Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Seborėją

QUOTE(Spyglys @ 2007 07 16, 16:05)
Na ką- pleiskanos traukiasi  thumbup.gif  clap.gif Galima sakyti jų jau nebematau- bet profilaktiškai dar reiks mėnesį plauti su tais šampūnais. Ir aišku išretėjusius plaukus galvoti, kaip greičiau atstatyti.  g.gif

Na, stai, ir isbyres tos pleiskanos pagaliau thumbup.gif
Atsakyti
Gal galit man patarti 4u.gif Pas mane viršugalvy pleiskanų daug ir jos riebios, o kitur tai tokios pavienės. Kol plaunu Nizoraliu, padeda, nei vienos pleiskanos, dar turiu pakeitimui T-Gel, jis man pleiskanų tikrai nenaikina, jos vėl atsiranda. Visą laiką juk neplausiu Nizoraliu, ir kodėl viršugalvy pleiskanos riebios? Kuo jos nuo sausų skiriasi?

Beje, arbatmedžio aliejus dalykas geras thumbup.gif Aš perku naujosios barmunės, 10 lt. nekainuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 07 18, 21:43)
Gal galit man patarti  4u.gif  Pas mane viršugalvy pleiskanų daug ir jos riebios, o kitur tai tokios pavienės. Kol plaunu Nizoraliu, padeda, nei vienos pleiskanos, dar turiu pakeitimui T-Gel, jis man pleiskanų tikrai nenaikina, jos vėl atsiranda. Visą laiką juk neplausiu Nizoraliu, ir kodėl viršugalvy pleiskanos riebios? Kuo jos nuo sausų skiriasi?

Beje, arbatmedžio aliejus dalykas geras  thumbup.gif  Aš perku naujosios barmunės, 10 lt. nekainuoja  thumbup.gif

NIzoraliu ir visais kitais stipresniais šampūnais sakė reikia plauti 2-3kartus savaitėje 4-6 savaites, po to palaikomoji dozė apie 2 mėnesius vieną kartą savaitėje, vis retinanat. O riebios pleiskanos sakė gydytojas , kartais gali būti galvos žvynelinės požymis. man ieškojo ant kitų odos vietų- alkūnių, kelių ir panašiai kokio nors pakitimo, bet nerado ir liepė stebėti. O LOSJONAS BETNOVATE- manau tiktų tam reikalui, man jis super thumbup.gif Pirkti reikia vaistinėje ir gana kaina padori , kažkas 8-9 litai. O šiaip pas odos gydytoją verta apsilankyti, viską paaiškina, papasakoja, nes gali pats kokia nors saviveikla užsiimti, kuri ne visada padeda(aš jau irgi seniai viską išbandžiau ir tik po medikų įsikišimo pradėjo tvarkytis).
Atsakyti
QUOTE(Spyglys @ 2007 07 20, 15:30)
NIzoraliu ir visais kitais stipresniais šampūnais sakė reikia plauti 2-3kartus savaitėje 4-6 savaites, po to palaikomoji dozė apie 2 mėnesius vieną kartą savaitėje, vis retinanat. O riebios pleiskanos sakė gydytojas , kartais gali būti galvos žvynelinės požymis. man ieškojo ant kitų odos vietų- alkūnių, kelių ir panašiai kokio nors pakitimo, bet nerado ir liepė stebėti. O LOSJONAS BETNOVATE- manau tiktų tam reikalui, man jis super  thumbup.gif Pirkti reikia vaistinėje ir gana kaina padori , kažkas 8-9 litai. O šiaip pas odos gydytoją verta apsilankyti, viską paaiškina, papasakoja, nes gali pats kokia nors saviveikla užsiimti, kuri ne visada padeda(aš jau irgi seniai viską išbandžiau ir tik po medikų įsikišimo pradėjo tvarkytis).

O ka medikai nustate? Kaip jie gyde? As dar toki dalyka isgirdau, kad jei problema su pleiskanom, tai pirmas pozymis, kad kazkas ne taip su skrandziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 07 20, 17:01)
O ka medikai nustate? Kaip jie gyde? As dar toki dalyka isgirdau, kad jei problema su pleiskanom, tai pirmas pozymis, kad kazkas ne taip su skrandziu  g.gif

Nežinau kaip kitur, bet Klaibėdoj labai atmestinai ten žiūri, bet apsilankyti tkrai verta, bent kad žinotum kas prie ko. Ten pamenu ir gert visokiu pribambasų vyrui išrašė, tik skirtingai nei Spygliui jam nepadėjo gydytojos išrašyti šampūnai mirksiukas.gif .
Tikrai būna kad pleiskanojimas rodo kad ne taip su skrandžiu, bet nebūtinai. Jai tikrai su skrandžiu, tai būna pleiskanojimas ir kituose vietose, ne tik ant galvos. O paprastos pleiskanos yra sukeliamos kažin kokio tai grybelio, kuris panašei kaip herpes virusas puola nusilpusį organizmą. Taip kad imunitetą reik stiprint ir saugotis nuo stresų. Būtent naikinti šį grybelį ir yra sukurtas nizoralis. Bet tikrai verta nueiti į odos dispanserį mirksiukas.gif , pleiskanojimo priežasčių tikrai begales, kaip buvo rašyta - tai dažniausiai užslėptos ligos požymis.
Atsakyti
mano artima giminaiti kamuoja si liga,tai jam daktare israse Elocon 0,1% ir sampuna Seborin..jau po keliu dienu pasimate rezultatai,po savaites isvis apmazejo baisios pleiskanos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mlmeile @ 2007 07 21, 19:05)
mano artima giminaiti kamuoja si liga,tai jam daktare israse Elocon 0,1% ir sampuna Seborin..jau po keliu dienu pasimate rezultatai,po savaites isvis apmazejo baisios pleiskanos smile.gif

O kas tas Elocon? Tepaliukas koks ar losjonas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 07 21, 22:47)
O kas tas Elocon? Tepaliukas koks ar losjonas?  blush2.gif

tepalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 07 20, 16:01)
O ka medikai nustate? Kaip jie gyde? As dar toki dalyka isgirdau, kad jei problema su pleiskanom, tai pirmas pozymis, kad kazkas ne taip su skrandziu  g.gif

Mano skrandis dirba kaip laikrodis biggrin.gif Manau , kad reikia grybelį turbūt visam organizme gydyt- bus nuo mano pasilpusio imuniteto įsivešėjęs. Taip man ir nustatė- grybelis, manau pagysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukshte @ 2007 04 18, 10:54)
sveika, man jos nebuvo,bet dirbant teko susidurt su seboreja,cia tokios pleiskanos,kurios turi savo zidini ir dauginosi jose,viskas pakankamai paprasta nulek i kokia sarma, nusipirk peelingiuka pavalymui galvos odai, svelnu dermatologini sampuna be perlamutru visokiu , fitoesencijas i sampuna nuo sausu ar riebiu pleiskaneliu, nes nezinau kokios pas tave, kita drekinancia kad nesausintum odos ir balzama dermatologini, visos problemos isprestos,ir nizoral nereiks smile.gif, jei nori parasyk i AZ man as smulkiau paaiskinsiu ka daryt, arba jei esi is vilniaus galesim net susitart kur as dirbsiu sias dienas, tu ateisi pas mane as dar paziuresiu kokia seboreja pas tave ir isgydysim smile.gif

vaje vaje kokia cia reklama cool.gif
visos sitos fitoesencijos ir kt nesamones isbandytos ir ne velnio nepadeda
Atsakyti
QUOTE(Spyglys @ 2007 07 22, 15:47)
Mano skrandis dirba kaip laikrodis  biggrin.gif Manau , kad reikia grybelį turbūt visam organizme gydyt- bus nuo mano pasilpusio imuniteto  įsivešėjęs. Taip man ir nustatė- grybelis, manau pagysiu  drinks_cheers.gif

sakykit,o kur cia kreiptis kad nustatytu kas su ta galva darosi?man tai greit riealuojasi yra riebiu gelsvu pleiskanu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2007 07 25, 22:59)
sakykit,o kur cia kreiptis kad nustatytu kas su ta galva darosi?man tai greit riealuojasi yra riebiu gelsvu pleiskanu. blink.gif

Į artimiausią odos tupdispanserį.
Atsakyti