ojej
Ką reiškia nuotraukų laukiam iki 05-05, tai šiandien dar turiu galimybe įdėti? ir iki kelintos? Ar jau pražiopsojau?
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 05 05, 16:52)
na visada paskutinę dieną iki 17h foto priimamos, kitom dienos tai gi nenurodytas laikas
spėsite kitam sudalyvauti, užeikite čia karts nuo karto pažiūrėti, o ir šiaip forume info dedu
nu šakės...kodėl pirmam puslapy nenurodytas laikas iki kada? man iki gegužės 5 reiškė iki 24 val
Viskas einu verkt...toki gražu padariau
Man atrodo motinos diena yra smagi šventė o čia puse atvirukų į depresiją varančių, kad ir vienas gražiausiai atliktu kur batukai berniuko ir mamos toks rudas, nu man jis šeip įspudingas, bet labai liudnas
o daugybe yra darbu kur ant nuotraukos parašytas užrašas ir tiek...nežinau, anoks man čia menas, kiek laiko tai darėt įdomu?
O tikriausiai fainiausias man yra šitas, nes jis visų pirmą yra džiugus, visų antra toks atitinkantis temą, mamai skirtas
o visų trečia matosi žmogaus sugebėjimai dirbti programa, ir tai yra vienas iš nedaugelio prie kurio matosi kad buvo padirbėta, įtariu nemažiau valandos ar dviejų
ŠAUNUOLĖ
http://www.supermama...p...&phid=17384
Visada maniau kad Dievas yra tiesa; dabar žinau kad Tiesa yra Dievas