Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Seborėją

Pasisakiau temoj apie pleiskanas, bet gal visai ne į temą. Nes čia gi kitas reikalas blush2.gif

Man pleiskanas apramina šampūnai su siera (kaaral firmos-nežinau kaip tiksliai rašosi doh.gif ) arba su beržų degutu (smirda benzinu). Tas su beržų degutu tai išvis papigiaiskas, ~5LT. Bet buvau pasiryžus plauti su belekuo, kad tik tą niežulį numalšintų ir pleiskanas, kurios išsiplovus galvą, antroj dienos pusėj, krito belekaip (nukasydavau). Tai pleiskanas suvaldžiau. Bet ką tarpuose naudoti, niekaip neatrandu, kad po po vieno išsiplovimo nesuerzintų galvos verysad.gif Buvau atradus latvišką šampūną Arad firmos, Vilniuj tik vienoj vietoj žinojau, kad yra, paskui buvau užmačius Eurovaistinėj, bet nei ten, nei ten nebėra. Eurovaistinei neapsimoka, o kitoj vaistinėj nebeturi tiekėjų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 11 11, 16:29)
Tai kad man irgi skirtingi dakrarai skirtingai raso, tai as priejau isvados kad tai vienas ir tas pats. Vasara buna geriau, arba kai visai nelieti praeina, bet kai niezti tai ir noris kasytis ir niekaip nesibigia sitas blogis sad.gif

Sebojeja isgydoma Paleo dieta, pasiskaitykite sitame forume
http://www.supermama...?...4793&st=120
Atsakyti
Jo, cia kazkaip sukurtos dvi temutes tuo paciu, seborejos, klausimu smile.gif
Atsakyti
Isparduodu sampunus nuo pleiskanu, niezulio, issausejimu, skalpo sudirgimo, seborejos ir panasiai.
Pasiulymas - kosmetikos isparduotuveje 12-ame psl. 4u.gif

http://www.supermama...?...4793&st=132
Atsakyti
Sveikos, visos temos neskaičiau, tiesiog noriu pasakyti, kad aš irgi turėjau šią problemą, labai šlykštus reikalas. Vienintelis tikrai veiksmingas šampūnas man buvo Nizoral. Visi kiti, kuriuos bandžiau, irgi buvo neblogi, bet ne tiek veiksmingi. Nizoral tik tiek, kad brangus, virš 30 litų mačiau. Bet tikrai verta. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vyras kitas @ 2013 11 09, 22:04)
SVARBU! Galva plauti ne specialiais brangiais sampunais, taip jie naikina grybeli, bet savyje turi grybeli maitinanciu medziagu, tokiu budu zengiate zingsni i prieki ir du atgal smile.gif Naudokite himalaju ar negyvos juros druska + valgoma soda + siltas vanduo ( is akies sumaisykitei, kad butu suru ) galima uzmaisyti vonele ir visa kuna nuprausti, nereiks sampuno su chemijom, ps sampunas su degutu gali sukelti odos vezi smile.gif

Sakykit, o kuo paremta ši Jūsų nuomonė? Norėtųsi argumentų g.gif
Atsakyti
Efektingiausias dalykas kovoje su seboreja ir kitais grybeliais - sutvarkyta mityba. Tik jos deka pasveikau ir ispardaviau kalna spec sampunu. Nenoriu net prisiminti koks buvo kosmaras su ta seboreja ir kaip dyriau galvos oda iki krauju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 20, 21:50)
Efektingiausias dalykas kovoje su seboreja ir kitais grybeliais - sutvarkyta mityba. Tik jos deka pasveikau ir ispardaviau kalna spec sampunu. Nenoriu net prisiminti koks buvo kosmaras su ta seboreja ir kaip dyriau  galvos oda iki krauju  blink.gif

Tame yra tiesos, man padėjo atsisakymas saldumynų. Ir nervai, daug kas susiję.
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2014 09 20, 23:18)
Tame yra tiesos, man padėjo atsisakymas saldumynų. Ir nervai, daug kas susiję.

va va, atsisakius saldumo visomis formomis - angliavandeniu pertekliaus. As dar glitimo atsisakiau ir krakmolo. Per kiek laiko jum praejo seboreja, atsisakius cukraus? Man prireike 3 menesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 20 rugsėjo 2014 - 23:40
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 21, 00:39)
va va, atsisakius saldumo visomis formomis - angliavandeniu pertekliaus. As dar glitimo atsisakiau ir krakmolo. Per kiek laiko jum praejo seboreja, atsisakius cukraus? Man prireike 3 menesiu.

Apskritai labai ilgai gydžiausi. Kelis mėnesius, nepasakysiu kiek tiksliai, nes labai senai jau tas buvo. Ir paskui pastebėdavau, kad tik daugiau saldūmynų pavalgau ir pradeda galvą niežėt.
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2014 09 21, 22:04)
Apskritai labai ilgai gydžiausi. Kelis mėnesius, nepasakysiu kiek tiksliai, nes labai senai jau tas buvo. Ir paskui pastebėdavau, kad tik daugiau saldūmynų pavalgau ir pradeda galvą niežėt.

Jo, tas tiesa, kad angliu perteklius kenkia. As dabar, kai issigydziau ta bjaurybe, daugiau nebedraugauju su cukrum, miltiniais ir krakmolu, nes tai tas pats cukrus. Nebenoreciau daugiau patirti tu "malonumu" kuomet norisi galvos oda nusidirti, kad tik nenieztetu.
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2014 09 20, 19:22)
Sveikos, visos temos neskaičiau, tiesiog noriu pasakyti, kad aš irgi turėjau šią problemą, labai šlykštus reikalas. Vienintelis tikrai veiksmingas šampūnas man buvo Nizoral. Visi kiti, kuriuos bandžiau, irgi buvo neblogi, bet ne tiek veiksmingi. Nizoral tik tiek, kad brangus, virš 30 litų mačiau. Bet tikrai verta. 4u.gif

bent jau man nuo nizoralio plaukai pavirto į šieno kupetą, kurios net pirštais negalėjau perbraukti, nebešnekant apie šukas... turėjau nukirpti ir atsiauginti doh.gif taip kad atsargiai smile.gif
Atsakyti

Sveiki, ar veikia šita tema dar?

Atsakyti