Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(Rustė @ 2009 04 29, 20:23)
na reikia ir tokių.
atvirukų mamoms temos dar nebuvo, o ir fotošopą ne per dažniausiai leidžiame naudoti kaip pagražinimo priemonę (kirpti ir mažinti foto galima visuose konkursuose).

Taip taip sutinku , tik man saldybes nusibodo ir tiek blush2.gif bet tikiuosi įspūdingo konkurso smile.gif
Atsakyti
O man kažkaip fainiai, kad toks mielas konkursas mamos dienos proga čia paskelbtas. Kiekviena norinti forumietė galės pasveikint savo mamą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 04 29, 21:25)
Taip taip sutinku , tik man saldybes nusibodo ir tiek  blush2.gif bet tikiuosi įspūdingo konkurso  smile.gif

nebūtinai jos bus, tos saldybės.
mokančios naudotis programomis padaryti gali tokių grožybių, kad bus subtilu ir kukliai gražu.

aišku perkrauti nuotrauka taip pat galima...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 29, 20:33)
kad bus subtilu ir kukliai gražu.

vat tokių labiausiai lauksiu bo jei bus kur vaikiukas kačiukas aš šuniukas tai fek jau labai įgriso rolleyes.gif Gal net pati užsikabinsiu ir sudalyvausiu , nes čia platus pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
naujas konkursas bigsmile.gif

faina thumbup.gif
Atsakyti
naujas konkursas thumbup.gif
Labai grazei parasyta temoi wub.gif Ruste 4u.gif

o galima ne per fotoshopa daryti,o tiesiog vaiku ranka nupiesta ant popieriaus ir t.t,nufotografuoti ir veliau pareguliuoti ir istatyti i konkursa. ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 29 balandžio 2009 - 21:09
norėjau paklausti, atvirukus, vaizdus juk kiek supratau galima imti iš interneto, ar būtina pačiai susikurti?
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 29, 21:54)
Labai grazei parasyta temoi  wub.gif Ruste 4u.gif

o galima ne per fotoshopa daryti,o tiesiog vaiku ranka nupiesta ant popieriaus ir t.t,nufotografuoti ir veliau pareguliuoti ir istatyti i konkursa. ax.gif  g.gif

Manau, kad galima mirksiukas.gif

Atsakyti

o galima ne per fotoshopa daryti,o tiesiog vaiku ranka nupiesta ant popieriaus ir t.t,nufotografuoti ir veliau pareguliuoti ir istatyti i konkursa. ax.gif  g.gif

galima jei bus pridėta papildomos grafikos spec. programa.

QUOTE(Rituxx @ 2009 04 29, 22:11)
norėjau paklausti, atvirukus, vaizdus juk kiek supratau galima imti iš interneto, ar būtina pačiai susikurti?

nu jei iš ineterneto tai ar čia bus jūsų?

aš su Siksto Madona dalyvausiu, tik uždėsiu rėmelį savo, tai kas laimės? aš ar Rafaelis?

savo nuotrauka, tik pagražinta programa.
Atsakyti

Jei vaikas moka gražiai piešti, tegu piešia kompiuteriu, nereikės fotografuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 29, 22:15)

aš su Siksto Madona dalyvausiu, tik uždėsiu rėmelį savo, tai kas laimės? aš ar Rafaelis?

Susijuokiau net balsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 29, 22:15)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif coool, jau kiek juokiausi lotuliukas.gif

sveikos, senos bambeklės 4u.gif nemoku fotošopo dar, o tų rėmelių programų funkcijos man "neperpuikiausios", net nežinau, ar bedalyvausiu, juoba, jau įdėta gražių žiedelių su rėmeliu ir eilėraštuku, taigi būsiu besikartojanti ir nuobodi biggrin.gif

Atsakyti