Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Seborėją

QUOTE(Ggggreta @ 2009 05 01, 11:23)
Šiuo metu naudoju "Pregaine" šampūną (kasdieniniam plovimui) ir kaitalioju su "Mediket" šampūnu (2 kartus per savaitę). Bet rezultato šampūnai niekada jokio nedavė, nors jų yra išbandyta begalė  schmoll.gif . Nenaudoju jokių pigių šampūnų, visuomet perku vaistinėse.
Vitaminų taip pat gerta labai daug ir pagerėjimo jokio nebuvo, nei plaukai nustojo slinkti, nei pagerėjimo dėl riebalavimosi nebuvo. Viena dermatologė pasakė, kad priežastis yra cinko trūkumas ir liepė jo gerti tol kol nustos slinkę plaukai.Žinoma aš jos klausiau ir taip dariau.O reziumė gavosi tokia, kad plaukų slinkimas nė nesumažėjo, o darant sunkiųjų metalų tyrimus, nustatė, kad man cinkas viršija visas normas  blink.gif Vat ir klausyk tų protingų žmonių. . .  unsure.gif
O kur galima nusipirkti L'occitane šampūną ir kokia jo kaina ir koks kiekis?
Pirmą kartą tenka girdėti apie ampules ir kaukias sugeriančias riebalus  g.gif , gal būtų galima plačiau, kur galima rasti, gal kokias galite rekomenduoti?  bigsmile.gif

kaip buvo pelene , maciau reklamavo vienos firmos , as neturiu sitos problemos , tai man neaktualu buvo. nors del galvos niezejimo pasiemiau kauke su zaliu moliu ir vit e , raso, kad mazina saknu riebalavimasi kazka tokio, taip pat maciau ampules , bet cia tos pat firmos , ne itin populiarios gydomos , vaistinese buna jos. bet gal kitu firmu irgi kazka tokio siulo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2009 05 01, 17:02)
tai, kad yra tema apie riebiaja seboreja ir riebioji seboreja taip pat pasireiskia pleiskanomis, tik kitokio pobudzio nei sausosios.

tema apie riebiaja seboreja

Mačiau aš šią temą ir ją peržvelgiau, bet joje rašo apie sausąją seborėja (pleiskanas), bet ne apie riebiąją schmoll.gif ,nes seborėja yra dviejų rūšių: sausoji ir riebioji, nemaišykite šių skirtingų ligų unsure.gif . Todėl ir užvedžiau šią temą. . 4u.gif Nemanau, kad ką blogo padariau blush2.gif
Papildyta:
P.S. Beje mano atveju manęs jokios pleiskanos nevargina schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas nori pirkti Dermovate 0,05% odos tirpalą nuo pleiskanų? Vienos pakuotės kaina 25.77lt, aš parduosiu už 15lt, o abi už 25lt, nes neturiu kur dėti. 4u.gif Galioja iki 2010-03.

Anotacija: http://www.100metu.l...aides/dermovate

Kreiptis į až. bigsmile.gif
Atsakyti
ne ta pati tema kaip ši?
Atsakyti
QUOTE(Ggggreta @ 2009 05 01, 17:37)
Mačiau aš šią temą ir ją peržvelgiau, bet joje rašo apie sausąją seborėja (pleiskanas), bet ne apie riebiąją  schmoll.gif ,nes seborėja yra dviejų rūšių: sausoji ir riebioji, nemaišykite šių skirtingų ligų  unsure.gif . Todėl ir užvedžiau šią temą. .  4u.gif Nemanau, kad ką blogo padariau  blush2.gif
Papildyta:
P.S. Beje mano atveju manęs jokios pleiskanos nevargina  schmoll.gif

Ten snekama butent apie riebiaja seboreja, yra atskira tema apie sausas pleiskanas sausos arba kosmetines plaiskanos. Tik greitai besiriebaluojantys plaukai nera riebioji seboreja, nes seboreja yra liga su visais jai budingais pozymiais ir butent RIEBIOMIS pleiskanomis (ne sausomis) apie ka ten ir yra diskutuojama smile.gif

Abiem atvejais ir sausoji ir riebioji seborejos pasizymi plaiskanu buvimu, tik vienu atveju jos sausos ir birios, kitu atveju riebios ir laikosi prikibe prie plauku.

o jei nekankina pleiskanos, tai tinka Vitulkos surasta tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 03 gegužės 2009 - 02:14
labutis,
o jus nebandet alpicort tirpala,ten raso butent seborejos,As naudojau,bet mano problema ne seboreja,o ne aiskios kilmes slinkimas.pas mane jis stovi nenaudojamas,jei kam reikia perleisciau del kainos susitartume. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 02, 22:02)

QUOTE(evelinki @ 2009 05 03, 03:11)
Ten snekama butent apie riebiaja seboreja, yra atskira tema apie sausas pleiskanas sausos arba kosmetines plaiskanos. Tik greitai besiriebaluojantys plaukai nera riebioji seboreja, nes seboreja yra liga su visais jai budingais pozymiais ir butent RIEBIOMIS pleiskanomis (ne sausomis) apie ka ten ir yra diskutuojama smile.gif
Abiem atvejais ir sausoji ir riebioji seborejos pasizymi plaiskanu buvimu, tik vienu atveju jos sausos ir birios, kitu atveju riebios ir laikosi prikibe prie plauku.

o jei nekankina pleiskanos, tai tinka Vitulkos surasta tema  smile.gif

Ačiū mergaitės, šių temų tikrai nebuvau radusi blush2.gif doh.gif O seborėją man patys gydytojai nustatė, o ne aš pati. Mano atveju pas mane ant plaukų šaknų nuo to beprotiško riebalavimosi susidaro tokie kaip inkštirai, aš juos pastoviai nukasau ir kartu ir iškrenta plaukai... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(akvii @ 2009 05 04, 10:08)
labutis,
o jus nebandet alpicort tirpala,ten raso butent seborejos,As naudojau,bet mano problema ne seboreja,o ne aiskios kilmes slinkimas.pas mane jis stovi nenaudojamas,jei kam reikia perleisciau del kainos susitartume. 4u.gif

Labutis, taip šį tirpalą aš esu išbandžiusi (jį man išrašė nuo plaukų slinkimo), dėja jokio rezultato nedavė verysad.gif
Atsakyti
Laba,
aš nuo savo geltonų riebių pleiskanų pabandžiau Bio+ ACTIVE SHAMPOO, šiandien tik antra diena kaip plaunu juo, bet beprotiškas niežėjimas VISIŠKAI pradingo, plaukai net šiandien ryte neatrodė sulipę nuo riebalų, o, rodosi, kad ir gelsvų gabalų panagėse per galvą pravedus pamažėjo. Tikrai rekomenduoju kas kankinasi su panašiomis problemomis.
Manau jei bučiau užmačiusi vaistinėje balzamą ir kaukę iš tos serijos ir nupirkusi viską, rezultatai sumuštų visus rekordus 4u.gif
Atsakyti
as galiu patarti del sausu pleiskanu isbandyta metoda -
tiesiog pries plovima istrinti galvos oda aliejumi - as naudojau alyvuogiu, dabar uzsisakius esu kokosu naturalu
ir ka galiu pasakyti - istrynus reiktu palaikyt bent 1 val r eiti plauti iprastai

po plovimo - nei vienos pleiskanos- paraudimas ir niezejimas praejo
nezinau kaip bus toliau, bet tokia aliejaus procedura darant i sav bent 1 karta nebebyra "pelenai" is galvos, nes jokie sampunai losjonai nepadejo unsure.gif
manau padetu ir paprastom pleiskanom 4u.gif
Atsakyti
labutis visoms, 4u.gif
gal kuriai reikia alpicort tirpalo,nedaug naudotas. Raso, kad nuo seborejos,perleisciau uz nediele kaina 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras turėjo bėdų dėl pleiskanų. Tiesiog pluta buvo pasidengus visa plaukuota galvos oda. Ko tik nebandžiau pirkt, niekas nepadėjo. Tik Sulsenos kaukės tam kartui sumažindavo plutą, o po to vėl sluosnis užsidėdavo. Vieną kartą neapsikentus nuvariau jį pas odos gydytoją, tai jam pasakė, kad čia ne šiaip sau pleiskanos, o jau grybelis darosi. Išrašė šampūno Mediket plus. Vaistinėj mokėjau 36 Lt už 100 g. Iš pradžių porą savaičių reikėjo plaut galvą kas 2 d., per tą laiką oda liko švari, lyg nieko niekada nebuvę, o dabar plauna plaukus pagal poreikį, pleiskanų neatsiranda. Šampūnas atrodo gana brangus, bet iš tikrųjų jis gana taupus ir atsiperka su kaupu thumbup.gif Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
o kuo skiriasi soboreja nuo zvynelines?paiskinkit man ar galima jas is akies atskirti?Ta prasme pamacius ar aisku butu?
Atsakyti