Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Seborėją

Pritilo temele g.gif Pasakokit, kaip sekasi kovoti su tom nemalonybem mirksiukas.gif
As tai pasinaudojus patarimais apie arbatmedzio aliejuka, lyg ir atsikraciau galvos niezuliu bei riebiomis pleiskanomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 08 12, 03:29)
Pritilo temele  g.gif  Pasakokit, kaip sekasi kovoti su tom nemalonybem  mirksiukas.gif
As tai pasinaudojus patarimais apie arbatmedzio aliejuka, lyg ir atsikraciau galvos niezuliu bei riebiomis pleiskanomis  4u.gif

Pritilo, nes vasara, saule, karstis, jura, upes, ezerai + arbatmedzio aliejus ir nebeliko nemalonybiu wub.gif
Atsakyti
As tai eisiu siandien Lakme sampuna i vaistine pirkti, padeda vienintelis nizoralis, bet teko girdėti, kad nuo jo plaukai labai slenka, nezinau, sutapimas cia, ar ne, bet maniskiai, kai pradejau nizoraliu plauti, saujom slenka verysad.gif kiek kitu sampunu bandziau, nuo visu pleiskanu pilna galva, o pakausy negana to, jos dar ir riebios cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2007 08 12, 22:03)
Pritilo, nes vasara, saule, karstis, jura, upes, ezerai + arbatmedzio aliejus ir nebeliko nemalonybiu  wub.gif

Airona, dar vis naudoji ji ? 4u.gif As jau nauja partija pirkti ruosiuosi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jucy @ 2007 08 13, 10:04)
As tai eisiu siandien Lakme sampuna i vaistine pirkti, padeda vienintelis nizoralis, bet teko girdėti, kad nuo jo plaukai labai slenka, nezinau, sutapimas cia, ar ne, bet maniskiai, kai pradejau nizoraliu plauti, saujom slenka  verysad.gif  kiek kitu sampunu bandziau, nuo visu pleiskanu pilna galva, o pakausy negana to, jos dar ir riebios  cray.gif

arbatmedzio aliejaus nebandei panaudoti? Va, mums su Airona padejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 08 13, 22:35)
Airona, dar vis naudoji ji ?  4u.gif As jau nauja partija pirkti ruosiuosi  thumbup.gif

Naudoju, ir, kadangi, blogu pasekmiu nepastebejau, jauciu naudosiu, kol pasibaigs lotuliukas.gif

nes atvirksciai, plaukai atrodo zymiai sveikesni, svelnesni, gal net ir auga greiciau tos mano kasos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 08 13, 23:35)
Airona, dar vis naudoji ji ?  4u.gif As jau nauja partija pirkti ruosiuosi  thumbup.gif
Papildyta:
arbatmedzio aliejaus nebandei panaudoti? Va, mums su Airona padejo  drinks_cheers.gif

Bandžiau verysad.gif Būtent dėl pleiskanų jis man nepadėjo verysad.gif Nors šiaip arbatmedžio aliejų daug kur naudoju. Labai patinka man dantis valantis ant pastos užlašint lašiuką, labai gerai dantis išvalo (nu, čia ne į temą truputį, bet nieko) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 08 15, 10:22)
Bandžiau  verysad.gif  Būtent dėl pleiskanų jis man nepadėjo  verysad.gif  Nors šiaip arbatmedžio aliejų daug kur naudoju. Labai patinka man dantis valantis ant pastos užlašint lašiuką, labai gerai dantis išvalo (nu, čia ne į temą truputį, bet nieko)  smile.gif

Tikrai nepadejo? o koks poveikis buvo? ar kas nors kitaip ar visiskai nieko? as, tarkim, pastebejau, kad siek tiek plaukai sausesni pasidare.... o kaip dantis valyti? kiek lasiuku ar tik 1? jis nenuvarva? gal ismaisyt kartu su pasta? o aliejus eterinis ar ne? as naudoju ne eterini.
Atsakyti
Nors pas gydytoja nebuvau, bet pagal pozymius turbut ir man seboreja g.gif Is tikruju, tai kiek sampunu naudojau, visi padedavo tik tam kartui, nors ir labai greit isnaikindavo,bet po keliu plovimu su kitu sampunu vel tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2007 08 15, 12:39)
Tikrai nepadejo? o koks poveikis buvo? ar kas nors kitaip ar visiskai nieko? as, tarkim, pastebejau, kad siek tiek plaukai sausesni pasidare.... o kaip dantis valyti? kiek lasiuku ar tik 1? jis nenuvarva? gal ismaisyt kartu su pasta? o aliejus eterinis ar ne? as naudoju ne eterini.

Poveikio man jokio schmoll.gif Plaukai gal ir sausesni šiek tiek buvo, bet tik tiek. O dantis valant aš išspaudžiu dantų pastos ant šepetuko, ant pastos užlašinu lašiuką arbatmedžio aliejaus, jis jei ir nubėga truputį nuo pastos, tai vis tiek ant šepetėlio lieka, paskui valant burnoj jau susimaišo biggrin.gif Aliejus pas mane eterinis. jei ne eterinį turi, tai gali kelis lašiukus užlašint, pamatysi, dantukai labai jau švarūs būna, be to, išvalius su arbatmedžio aliejum jie ne taip greitai "apsineša", ilgiau švarūs lieka ir kvapas burnos gaivus tox. Na man patiko, o tu pasakyk savo nuomonę, kai pabandysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, pabandysiu aliejaus ir dantims duoti wub.gif

Tik dabar mastau, koks skirtumas tarp eterinio aliejaus ir ne eterinio? kur turiu alieju, ant buteliuko lietuviskame aprasyme parasyta, kad tai naturalus antiseptinis aliejus. labai idomu savybes ir to, ir ano suzinot, pasiskaityt....

O del plauku stai kokia mintis man atejo i galva. mano oda, atrodo, jautri ar kokia, nes labai reaguoja i bet koki vandens, sampuno pasikeitima. todel, matyt, ir i arbatmedzio alieju sereagavo staigiai, tai ir pajutau poveiki....

(aciu Dievui, kad poveikis teigiamas drinks_cheers.gif )
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2007 08 15, 15:02)
Gerai, pabandysiu aliejaus ir dantims duoti  wub.gif

Tik dabar mastau, koks skirtumas tarp eterinio aliejaus ir ne eterinio? kur turiu alieju, ant buteliuko lietuviskame aprasyme parasyta, kad tai naturalus antiseptinis aliejus. labai idomu savybes ir to, ir ano suzinot, pasiskaityt....

O del plauku stai kokia mintis man atejo i galva. mano oda, atrodo, jautri ar kokia, nes labai reaguoja i bet koki vandens, sampuno pasikeitima. todel, matyt, ir i arbatmedzio alieju sereagavo staigiai, tai ir pajutau poveiki....

(aciu Dievui, kad poveikis teigiamas  drinks_cheers.gif )

Mano supratimu eterinis labiau koncentruotas, jo mažiau reikia, o savybės tai tos pačios smile.gif mano galvos oda irgi jautri, bet į kiekvieną šampūno pakeitimą sureaguoja dažniausiai neigiamai doh.gif Jei tik koks pigesnis šampūnas (tie prekybos centruose kur parduodami, dove, pantenai, fructis ir k.t.) tai galvos odą net skausmingais spuogais nuberia, kaip žaizdelėm tokiom. Avon šampūnai iš viso man tragedija doh.gif O tie kurie daugiau mažiau profesionalūs, tai arba pleiskanų pilna galva, arba daugiau mažiau tinka. Na va Lakme dabar kai nupirkau, tai kažkaip tfu tfu tfu, bet nei geriau, nei blogiau ax.gif O tai jau gerai biggrin.gif
Atsakyti
oi mes ir plaunam plaunam ta galva, nyksta po biski tos baisiosios pleiskanos, bet kad isnyktu visiskai tai taip nera
g.gif
jau laukiam kad vel eisim pas dermatologa, paziuresim ka pasakys

aisku neber tu radonu nieztinciu demiu, bet pleiskanu dar yra, bet laiko tai nemazai jau praejo g.gif
Atsakyti