QUOTE(deiido @ 2009 05 03, 22:04)
vat, jums,
Ireja, ir vienas is pavyzdziu....
na, čia pavydys tiesiai šviesiai išreikštos nuomonės, o ne pykčio/neapykantos ar įžeidimo. SM dažnai nematoma skirtumo tarp asmeninio įžeidimo ir tiesiog nuomonės išreiškimo. taip, nuomonė kartais išsakoma tiesmukai, griežtai, kartais truputį netaktiškai, bet vis tiek, tai tik nuomonė...
tarkim, jei man pareikštumėt, kad "Irėja, jūs esat baisiai beskonė motera ir apskritai, na, tokia kičinė boba", aš tai priimčiau kaip įžeidimą ir gal net praneščiau apie jus moderatorei
o jei parašytumėt "Irėja, jūsų nuotrauka man atrodo be skonio, na, visiškas kičas...", tai ką... man be abejo būtų nemalonu, bet juk tai jūsų nuomonė, ir manau nekaltinčiau jūsų nepakantumu ar pykčio proveržiu mano adresu
tai, kas toliau rašoma, nėra skirta deiido
su tuo, kad egzistuoja skonis (labai skirtingas, be abejo) ir beskonybė, kaip du atskiri dalykai, aš sutinku 100 proc. na negi pvz. niekas nematė totaliai neskoningo rūbo, baisiai neskoningai išsidažiusios moters ar nesilankė visiškai neskoningai įrengtuose namuose? baikit, nepatikėsiu, kad ne
ir nustokit vieną kartą su tais "čia mamyčių forumas", "čia mamyčių konkursas", "kokios nedraugiškos mamytės", "ir taip rašo mamytės..." ir pan. aš visada galvojau, kad mama tai visų pirma žmogus, su visais žmogiškais jausmais, o ne Stepfordo moteris, kuriai visada viskas ir visur gražu-gera-tobula-ir visaip kitaip wub'iška