Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(l'eau @ 2009 05 05, 17:40)
tai kad autoriai tai tie patys g.gif

iš kur tu čia žinai, kad tie patys?

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 05, 17:41)

taigi bent iš nuorodos matyti kad ir nuotraukos ir nikai sutampa. kaip kitam forume, kur gavote nuorodą asmeniškai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 05, 17:34)
oj ne biggrin.gif  ir nekomentuoti stengiaus kad neprasidėtų 'parodykit pavyzdį', 'pati nepadarytumėt', 'nekenčiat vaikų ir nėštukių', 'gir gir gir, kva kva kva' ir panašūs sliekų ieškojimai smile.gif aš tik balsuosiu. ale nekokių atvirukų vistiek gausu rolleyes.gif

nu matau, kad nekomentuoji...
man tiesiog buvo įdomu, kaip šįkart suinterpretuosi ne į temą biggrin.gif

šįkart šiame nesąžiningumo skandale džiaugiuosi, kad neatbėgo bataljonas draugių pasišūkauti "ar jums gaila", "ar neturit ką veikti, kad forumuose sekiojate", "vaikiškai reaguojate" ir t.t. ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2009 05 05, 16:44)
nuotrauka prasta - o vieta pirma wink.gif

Kokiame konkurse taip buvo?
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 05 05, 17:30)
opapa...
reikia jiem užklausimą parašyti smile.gif

na kokia grafinė informacija, nepadovanojo juk jos tu nuotraukų kitam forumui su visom autorinėm teisem biggrin.gif Nusišnekat. O kad taisyklės neleidžia baust ar pan. , kai nori šeimininkai namuose susitvarko žiūrėdami į naują situaciją wink.gif
Vaikų darželis. Vieniem nusispjaut į taisykles, kiti taisyklėm dangstosi, kad kažko nedaryti, o realiai nuo to niekam ne geriau ir situacija absurdiška: vienas apgavo, kitas patempė lūpą ir saldainį duotą atėmė iš niekuo dėtų. Nes tų kurie prasikalto taisyklės baust neleidžia, bet kažką nubaust reikia
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 gegužės 2009 - 17:14
QUOTE(Žanė @ 2009 05 05, 17:48)

tai kad sitam padaryti ne atviruka kad patvirtintu kaip atviruka neimanoma biggrin.gif ne i tema foto nors vezimu vezk bus tik paparastam fotokonkuse smile.gif
o del antros dalies - pritariu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 05, 17:41)

kam čia žaist klausimų žaidimą, manau moterys beveik tikros, kad nikai tie patys ir čia wink.gif Agitacijai labai patogu
Atsakyti
Per anksti apsidžiaugiau kad bus galima balsuoti už 5 atvirutes,ir vėl afioros ir iš Rustės rūpesčio liko 0.Nu ar taip nė vienas konkursas nepraeis be kiaulysčių?
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 05, 17:48)
šįkart šiame nesąžiningumo skandale džiaugiuosi, kad neatbėgo bataljonas draugių pasišūkauti "ar jums gaila", "ar neturit ką veikti, kad forumuose sekiojate", "vaikiškai reaguojate" ir t.t. ir pan.

dar ne vakaras mirksiukas.gif

jetau, jau maniau, kad šitas konkursėlis ramiai, gražiai praeis... ot tai tie mūsų žmogeliai, vis nerimsta ir nerimsta doh.gif biggrin.gif ne veltui turbūt ir kalėjimai pas mus perpildyti hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 05, 19:46)
dar ne vakaras mirksiukas.gif
ne veltui turbūt ir kalėjimai pas mus perpildyti hihihi.gif  mirksiukas.gif

nu isties isties...sitoks kriminalas...is pradziu su atvirukais sukciauja, o veliau ziu jau vienisus senukus apiplesines
Atsakyti
ojej blink.gif Ką reiškia nuotraukų laukiam iki 05-05, tai šiandien dar turiu galimybe įdėti? ir iki kelintos? Ar jau pražiopsojau? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 05 05, 16:52)
na visada paskutinę dieną iki 17h foto priimamos, kitom dienos tai gi nenurodytas laikas smile.gif
spėsite kitam sudalyvauti, užeikite čia karts nuo karto pažiūrėti, o ir šiaip forume info dedu smile.gif

angel_sadangel.gif nu šakės...kodėl pirmam puslapy nenurodytas laikas iki kada? man iki gegužės 5 reiškė iki 24 val

Viskas einu verkt...toki gražu padariau cray.gif

Man atrodo motinos diena yra smagi šventė o čia puse atvirukų į depresiją varančių, kad ir vienas gražiausiai atliktu kur batukai berniuko ir mamos toks rudas, nu man jis šeip įspudingas, bet labai liudnas unsure.gif o daugybe yra darbu kur ant nuotraukos parašytas užrašas ir tiek...nežinau, anoks man čia menas, kiek laiko tai darėt įdomu? doh.gif

O tikriausiai fainiausias man yra šitas, nes jis visų pirmą yra džiugus, visų antra toks atitinkantis temą, mamai skirtas wub.gif o visų trečia matosi žmogaus sugebėjimai dirbti programa, ir tai yra vienas iš nedaugelio prie kurio matosi kad buvo padirbėta, įtariu nemažiau valandos ar dviejų 4u.gif ŠAUNUOLĖ 4u.gif
http://www.supermama...p...&phid=17384
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tamsioji ugnis: 05 gegužės 2009 - 18:27
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 05 05, 19:05)
ojej blink.gif  Ką reiškia nuotraukų laukiam iki 05-05, tai šiandien dar turiu galimybe įdėti? ir iki kelintos? Ar jau pražiopsojau? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:
angel_sadangel.gif nu šakės...kodėl pirmam puslapy nenurodytas laikas iki kada? man iki gegužės 5 reiškė iki 24 val

geguzes 5 ir baigias 24 val.
taciau istoriskai susikloste kad paskutine diena baigias 17 val. tai nera ir niekad nebuvo nurodoma konkurso puslapy, reikia tiesiog kazkur nugirsti ar paklausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 05, 19:13)
geguzes 5 ir baigias 24 val.
taciau istoriskai susikloste kad paskutine diena baigias 17 val. tai nera ir niekad nebuvo nurodoma konkurso puslapy, reikia tiesiog kazkur nugirsti ar paklausti smile.gif

verysad.gif as irgi dabar tiktai idejau, o pasirodo, kad traukinys jau nuvaziavo verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Jei jau negaliu dalyvauti, tai cia idesiu, paziurekit, ar grazi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte969: 05 gegužės 2009 - 18:22