Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Seborėją

QUOTE(Jucy @ 2007 08 13, 09:04)
As tai eisiu siandien Lakme sampuna i vaistine pirkti, padeda vienintelis nizoralis, bet teko girdėti, kad nuo jo plaukai labai slenka, nezinau, sutapimas cia, ar ne, bet maniskiai, kai pradejau nizoraliu plauti, saujom slenka  verysad.gif  kiek kitu sampunu bandziau, nuo visu pleiskanu pilna galva, o pakausy negana to, jos dar ir riebios  cray.gif

Taigi slenka ne nuo Nizoralio, o čia pleiskanojimo pasekmė, kuri pasireiškia po keletos, ar net daugiau mėnesių. Šampūnas čia nė prie ko schmoll.gif
O plauti šampūnu nuo pleiskanų mielosios reikia 3-4 mėnesius !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglys: 19 rugpjūčio 2007 - 21:02
QUOTE(Spyglys @ 2007 08 19, 23:02)
Taigi slenka ne nuo Nizoralio, o čia pleiskanojimo pasekmė, kuri pasireiškia po keletos, ar net daugiau mėnesių. Šampūnas čia nė prie ko schmoll.gif

Man matyt visą gyvenimą, o ne 3-4 mėnesius lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Galiu pasiguosti jums, kad sita "dziaugsma" turiu jau net nezinau kiek metu. Isbandziau viska ka tik galima, visus sampunus, tepalus ir pan. Bet deja viskas padejo tik trumpam. Geriausias dalykas NIZORAL sampunas. Naudojant ji sumazeja arba jos isnyksta, bet tik tol kol vartoji. Kiti sampunai ar tepalai nei to nepadarydavo.
Zinau, kad man sita liga pasireiske del nervu, net ir daktarai pripazino. Taigi, nesinervink ir nebus. doh.gif O kad nebutu ir taip, plaunu su NIZORALIU karta i savaite ir tiek. Pavargau as jau nuo ju, bet nebezinau jau ka ir bandyti.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Turiu as taip pat sia problema, tiesa, maniske vadinasi seborejinis dermatitas, bet, matyt, cia tas pats galas g.gif Atsirado po skyrybu - daug nervu, stresas ir pan. verysad.gif
Buvo isplites po visa galva, aciu Dievui, vizualiai nesimate, bet niezedavo siaubingai ir slinko plaukai nuolat verysad.gif ko tik neisbandziau - turbut visus cia minetus sampunus su degutu ir kitokius ("Fitoval", "T-gel", "Seborin", "Nizoral" "Squaphane S" ir t.t.), sulsena, ivairiausias kaukes, aliejus (arbatmedzio ir kitus) - niekas realiai nepadejo unsure.gif

Tada viena medike patare naudoti "Kerasal" skysti du kartus per savaite (itrinti i galvos oda, palaikyti per nakti) ryte isplauti "Medicet ictamo" sampunu (siu priemoniu nebuna Eurovaistinese, bet yra "Seimos", "Gintarinej" vaistinej). Ir padejo! blink.gif biggrin.gif thumbup.gif Tiesa, laikas nuo laiko truputi atsinaujina vienoj galvos pusej, bet tada panaudoju ir isnyksta ax.gif
Turbut ta problema kazkiek isliks visa gyvenima, bet bent kuriam laikui, manau, imanoma sustabdyt. Iki realiu rezultatu priemones naudojau apie 1,5 men. Pirmiausia nustojo niezeti, tada kirpeja eme sakyti, kad labai mazeja pleiskanojanciu vietu...
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 08 19, 23:17)
Man matyt visą gyvenimą, o ne 3-4 mėnesius  lotuliukas.gif

Paprasčiausiai netinka šampūne esančio priedo koncentracija. Man jis irgi nepadėjo, kai po pusmečio nuėjau pas dermatologą, jis pasiteiravo kiek buteliukų ir ko aš naudojau. Kai psakiau , kad Mediket- 2 buteliukus, Nizoral- 2, tai jis tik nusijuokė. sako- tik tiek????? biggrin.gif Ir išrašė kitą mažutytį buteliuką- šampūno Altis ir, jau forume minėjau ,niežtinčioms paraudusioms vietoms Betnovate losjono. Šampūne Altis pastebėjau kažkokius didelius procentus veikliosios medžiagos, kuri manau ir yra esmė - mano pleiskanos dingo po dviejų plovimų, paraudimai maždaug po 10 dienų. Dabar plaunu tik antras mėnuo , nors griežtai prisakė 3-4 mėnesius. O tai ir yra seborėjinis dermatitas, o pleiskanos, kadangi plinta yra grybelinės kilmės, kuri gali būti gydoma ir antigrybelinias vaistais , čia jau kiekvienam individualiai. Man sakė jei nepadės išoriniai vaistai- lieps gerti vieną tabletę antigrybelinių vaistų. Taip , kad geriausiai individualiai pabendrauti su dermatologu ir išsiaiškinti kas yra jums, ir ką reikia daryti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglys @ 2007 08 19, 22:02)

Tai matyt ir man nuo to slenka, o as galvojau, gal po gimdymo cia taip, ar abu dalykai susidejo ir plauku tuoj visai neliks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 20, 18:34)
Tai matyt ir man nuo to slenka, o as galvojau, gal po gimdymo cia taip, ar abu dalykai susidejo ir plauku tuoj visai neliks  verysad.gif

Bėk vaistinėn , greitybėj, pirkti vitaminų plaukams, nes rezultatas tik po kelių mėnesių pasirodys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglys @ 2007 08 21, 23:42)
Bėk vaistinėn , greitybėj,  pirkti vitaminų plaukams, nes rezultatas  tik po kelių mėnesių pasirodys  4u.gif

Jau naudoju ampules ir sampuna nuo slinkimo (apie 1.5men), bet nezinau, nelabai padeda... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 22, 08:58)
Jau naudoju ampules ir sampuna nuo slinkimo (apie 1.5men), bet nezinau, nelabai padeda...  unsure.gif

Vitaminus gerti reikia , išoriniai mažai padeda....... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglys @ 2007 08 26, 18:09)
Vitaminus gerti reikia , išoriniai mažai padeda....... 4u.gif

O kokius geriausia gert? ax.gif
Atsakyti
Ogi visokių yra- vaistininkės tegu pataria, aš visokius su A ir E geriu. 4u.gif
Atsakyti
As, beje, nuolat geriau ivairius vitaminus plaukams (A+E, silici, Dermabion, Dermavit, Merz special, Perfectil ir t.t.), nepasakyciau, kad butu matyt poveikis verysad.gif Dabar nuo ziemos geriu "Pantogar" ir sikart poveikis yra! thumbup.gif markiai sumazejo slinkimas (gal ir del to, kad pavyko apmalsint ta seborejini dermatita). Tiesa, jie brangus ( uz 90 tableciu gal 100Lt mokejau, o gert reik 3 kartus dienoj) doh.gif

Priegrybelinius vaistus esu gerus, dar ir stiprius (gydytoja israse, sake, naujausios kartos, efektyvus), bet poveikio nebuvo blink.gif (sako, todel, kad mano dermatitas stresines kilmes) g.gif
Atsakyti