Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(laukine @ 2009 05 05, 16:01)
o as manau kad reikia paviesint nick'us, kaip ant kokio gedos stulpo. cia butu blogiau negu paraisku anuliavimas tongue.gif

neviešinsiu, kažkaip jau negražu šiaip, bet tai sąžinės reikalas taip elgtis.

Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 05 05, 16:01)
o as manau kad reikia paviesint nick'us, kaip ant kokio gedos stulpo. cia butu blogiau negu paraisku anuliavimas tongue.gif

aukščiau buvo įdėta to konkurso nuoroda. palyginus su dabartinio konkurso atvirukais matyti jog bent 3 kartojasi. narių nikai tie patys, kaip ir aname portale. negražu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 05, 16:35)
aukščiau buvo įdėta to konkurso nuoroda. palyginus su dabartinio konkurso atvirukais matyti jog bent 3 kartojasi. narių nikai tie patys, kaip ir aname portale. negražu schmoll.gif

čia dar apie trečią forumą eina kalba (aš gavau info ne apie tą forumą, kurio čia įdėta nuoroda)

teoriškai negalima afišuotis tik Supermamoj, kitur rodytis niekas nedraudžia, tačiau kai tai daroma tikslingai, siekiant prielankumo, tai va čia jau prasideda visas faktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 05 gegužės 2009 - 15:38
QUOTE(Rustė @ 2009 05 05, 15:49)
primenu, kad foto laukiu iki 17h

Kaip liūdna sad.gif Jau ruošiausi sudalyvauti, o čia tik kelios minutės belikusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jpg: 05 gegužės 2009 - 15:44
QUOTE(Noelle @ 2009 05 05, 14:54)
oho. ir vėl detektyvai.
Na bet liūdna. Jau buvau bepradedanti žiūrinėti ir rinktis penkis labiausiai patikusius.

taip, detektyvai. Ir kadangi narės elgiasi labai negražiai, lieka tik trys balsai.
O jūs po to dar stebitės, kad nuotrauka prasta - o vieta pirma wink.gif

Atsakyti
QUOTE(jpg @ 2009 05 05, 16:42)
Kaip liūdna sad.gif Jau ruošiausi sudalyvauti, o čia tik kelios minutės belikusios.

na visada paskutinę dieną iki 17h foto priimamos, kitom dienos tai gi nenurodytas laikas smile.gif
spėsite kitam sudalyvauti, užeikite čia karts nuo karto pažiūrėti, o ir šiaip forume info dedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2009 05 05, 14:44)
taip, detektyvai. Ir kadangi narės elgiasi labai negražiai, lieka tik trys balsai.

sucitavai po mano žinutę. Net nesmagiai pasijutau.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 05, 16:38)
čia dar apie trečią forumą eina kalba (aš gavau info ne apie tą forumą, kurio čia įdėta nuoroda)

teoriškai negalima afišuotis tik Supermamoj, kitur rodytis niekas nedraudžia, tačiau kai tai daroma tikslingai, siekiant prielankumo, tai va čia jau prasideda visas faktas.

o tos narės ir toliau dalyvauja? aš išsiaiškinau tas 3 iš minėto forumo ir už tas foto tikrai nebalsuosiu, negražu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 05, 16:59)
o tos narės ir toliau dalyvauja? aš išsiaiškinau tas 3 iš minėto forumo ir už tas foto tikrai nebalsuosiu, negražu schmoll.gif

dalyvauja sad.gif

sakau, taisyklėse neminima, kad negalima dalyvauti kažkur kitur... (nesužiūrėsiu gi viso ineto, kas kur)

aš asmeniškai jau kitam konkursui, kad ir ta pačia tema, sukurčiau kitą atvirutę...dėl įdomumo, ale kažkaip čia...
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 05, 15:59)

Dalyvavimas kitam forume su tom pačiom nuotraukom kaip čia, dar nėra toks jau nesąžiningumas.
Aš būdama moderatore, turiu n pažstamų ir draugių. Jei pradėčiau prašyti visas prabalsuoti už savo nuotrauką, patikėkit, tikrai imčiau pirmą vietą wink.gif
bet ar tai būtų sąžiningai iškovota pirma vieta? g.gif man to tikrai nereikia, užtai ir gaunu po kelis balsus. Bet už tai jie - TIKRI didis.gif

o šis balsavimas bus labai kruopščiai sutikrintas pagal nicus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2009 05 05, 17:08)
Bet už tai jie - TIKRI didis.gif

o šis balsavimas bus labai kruopščiai sutikrintas pagal nicus cool.gif

Labai taikliai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 05, 13:35)
nuostabia atvirute thumbup.gif vienintele tokia atvyrute kuria padaryta mamytei pacio vaiko rankitemis wub.gif ji verta  first.gif
user posted image

man ši irgi faina pasirodė, tik va tas žalias programos gatavas rėmukas man reikalą gadina. aš dėčiau tik vaikučio atviruką, ir, jei reikia, baltą rėmuką...

QUOTE(Džinė @ 2009 05 05, 16:44)

bet čia tai blogis nu....

Atsakyti