Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Seborėją

QUOTE(elfė @ 2009 05 09, 14:09)
Mano vyras turėjo bėdų dėl pleiskanų. Tiesiog pluta buvo pasidengus visa plaukuota galvos oda. Ko tik nebandžiau pirkt, niekas nepadėjo. Tik Sulsenos kaukės tam kartui sumažindavo plutą, o po to vėl sluosnis užsidėdavo. Vieną kartą neapsikentus nuvariau jį pas odos gydytoją, tai jam pasakė, kad čia ne šiaip sau pleiskanos, o jau grybelis darosi. Išrašė šampūno Mediket plus. Vaistinėj mokėjau 36 Lt už 100 g. Iš pradžių porą savaičių reikėjo plaut galvą kas 2 d., per tą laiką oda liko švari, lyg nieko niekada nebuvę, o dabar plauna plaukus pagal poreikį, pleiskanų neatsiranda. Šampūnas atrodo gana brangus, bet iš tikrųjų jis gana taupus ir atsiperka su kaupu  thumbup.gif  Rekomenduoju  thumbup.gif

Naudojam tą Mediket plus, čia tas pats Nizoralis su dar vien veikliąja medžiaga, nieko jis nepadeda jei priežąstis ne grybelis. Grybelį išgydyti nesunku. Užtat jums ir padėjo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 05 07, 11:42)
as galiu patarti del sausu pleiskanu isbandyta metoda -
tiesiog pries plovima istrinti galvos oda aliejumi - as naudojau alyvuogiu, dabar uzsisakius esu kokosu naturalu
ir ka galiu pasakyti - istrynus reiktu palaikyt bent 1 val r eiti plauti iprastai

po plovimo - nei vienos pleiskanos- paraudimas ir niezejimas praejo
nezinau kaip bus toliau, bet tokia aliejaus procedura darant i sav bent 1 karta nebebyra "pelenai" is galvos, nes jokie sampunai losjonai nepadejo  unsure.gif
manau padetu ir paprastom pleiskanom  4u.gif

Man irgi sis budas pasirode veiksmingas drinks_cheers.gif tik as naudoju jojobos (simondsiju) organini alieju. Tepiau nedaug palyginus, ismasazavau gerai ir palaikiau na kokias 4-5 valandas. Manau galima ir per nakti, nes ne tik galvos odai, bet ir paciam plaukui i nauda. Issiplove kuo puikiausiai, galvos oda svari bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Spyglys @ 2009 05 13, 22:51)
Naudojam tą Mediket plus, čia tas pats Nizoralis su dar vien veikliąja medžiaga, nieko jis nepadeda jei priežąstis ne grybelis. Grybelį išgydyti nesunku. Užtat jums ir padėjo.  4u.gif

Tu turbūt juokauji arba apie grybelį esi labai geros nuomonės g.gif Nuo paprasčiausių pleiskanų yra visokių kosmetinių šampūnų, žinoma, jų poveikis abejotinas, bet kažkam padeda ir tokie. O grybelio be gydomųjų priemonių neišgydysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 14 gegužės 2009 - 08:40
Na, padėjo man tas Cutrin Bio šampūnas, tikrai labai žymiai apgydė pleiskanas, lengviau pasidarė, pakračius galvelę nebebyra kaip anksčiau, tačiau visgi brangokas, o chemijos tai ir pas jį netrūksta... Kvepia taip pat kaip ir tie visi Fitovaliai, Nizoraliai ir t.t. Pripratau. Nežinau, ką reikės daryt, kai pasibaigs, gal bandysiu dilgėlių nuovirą.
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2009 05 14, 08:38)
Tu turbūt juokauji arba apie grybelį esi labai geros nuomonės  g.gif Nuo paprasčiausių pleiskanų yra visokių kosmetinių šampūnų, žinoma, jų poveikis abejotinas, bet kažkam padeda ir tokie. O grybelio be gydomųjų priemonių neišgydysi

Juk mes ir kalbam ne apie parasčiausias pleiskanas doh.gif , tame ir esmė, kad jei grybelis- parenki tinkamą medikamentą - ir po kažkurio laiko viskas baigiasi. O ką daryti, jei priežąstys neaiškios ir niekas nepadeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglys @ 2009 05 27, 23:42)
Juk mes ir kalbam ne apie parasčiausias pleiskanas  doh.gif , tame ir esmė, kad jei grybelis- parenki tinkamą medikamentą - ir po kažkurio laiko viskas baigiasi. O ką daryti, jei priežąstys neaiškios ir niekas nepadeda?  g.gif

Tuomet laikas apsilankyt pas dermatologą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2009 05 28, 14:05)
Tuomet laikas apsilankyt pas dermatologą  blush2.gif

Jua antri metai lankomės wink.gif deja, tik rankom skėsčioja.
Atsakyti
QUOTE(Spyglys @ 2009 05 28, 21:52)
Jua antri metai lankomės  wink.gif deja, tik rankom skėsčioja.

Kokios pazistamos situacijos...

Man irgi kazkodel atrodo, kad jei butu grybelis, tai butu paprasciau.. o kai isbandyti absoliuciai visi nuo grybelio skirti vaistai ir nei vienas net nesureguoja.. tai...
Atsakyti
Mergytes patarkit man kas nors jei esat susidurusios su kazkuo panasaus... unsure.gif doh.gif slenka be proto plaukai ilga laika jau... ir sakykim pasikasius galvytes oda po panagem lieka tokios kaip pleiskanos kaip kas tokios riebokos atrodo(naudoju riebiai galvos odai sampuna nuo pleiskanu, bet deje nepadeda).. kitos tokios kaip masi mazuciukai kamuoliukai tos pleiskaneles ar kaip jos ten vadinasi... ir vat yra tas noras kasytis ta galvyte doh.gif ka naudoti kad tos bedos baigtusi, nes kazkaip galvoju, kad man cia butent del to tas plauku slinkimas... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(catori @ 2009 05 29, 07:10)
Kokios pazistamos situacijos...

Man irgi kazkodel atrodo, kad jei butu grybelis, tai butu paprasciau.. o kai isbandyti absoliuciai visi nuo grybelio skirti vaistai ir nei vienas net nesureguoja.. tai...

Užjaučiu, ir ,,lietuviškai"pasiguodžiu, kad ne viena tokia esu.
Atsakyti
Kiek teko dometis ax.gif , seboreja yra,riebaliniu liauku veiklos sutrikimas.Jei liaukos (tarkim esancios galvoje) gamina nepakankama kieki sebumo(atrodo taip vadinasi,nors galiu ir klysti),turime sniegu nubertus pecius.Jei liauku funkcija hiper aktyvi,turim riebias ,i ne mazus plotus susijungiancias pleiskanu plantacijas unsure.gif .Pati turiu paveldeta seboreja,todel puikiai zinau ,kad jokiais sampunais jos neisgydisi,o tik kuriam laikui nuimsi simptomus.Nesakau, kad jos negalima isgyditi ,bet tai, turetu buti ,mitybos ir gyvenimo budo keitimas.Visa kita,tik simptomu salinimas.
Kadangi man paciai,neuztenka nei ryzto ,nei laiko ,nei salygu...keisti gyvenimo buda,siai dienai kaitalioju sampunus doh.gif biggrin.gif .
Paskutinis ,kuri naudojau ,ir kuri laika buvo poveikis tai -BIODERMA Node DS+ 4u.gif
Ko dabar griebsiuos,galva neisnesa doh.gif
Papildyta:
P.s.Dar pridursiu,kad sergant seboreja,labai daznai i komplekta ,dasideda ir gribelis :blink:Nes nesveikoje,riebaluotoje,dregnoje galvos odoje,jam daugintis-idealios salygos doh.gif doh.gif doh.gif .Todel sergant seboreja ,kartais " suveikia " ,ir pries gribeliniai sampunai,tokie kaip -Nizoral.Man paciai ,Nizoralis buvo efektyvus du metus,kol matomai grybelis ir prie jo priprato... cool.gif.O pati seboreja ,niekur nedingsta,ji visada -cia ir dabar mirksiukas.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ir dar parasysiu biggrin.gif
Seboreja,nuo paprasto (vienokiu ar kitokiu,pvz-alerginiu ,priezasciu sukelto galvos)pleiskanojimo skiriasi tuo,kad ,kaip taisykle,neapsiriboja vien problemomis galvoje.Daznai stebimi pleiskanojimai ;-uz ausu,antakiu srity,ties nosies snervemis,ant nugaros...
Atsakyti