Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Seborėją

Aš irgi atrodo turiu šią problemą. Pastebėjau, kad jau manosios pleiskanos tikrai ne šiaip sau pleiskanos. Mama sako, kad pas tėtį buvo seborėja, kurios jis neišsigydė. Tai va galvoju būsiu paveldėjus iš jo šitą "gėrį". Šnd nusipirkau Cutrin BIO+ šampūną, žiūrėsim gal padės. Dar naudoju sulseną, bet padeda labai nežymiai. Šiaip anksčiau su pleiskanom kovojau plaudama galvą Garnier Fructis, tikrai padėdavo, bet kai nustojau naudot vėl viskas atsinaujino ir dar su kaupu. doh.gif kartais tai jau varo į neviltį tos pleiskanos, labai nemalonu. Nors kad jau ten labai šviestų tos pleiskanos ar ant pečių būtų pribyrėjusių, tai ne. Bet pakrapštai galvą ir jauti kad ten visas sluoksnis ant galvos pasidengęs pleiskanomis. unsure.gif dar dėl slinkimo. Slenka ir man. Išbandžiau svogūnų kaukę (kvapo nepabijojau), tai labai labai padėjo. Užteko poros kartų ir beveik nebeslinko. Bet dabar stebiu ir matau, kad vėl pradėjo intensyvėti slinkimas doh.gif Šiaip nenoriu tikėti, kad su mano problemomis susijęs stresas. Na, bent jau šiuo metu tikrai jo nėra. Pažįstu save ir žinau kada iš tikrųjų stresuoju. schmoll.gif

Ditea, o kokį majonezą naudoji? Brangesnį ar pigesnį? Ir tik vieną tepi, daugiau nieko nededi?
Atsakyti
Na as tai nusipirkau Fitoval losjona ir nuo plauku slinkimo ir nuo pleiskanu.. ax.gif bent jau taips ake vaistininke... g.gif na bandysiu ir ziuresiu kaip jis veiks mano plaukus g.gif ax.gif
Tik nervina mane tose vaistinese... sakau pas mane nera biriu sausu pleiskanu o jos manau riebios pas mane..tai sako tokiu nebuna... doh.gif pacios nieko neismano tai ka gali pasiulyti jei nieko nezino.. doh.gif tai va nieko man buten ir nepasiule riebioms pleiskanoms gydyti... sako bandyk Fitoval... na ir bandysiu,gal pades... ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyciuke: 08 balandžio 2009 - 14:30
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 04 08, 15:27)
Na as tai nusipirkau Fitoval losjona ir nuo plauku slinkimo ir nuo pleiskanu.. ax.gif  bent jau taips ake vaistininke... g.gif  na bandysiu ir ziuresiu kaip jis veiks mano plaukus g.gif  ax.gif
Tik nervina mane tose vaistinese... sakau pas mane nera biriu sausu pleiskanu o jos manau riebios pas mane..tai sako tokiu nebuna... doh.gif  pacios nieko neismano tai ka gali pasiulyti jei nieko nezino.. doh.gif  tai va nieko man buten ir nepasiule riebioms pleiskanoms gydyti... sako bandyk Fitoval... na ir bandysiu,gal pades... ax.gif  smile.gif

Aha, su toms vaistininkėm... Nieko nežinau, negali taip būti, išsigalvojat, tik taip ir ne kitaip būna. Kas graudžiausia, kad ir gydytojų tokių neretai pasitaiko. Na, tada belieka ateiti į SM ir aiškintis pačiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Neradau tokios temos apie riebiąją seborėją tik mačiau yra temelė apie sausąją seborėja(pleiskanas) todėl užvedu šią temelę aš ax.gif . Gal galite kas pasipasakoti kaip kovojate su greit besiriebaluojančiais plaukučiais, kokias priemones naudojate ar medikamentus . . . Pati turiu šią problemą jau 11 metų (jei ryte plaukus išsiplaunu, tai vakare jau jie būna sulipę, o galva net blizga) ir vis vargstu. . .,beto tuos 11 metų mane vargina nesustojamas plaukų slinkimas verysad.gif cry.gif . Nes toks per didelis riebalų išsiskyrimas turi labai didelę įtaką plaukučių augimui, nes taip yra užkemšami plaukučių folikulai ir taip pats plaukas negauna maitinimo ir iškrenta.
Labai norėjau, kad pasidalintumėt savo patirtimi . ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ggggreta: 29 balandžio 2009 - 15:24
Kovoju ir as su sia problema,pas mane saknys labai riebios,o galai labai sausi. doh.gif
Jokiu priemoniu veiksmingu iki siol neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2009 04 30, 09:44)
Kovoju ir as su sia problema,pas mane saknys labai riebios,o galai labai sausi. doh.gif
Jokiu priemoniu veiksmingu iki siol neradau  schmoll.gif

ir pas mane lygiai tas pats, tik nuo šaknų riebaluojasi, o galiukai sausi ir linkę lūžinėti verysad.gif
Atsakyti
galus reik maitint kaukem ir kondicionieriais, o prie saknu siu priemoniu visai netept smile.gif pati visus plaukus su kondicionierium tepu tik karta i savaite, o siaip tik galus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 30, 14:06)
galus reik maitint kaukem ir kondicionieriais, o prie saknu siu priemoniu visai netept smile.gif  pati visus plaukus su kondicionierium tepu tik karta i savaite, o siaip tik galus ax.gif

ačiū už patarimą 4u.gif ,o vat ką daryti su plaukais ties šaknimis, kur ir yra pati didžiausia problema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ggggreta @ 2009 04 30, 14:09)
ačiū už patarimą  4u.gif  ,o vat ką daryti su plaukais ties šaknimis, kur ir yra pati didžiausia problema  unsure.gif

Jeigu paprasto plovimo neuztenka riebalavimuisi sumazint galima i sampuna ilasint kelis lasus arbatmedzio eterinio aliejaus- jis reguliuoja riebalu issiskyrima, siek tiek sausina plaukus- reiktu koncentruot trynima i saknis. dar tam tinka rozmarinu eterinis. nors man paskutiniu metu kazkaip nebesiriebaluoja plaukai- o kokius sampunus naudojat? gal pabandykit ka nors is naturalesniu, be silikonu- nes silikonai gali sukurt riebaluotu plauku ispudi kartais.
Atsakyti
As galiu patart gerti vitaminus - tik nepatarsiu kokius, nes labai individualu kokie tinka smile.gif Plauti galva su kuo naturalesniu sampunu, kad jame butu kuo maziau visokiu silikonu, dervu ir dar visokio velnio. Man asmeniskai problema sumazino brangesnis sampunas - sudetyje yra silikonu, bet ju kur kas maziau nei pigesniuose sampunuose, patiko sampunas is L'occitane kazkoks su penkiais eteriniais aliejais, kadangi man jis per brangus, naudojau ji kas koki trecia plovima - vis tiek poveikis neblogas buvo thumbup.gif Sausus galus saziningai tepu serumu ( naudoju toki papigiai is Eurocoso, gal trylika litu kainuoja, bet ilgam uztenka) po kiekvieno plovimo, kas kelis plovimus galus istepu kondicionierium, palaikau kokia dvidesimt minuciu, reguliariai pakerpu, vaizdas geresnis nei prie pora metu, nes tada tai turejau tikra nelaime ant galvos doh.gif Idejus pastangu imanoma pagerinti situacija ax.gif
Atsakyti
buna dar visokiu ir ampuliu, kaukiu mazinanciu , sugerianciu riebalavimasi .
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 30, 18:00)
o kokius sampunus naudojat?

Šiuo metu naudoju "Pregaine" šampūną (kasdieniniam plovimui) ir kaitalioju su "Mediket" šampūnu (2 kartus per savaitę). Bet rezultato šampūnai niekada jokio nedavė, nors jų yra išbandyta begalė schmoll.gif . Nenaudoju jokių pigių šampūnų, visuomet perku vaistinėse.

QUOTE(kamarele @ 2009 04 30, 18:17)
As galiu patart gerti vitaminus - tik nepatarsiu kokius, nes labai individualu kokie tinka smile.gif Plauti galva su kuo naturalesniu sampunu, kad jame butu kuo maziau visokiu silikonu, dervu ir dar visokio velnio. Man asmeniskai problema sumazino brangesnis sampunas - sudetyje yra silikonu, bet ju kur kas maziau nei pigesniuose sampunuose, patiko sampunas is L'occitane kazkoks su penkiais eteriniais aliejais, kadangi man jis per brangus, naudojau ji kas koki trecia plovima - vis tiek poveikis neblogas buvo thumbup.gif Sausus galus saziningai tepu serumu ( naudoju toki papigiai is Eurocoso, gal trylika litu kainuoja, bet ilgam uztenka) po kiekvieno plovimo, kas kelis plovimus galus istepu kondicionierium, palaikau kokia dvidesimt minuciu, reguliariai pakerpu, vaizdas geresnis nei prie pora metu, nes tada tai turejau tikra nelaime ant galvos doh.gif Idejus pastangu imanoma pagerinti situacija ax.gif

Vitaminų taip pat gerta labai daug ir pagerėjimo jokio nebuvo, nei plaukai nustojo slinkti, nei pagerėjimo dėl riebalavimosi nebuvo. Viena dermatologė pasakė, kad priežastis yra cinko trūkumas ir liepė jo gerti tol kol nustos slinkę plaukai.Žinoma aš jos klausiau ir taip dariau.O reziumė gavosi tokia, kad plaukų slinkimas nė nesumažėjo, o darant sunkiųjų metalų tyrimus, nustatė, kad man cinkas viršija visas normas blink.gif Vat ir klausyk tų protingų žmonių. . . unsure.gif
O kur galima nusipirkti L'occitane šampūną ir kokia jo kaina ir koks kiekis?

QUOTE(0kristut0 @ 2009 05 01, 00:31)
buna dar visokiu ir ampuliu, kaukiu mazinanciu , sugerianciu riebalavimasi .

Pirmą kartą tenka girdėti apie ampules ir kaukias sugeriančias riebalus g.gif , gal būtų galima plačiau, kur galima rasti, gal kokias galite rekomenduoti? bigsmile.gif
Atsakyti