Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(Džinė @ 2009 05 05, 15:08)
o šis balsavimas bus labai kruopščiai sutikrintas pagal nicus cool.gif

o kuria prasme bus sutikrintas pagal nikus.
Tarkim tikrai balsuosiu už vieną atviruką ir žinau kas autorius ir bendraujam kartu vienoj ar kitoj temoj. Betgi balsuosiu už atviruką, nes jis man išties vienas iš labiausiai patinkančių. Tai ar bus užkaityta? Ką dabar daryt, kad vaiką atpažįstu iš nuotraukos, kad bendraujam toj pat temoj, o ir atvirukas labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 05 gegužės 2009 - 16:18
QUOTE(Žanė @ 2009 05 05, 16:15)
bet čia tai blogis nu....

taip, blogis. Ir nesąžiningumas kitų SM narių atžvilgiu sad.gif bet matyt noras paimti kuo daugiau balsų bet kokiu atveju - nugali.

Papildyta:
QUOTE(Noelle @ 2009 05 05, 16:16)
o kuria prasme bus sutikrintas pagal nikus.
Tarkim tikrai balsuosiu už vieną atviruką ir žinau kas autorius ir bendraujam kartu vienoj ar kitoj temoj. Betgi balsuosiu už atviruką, nes jis man išties vienas iš labiausiai patinkančių. Tai ar bus užkaityta? Ką dabar daryt, kad vaiką atpažįstu iš nuotraukos, kad bendraujam toj pat temoj, o ir atvirukas labai patinka.

čia yra kalbama apie konkretų atvejį smile.gif
Atsakyti
nu co, aš tai į diskusijų vidų įmesiu naujų, vertų dėmesio atvirukų:

user posted image

user posted image

user posted image

o šis maniau padarytas iš mano vaiko foto, nu aš turiu laaaabai panašią!!! maniau tikrai, kad maniškė, pasididinau - tai šiek tiek skiriasi biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
l'eau - ar tu dalyvauji?
Atsakyti
Turiu ir iš tris favoritus ax.gif laukiam balsavimo smile.gif
Atsakyti
gaila, kad taip buvo, bet kodel kiti saziningi nariai baudziami unsure.gif (praradom po 2 balsus) unsure.gif

O cia nesigauna, kad kitos svetaines autoriniu teisiu pazeidimas?
"Griežtai draudžiama... naudoti ir platinti interneto svetainėje ... esančią tekstinę ir grafinę informaciją (įskaitant forumo dalyvių pasisakymus ...) kitose interneto svetainėse bei žiniasklaidos priemonėse."

mastau.gif nesinori, kad SM nemalone uzsitrauktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 05, 17:28)
gaila, kad taip buvo, bet kodel kiti saziningi nariai baudziami  unsure.gif (praradom po 2 balsus)  unsure.gif

"Griežtai draudžiama... naudoti ir platinti interneto svetainėje ... esančią tekstinę ir grafinę informaciją (įskaitant forumo dalyvių pasisakymus ...) kitose interneto svetainėse bei žiniasklaidos priemonėse."

mastau.gif nesinori, kad SM nemalone uzsitrauktu  ax.gif

opapa...
reikia jiem užklausimą parašyti smile.gif
Atsakyti
Man daugiau patinkanciu nei trys, sunku bus apsisprest smile.gif

O del to nesaziningumo ne kiek nesistebiu. Visur ir visada atsiranda nesaziningu, ka jau bepakeisi... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 05, 17:28)

mastau.gif nesinori, kad SM nemalone uzsitrauktu  ax.gif

taigi niekas neplatino, o nuorodą įkėlė... na, nebent turi omeny atvirukus. tai už jų platinimą autorės atsako, ne sm...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 05, 15:32)
taigi niekas neplatino, o nuorodą įkėlė... na, nebent turi omeny atvirukus. tai už jų platinimą autorės atsako, ne sm...

Na, bet gal... dalyvavo konkurse ten ... ir prarado autorines teises ax.gif
O SM psl tos atvirutes naudojamos dabar ax.gif kaip ir blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 05, 17:24)
l'eau - ar tu dalyvauji?

oj ne biggrin.gif ir nekomentuoti stengiaus kad neprasidėtų 'parodykit pavyzdį', 'pati nepadarytumėt', 'nekenčiat vaikų ir nėštukių', 'gir gir gir, kva kva kva' ir panašūs sliekų ieškojimai smile.gif aš tik balsuosiu. ale nekokių atvirukų vistiek gausu rolleyes.gif
Atsakyti
dėl kito portalo tai aš suprantu, kad ne nuorodos įdėjimas čia negerai, o tų pačių foto naudojimas.
jei įdėjo ten, reiškia jos to portalo nuotraukos, jei deda tas pačias ir čia tai gal ir negerai...nebent ten autorius sutinka platinti ir t.t.

parašiau aš jiem užklausimą, lauksiu ką atsakys.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 05, 17:37)
nebent ten autorius sutinka platinti ir t.t.

tai kad autoriai tai tie patys g.gif
Atsakyti