Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(Ausra28 @ 2009 05 04, 22:47)
Tai nemanau, kad mergaitės darė pardavimui  4u.gif  doh.gif tiesiog darė savo Mamytėms...o kad ir sau nuo savo vaikučių mažų, na tai kas... Tai darbeliuose išreikšta Meilė...  wub.gif Aš savajį dariau iš širdies, o ne kad kas jį nupirktų  mirksiukas.gif atsižvelkit į tai..........................

kodėl pati sau? tai savo gi mamai darė...
Atsakyti
Siaip tikrai labai graziu atviruciu yra, todel pati susigundziau ikist savo trigrasi biggrin.gif
O del nenaturalumo nesutinku, pati bandau kurt prisimindama ir savo mama, kaip vaikystej kazka panasaus kurdavau, tikrai ne vien apie save galvodama doh.gif
Beto, vienintelis atvirukas, kur pasirases tevelis, neirodo, kad pati mamyte originalumu nesuzaide smile.gif Bet kokiu atveju, labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 04 gegužės 2009 - 22:02
Mergytes neuzpykit, bet vis del to .... visi darbeliai yra savotiskai grazus , o ta kritika kai kur ir per "riebi" , pakritikuot visada galim, o padaryt kazka panasaus ..... kazin rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai daug mielu siltu nuotraukyciu-atviruku. Aciu uz mano pirmosios nuotraukytes patvirtinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2009 05 04, 23:14)
pakritikuot visada galim, o padaryt kazka panasaus ..... kazin  rolleyes.gif

tai pasakyt kad kažkas neskoningai apsirengęs galima tik statkevičiui? lotuliukas.gif jei darbas nelabai koks jokie 'parodykit pavyzdį' ar 'kaip pati padarytumėt' jo geresniu nepadarys rolleyes.gif
Atsakyti
o bvo kur nors suvaryta kokia nors atvirutė? jei taip - parodykit prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 04, 22:46)
aš norėčiau kiek perfrazuoti, visos ne "gražios" o gal "savotiškai mielos" tuo, kad darytos mamai, stengtasi kažką padaryti gražaus... nesvarbu koks rezultatas...vienos pasistengė labiau, kitos mažiau, vienom gaunasi, kitom ne...vienom gražu pridėta daug detalių, kitom gražu minimalizmas... ar prie antrojo varianto labiau linkstu... nepatinka man kai "iš didelio rašto išeina iš krašto.."

Na, su tuo nesutinku. Man, asmeniskai, visada svarbu rezultatas, o ne procesas smile.gif
Bet mes gi visi skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 05, 09:12)
Na, su tuo nesutinku. Man, asmeniskai, visada svarbu rezultatas, o ne procesas smile.gif
Bet mes gi visi skirtingi mirksiukas.gif

čia ne man nesvarbu, bendrine prasme parašiau.

aš savo nuomonę konkurse reiškiu pakankamai atsargiai, dėl visiem žinomų priežasčių, tad bandau komentuoti abstrakčiai smile.gif
Atsakyti
Nuotraukų laukiu šiandien iki 17h smile.gif

balsuosime už 5 labiausiai patikusias nuotraukas!

dovana Motinos dienos proga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 05 04, 21:42)
kodėl? smile.gif manau, ir pati mama gali būti tokia išradinga smile.gif

aš ir kažkaip tetukais kaip ir Seniais Šalčiais netikiu biggrin.gif mirksiukas.gif gaila, jei ta foto bus favoritė, man ji nelabai atvirukiška unsure.gif atvirukas yra atvirukas, o čia labiau kaip pašto ženklas...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 05, 09:24)
aš ir kažkaip tetukais kaip ir Seniais Šalčiais netikiu biggrin.gif  mirksiukas.gif gaila, jei ta foto bus favoritė, man ji nelabai atvirukiška unsure.gif atvirukas yra atvirukas, o čia labiau kaip pašto ženklas...

o man atvirlaiškis pats tikriausias atvirukas thumbup.gif
Atsakyti
va kam atiduosiu balsus, jei neatsiras dar grazesne.

Pati graziausia sita :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

klaidos istaisytos, tai balsuosiu ir uz sia biggrin.gif jei jau penki balsai :
user posted image

Bet jei butu dar nors vienas balsas, nezinociau kam atiduoti.... schmoll.gif

Nuotrauka grazi, leliukas mielas, bet tai kam ta jo veiduka aprasineti reikejo... Ir dar tokia salva, kur vietomis tekstas neiskaitomas... doh.gif

user posted image
Atsakyti