Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(Noelle @ 2009 05 05, 14:33)
oho. ar tik ne pats trumpiausias konkursas. Jau ir balsavimas tuoj.
Faina, kad penki balsai  smile.gif

tikslinis, užtat ir neilgas smile.gif o penki balsai - kaip paguoda, kad visos gautų bent po vieną smile.gif
Atsakyti
keleta atviruku atpazinau smile.gif
atvirukai smile.gif
Atsakyti
balsai sumažinami iki 3 balsų kaip įprasta.

gavau tam tikros informacijos AŽ.
Papildyta:
QUOTE(laukine @ 2009 05 05, 15:42)
keleta atviruku atpazinau smile.gif
atvirukai smile.gif

niekas nedraudžia dalyvauti kituose konkursuose su tom pačiom nuotraukom/atvirukais.

tik balsuoti už drauges yra negražu.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 05, 15:44)

gavau tam tikros informacijos AŽ.

nu va kaip gaila unsure.gif kas per info? blush2.gif g.gif kad taip balsus nukarpe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 05 05, 15:47)
nu va kaip gaila  unsure.gif kas per info?  blush2.gif  g.gif kad taip balsus nukarpe  unsure.gif

nerašysiu, kam reikia tas suprato.

paprašiau Supermamos dėl jūsų visų, o dėl vieno dalyko teko pasielgti taip, kaip nenorėjau visai.
neesmė irnesakyk.gif

primenu, kad foto laukiu iki 17h
Atsakyti
jau nujauciu unsure.gif

o as jau 5 buvau issirinkus doh.gif dabar burtus mest ar kaip unsure.gif
Atsakyti
oho. ir vėl detektyvai.
Na bet liūdna. Jau buvau bepradedanti žiūrinėti ir rinktis penkis labiausiai patikusius.

Atsakyti
Tylėjau, ale sakau ir man reikia brukštelt.

Jau jezūūūnia, kokios čia entuziastės kai ne kurios, kokios ekspertės, kokios pačios pačiausios, bet va sąžiningumu nepasižymi. Aš pati ne vienam forume mačiau/skaičiau, kaip kai kurios kūrėjos (nicku neviešinsiu, tiek jau to), dalinosi savo nuotraukomis ir smagiai aptarinėjo tai, kad "išmušė" penkis balsus už nuotraukas. Per daug nesismulkinsiu ir "nepliotkinsiu" kokiomis temomis buvo kalbama tam tikruose forumuose. Mano nuomone, tokių nesąžiningų dalyvių paraiškos dalyvauti konkurse turėtų būti ištrintos (ką beje ir planuoju pasiūlyti SuperMamai), kad kitą kart nekiltų noras elgtis taip pat.

Vėlgi, ačiū už dėmesį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 05 05, 15:55)
Tylėjau, ale sakau ir man reikia brukštelt.

Jau jezūūūnia, kokios čia entuziastės kai ne kurios, kokios ekspertės, kokios pačios pačiausios, bet va sąžiningumu nepasižymi. Aš pati ne vienam forume mačiau/skaičiau, kaip kai kurios kūrėjos (nicku neviešinsiu, tiek jau to), dalinosi savo nuotraukomis ir smagiai aptarinėjo tai, kad "išmušė" penkis balsus už nuotraukas. Per daug nesismulkinsiu ir "nepliotkinsiu" kokiomis temomis buvo kalbama tam tikruose forumuose.  Mano nuomone, tokių nesąžiningų dalyvių paraiškos dalyvauti konkurse turėtų būti ištrintos (ką beje ir planuoju pasiūlyti SuperMamai), kad kitą kart nekiltų noras elgtis taip pat.

Vėlgi, ačiū už dėmesį  biggrin.gif

o as manau kad reikia paviesint nick'us, kaip ant kokio gedos stulpo. cia butu blogiau negu paraisku anuliavimas tongue.gif
Atsakyti
Vaikų darželis. Abipusis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 05, 15:44)
Labai gaila angel_sadangel.gif Ruste aciu ka darai del musu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Laimei atsidaro tikrai nemažai gražių, skoningų, dėmesio vertų atvirukų. Bus kam balsus duoti biggrin.gif
Atsakyti