra nei padailinimas, nei pagražinimas nei apdorojimas. juk kavos miltelių puodelyje karšta kava su pienu irgi nevadiname. bet tiek to, jei nėra galinčių atsakyt apie paintą toliau nesivelsiu į diskusijas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 05, 22:08)
žodžiai ant foto nėra dailinimas ir nuotraukos atviruku nepadaro. tai tiesiog nuotrauka su uždėtu tekstu. teksto uždėjimas nėra nei padailinimas, nei pagražinimas nei apdorojimas. juk kavos miltelių puodelyje karšta kava su pienu irgi nevadiname. bet tiek to, jei nėra galinčių atsakyt apie paintą toliau nesivelsiu į diskusijas rolleyes.gif

mano nuomone kitokia, nesigincysiu ir as rolleyes.gif

beje, konkurse tokiu nepadailintu foto, pagal jus, tada tikrai ne viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 05 05, 22:22)
konkurse tokiu nepadailintu foto, pagal jus, tada tikrai ne viena smile.gif

pagal jus gal ir ne viena. pagal mane - viena rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=l'eau,2009 05 05, 22:08]
apie kurią čia jūs?
Papildyta:

Apie atvirlaiškį, kuriame sako, kad "man padeda tėvelis, nes pats dar mažas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 05 05, 21:50)
tai iki šiol tiki, kad Akropolyje tavo atlikta bankinė operacija 21 val. iš karto ir įvyks  g.gif... Ar jūs naivi, ar tik prisimetat?

Pirmą vietą atiduodu už atvirlaiškį darytą tėvelio pagalbą - 100 % į temą  4u.gif

nelygu, ką laikote bankine operacija. nes valiutos keitimas taip pat operacija. tokia operacija gali įvykti net ir vidurnaktį. o jei turite omeny tarpbankinius pavedimus, tai "clearingai" vyksta tik tris kartus dienoje, o paskutinis - trečią valandą dienos. ne penktą...
grįžtant prie diskusijos pradžios, tai mano pastaba skirta išsakyti tam, kad jūsų palyginimas su banko darbo laiku nėra tinkamas, tiek.

o kada jau moderatoriai konkursą uždaro, tai čia jų reikalas. aišku, taisyklėse turbūt reikėtų nurodyti, ateičiai ax.gif
Atsakyti
balus atidaviau ne super duper atvirutėm(jos manau ir taip gaus), o paprastesnėm. nesinorėtų, kad šiame konkurse būtų tokių, kurios negavo nė vieno balso 4u.gif
Atsakyti
as jau ir atidaviau savo balselius,uz sirdziai mielus atvirukus.
Atsakyti
Sunku buvo isrinkti tik tris graziausius doh.gif
Atsakyti
Mano trejetukas 4u.gif Šaunuolės thumbup.gif

Tiesa su batukais liūdnokas, bet visvien kažka savyje turi.
Dar su pagalvėm patiko pats atlikimas, bet nesupratau pričiom tos pagalvės, kažkaip man atrodo jei jau yra panaudoti kažkokie daiktai tai gal jie turėtu turėti kažkokia reikšme, kažkokį simbolį...? g.gif Nežinau man neaiškus simbolis, na aišku galima įvairiai interpretuot pavyzdžiui kad mama kasdien juk paguldo miegot, pagalves pataiso, apkloja ir pan...bet kodėl tada mergaitė jas kabina džiūti? kodel plovė?
g.gif

http://www.supermama...p...&phid=17384

http://www.supermama...p...&phid=17435

http://www.supermama...p...&phid=17386

Tiesa tas kur su paukštuku manau gal nereikėjo dėti vaiko nuotraukytės ant gėlytės, aš pavyzdžiui tolumoje geriau pasodinčiau su flomasteriu rankoje, tipo nupiešė mamai, nes taip gražu bet biški pasvarščius keista kodel ančiukas neša gelyte su vaikučiu... unsure.gif na dar biški padirbėjus būtu pats tas, bet ir dabar pasaka, vienintelis darbas kuris mane sugraudino, su tokiu vaikišku naivumu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 05 06, 08:32)
Mano trejetukas 4u.gif

savo padarytos atvirutės neparodysi? smile.gif
Atsakyti
Ale cia diskusijos verda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kitten` @ 2009 05 05, 21:00)
as uz minimalistini stiliu, kai perkrauta irgi ne kas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti