Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

smile.gif+2009 05 03, 16:40-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 03, 16:40)
Man rodos apie skirtingus (skirtingose vietose) rašymus kalbat. Aš paprastai ant pirkto atviruko viršaus nerašau nieko. Bet gal kas rašo  biggrin.gif

šiuo atveju ne vieta svarbu biggrin.gif o ar nurodomas eilių autorius. juk savaime suprantama, kad ant pirkto atviruko viršelio niekas nerašinėja lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Noelle @ 2009 05 03, 16:43)
smile.gif  gali būti, kad eilėraštukų autoriai kitoje atviruko pusėje. Juk pirktiniuose kitoje pusėje būna parašytas nuotraukos ar paveikslo autorius.
Tai gal su šio konkurso eilėraštukų autoryste yra būten taip  smile.gif

tarkim, kad taip biggrin.gif nors pirktiniuose būtent eilių autorius rašomas iškart po eilėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 03 gegužės 2009 - 15:46
user posted image

Laaaabai originalus atvirukas wub.gif Man labai patiko. Ir žodžius perskaitau. Matosi, kad daryta žmogaus, suprantančio tikrą meną. Ant nuotraukos uždėti gėlytes ir parašyti "Tau Mama" visos moka...o čia...daug daugiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra28 @ 2009 05 03, 14:50)
Ant nuotraukos uždėti gėlytes ir parašyti "Tau Mama" visos moka...o čia...daug daugiau...  4u.gif

ne visos moka uždėti gėlytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 05 03, 16:52)
ne visos moka uždėti gėlytes  smile.gif

Atsiprašau, dauguma, ne visos blush2.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 05 03, 16:46)
tarkim, kad taip  biggrin.gif nors pirktiniuose būtent eilių autorius rašomas iškart po eilėmis  mirksiukas.gif

Tai ir čia parašyta ten kur būna parašyta pirktiniuose. Apverskit ir pažiūrėkit kitą pusę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausra28 @ 2009 05 03, 16:50)
parašyti "Tau Mama" visos moka...o čia...daug daugiau...  4u.gif

jei kalbat apie tekstą, tai nuosavo teksto mano supratimu čia yra mažiau nei "Tau Mama" smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 03, 17:21-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 05 03, 17:21)
Tai ir čia parašyta ten kur būna parašyta pirktiniuose. Apverskit ir pažiūrėkit kitą pusę biggrin.gif

kažkaip sunkiai susikalbam mes su jumis biggrin.gif
pagaliau čia tema ne apie autorines teises, tai gal rišam...
Atsakyti
Šis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2009 05 02, 21:08)
Kaip gražu  wub.gif  (koks mergaitės gražumas   blush2.gif  )

user posted image

drinks_cheers.gif
visi nuostabūs,bet šitas man thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

grazu, bet man nesuprantama, kodel "angelas vardu mama" - vyras? g.gif
Atsakyti
angelas, cenzūra, taip a la "apibrėžimiškai" kalbant yra dvasinė būtybė, neapibrėžta lyties wink.gif Jei apie terminą, tai jis vartojamas panašiai kaip "žmogus". Per daug nesistebint, kad žmogumi vadinamas ir vyras ir moteris.
Arba aš kažko neįžvelgiu nuotraukoje, ką ižvelgiate jūs (jei kalbate tarkim apie tai, kad vaizde vyras) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 03 gegužės 2009 - 18:42
Oi merginos,kai paskaitau kai kuriuos jusu komentarus,tai net nekyla noras dalyvauti tokiam konkurse schmoll.gif Vistiek su s... sumalsit,tai tas tai anas negerai...Labai noreciau,kad tos kurios kritikuoja kitu darbus parodytu ka pacios padare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2009 05 03, 21:28)
Oi merginos,kai paskaitau kai kuriuos jusu komentarus,tai net nekyla noras dalyvauti tokiam konkurse  schmoll.gif Vistiek su s... sumalsit,tai tas tai anas negerai...Labai noreciau,kad tos kurios kritikuoja kitu darbus parodytu ka pacios padare  mirksiukas.gif

tikra tiesa... drinks_cheers.gif tik kazin is kur tiek nepakantumo ar pykcio(net nezinau kaip tai ivardint)....gal susikaupusias kazkokias nuoskaudas reiktu kitaip islieti, pvz...sporto saleje... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti