Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(Rustė @ 2009 05 04, 19:40)
paklausiu valdžios tongue.gif
gal gi leis smile.gif

labai aciu clap.gif clap.gif lauksim geru ziniu
Atsakyti
first.gif už idėją. Tikrai balsuosiu. thumbup.gif
user posted image
Šitos labai mielos. wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Gražios, bet panašios. mastau.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 05 03, 22:04)
vat, jums, Ireja, ir vienas is  pavyzdziu.... verysad.gif

na, čia pavydys tiesiai šviesiai išreikštos nuomonės, o ne pykčio/neapykantos ar įžeidimo. SM dažnai nematoma skirtumo tarp asmeninio įžeidimo ir tiesiog nuomonės išreiškimo. taip, nuomonė kartais išsakoma tiesmukai, griežtai, kartais truputį netaktiškai, bet vis tiek, tai tik nuomonė...
tarkim, jei man pareikštumėt, kad "Irėja, jūs esat baisiai beskonė motera ir apskritai, na, tokia kičinė boba", aš tai priimčiau kaip įžeidimą ir gal net praneščiau apie jus moderatorei smile.gif o jei parašytumėt "Irėja, jūsų nuotrauka man atrodo be skonio, na, visiškas kičas...", tai ką... man be abejo būtų nemalonu, bet juk tai jūsų nuomonė, ir manau nekaltinčiau jūsų nepakantumu ar pykčio proveržiu mano adresu smile.gif

tai, kas toliau rašoma, nėra skirta deiido smile.gif

su tuo, kad egzistuoja skonis (labai skirtingas, be abejo) ir beskonybė, kaip du atskiri dalykai, aš sutinku 100 proc. na negi pvz. niekas nematė totaliai neskoningo rūbo, baisiai neskoningai išsidažiusios moters ar nesilankė visiškai neskoningai įrengtuose namuose? baikit, nepatikėsiu, kad ne smile.gif

ir nustokit vieną kartą su tais "čia mamyčių forumas", "čia mamyčių konkursas", "kokios nedraugiškos mamytės", "ir taip rašo mamytės..." ir pan. aš visada galvojau, kad mama tai visų pirma žmogus, su visais žmogiškais jausmais, o ne Stepfordo moteris, kuriai visada viskas ir visur gražu-gera-tobula-ir visaip kitaip wub'iška biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 04 gegužės 2009 - 19:29
Gražu. wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2009 05 04, 17:34)
Uz ideja  thumbup.gif

user posted image
vaaaau koks nerealus!!! thumbup.gif
manau ryškus aiškus geras favoritas smile.gif

ir šiaip, jei jau po teisybei, tai šis tikrai nuoširdus ir tikroviškas smile.gif
aiškiai matyti, kad tetukas rašo... skirtingai nei kiti atvirukai, kur matyti, kad mamytė pati sau pasidarė blush2.gif nu aš nesmerkiu, bet man jie tokie netikri... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 04 gegužės 2009 - 20:41
QUOTE(Žanė @ 2009 05 04, 21:40)
aiškiai matyti, kad tetukas rašo...

kodėl? smile.gif manau, ir pati mama gali būti tokia išradinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 04, 18:40)
paklausiu valdžios tongue.gif
gal gi leis smile.gif
super thumbup.gif
QUOTE(Amiletta @ 2009 05 04, 21:25)
ir man labai grazi wub.gif
kazkokiam zurnale maciau labai( panasia) nuotrauka,bet labai senei bigsmile.gif
pabraukiau strelite,matit mama labai skubejo ir nepastebejo trukumu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 04 gegužės 2009 - 21:13
Labai daug graziu ir originaliu atviruku, saunuoles visos kurios dalyvauja, o ne tos kur komentuoja - tas negrazu, anas nepatinka. Juk galima prabalsuoti uz labiausiai patikusius, o kritikuoti argi labai jau butina? Juk stengesi, dirbo kazkas, lengviausia atejus pakomentuoti, kaip kazkas nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 05 04, 20:17)

su tuo, kad egzistuoja skonis (labai skirtingas, be abejo) ir beskonybė, kaip du atskiri dalykai, aš sutinku 100 proc. na negi pvz. niekas nematė totaliai neskoningo rūbo, baisiai neskoningai išsidažiusios moters ar nesilankė visiškai neskoningai įrengtuose namuose? baikit, nepatikėsiu, kad ne smile.gif

ir nustokit vieną kartą su tais "čia mamyčių forumas", "čia mamyčių konkursas", "kokios nedraugiškos mamytės", "ir taip rašo mamytės..." ir pan. aš visada galvojau, kad mama tai visų pirma žmogus, su visais žmogiškais jausmais, o ne Stepfordo moteris, kuriai visada viskas ir visur gražu-gera-tobula-ir visaip kitaip wub'iška  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Visiskai sutinku. koktu darosi nuo pasisakymu, kad "visos nuotraukos grazios" wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif arba "nesinori dalyvauti konkurse"...Nesinori - ir valio, nedalyvaukit...
Jei mokykloje blogai padarydavote namu darbus, gaudavote dvejeta, jei darbe padarote nesamone - gaunate nuo sefo velniu, jei muzikos mokykloje per egzamina susimaudavote grodamos koki nors kurini- taip pat gaudavote bloga ivertinima.
Taip pat ir su skoniu - kazkada kazkas "neismoko" esmines pamokos doh.gif
Ireja puikiai parase, kad reikia skirti skoni ir beskonybe!!!!!
Atsakyti
Pirmiausia ACIU, kad priiemet ir mano foto ax.gif

O siaip labai grazus konkursas, o jau kokiu grooooziu pridaryta wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 04, 22:34)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Visiskai sutinku. koktu darosi nuo pasisakymu, kad "visos nuotraukos grazios"  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif arba "nesinori dalyvauti konkurse"...Nesinori - ir valio, nedalyvaukit...
Jei mokykloje blogai padarydavote namu darbus, gaudavote dvejeta, jei darbe padarote nesamone - gaunate nuo sefo velniu, jei muzikos mokykloje per egzamina susimaudavote grodamos koki nors kurini- taip pat gaudavote bloga ivertinima. 
Taip pat ir su skoniu - kazkada kazkas "neismoko" esmines pamokos  doh.gif
Ireja puikiai parase, kad reikia skirti skoni ir beskonybe!!!!!

aš norėčiau kiek perfrazuoti, visos ne "gražios" o gal "savotiškai mielos" tuo, kad darytos mamai, stengtasi kažką padaryti gražaus... nesvarbu koks rezultatas...vienos pasistengė labiau, kitos mažiau, vienom gaunasi, kitom ne...vienom gražu pridėta daug detalių, kitom gražu minimalizmas... ar prie antrojo varianto labiau linkstu... nepatinka man kai "iš didelio rašto išeina iš krašto.."

Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 04, 21:40)
user posted image
vaaaau koks nerealus!!!  thumbup.gif
manau ryškus aiškus geras favoritas smile.gif

ir šiaip, jei jau po teisybei, tai šis tikrai nuoširdus ir tikroviškas smile.gif
aiškiai matyti, kad tetukas rašo... skirtingai nei kiti atvirukai, kur matyti, kad mamytė pati sau pasidarė  blush2.gif  nu aš nesmerkiu, bet man jie tokie netikri...  blush2.gif  ax.gif

Tai nemanau, kad mergaitės darė pardavimui 4u.gif doh.gif tiesiog darė savo Mamytėms...o kad ir sau nuo savo vaikučių mažų, na tai kas... Tai darbeliuose išreikšta Meilė... wub.gif Aš savajį dariau iš širdies, o ne kad kas jį nupirktų mirksiukas.gif atsižvelkit į tai..........................
Atsakyti