Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Seborėją

QUOTE(ūlkyte @ 2008 08 25, 17:38)
labai smagu, kad galiu padeti mirksiukas.gif
sekmes 4u.gif
Papildyta:

zinoma pabandyk, netikiu, kad bus blogiau. beje, majonezas labai sveika paciam plaukui,ypac plauku galiukams.

Reikes,nes jau pabodo,si tiek metu,tiek pinigu sukista,o niekas nesikeicia..arba tik apsigydo arba isvis jokio poveikio verysad.gif
Atsakyti
As irgi sergu sia liga ir taip pat labai ilgai - kokius 5-6 metus. Gydaisi, tepi, buna praeina, bet vel atsiranda. Ypac susinervinus ar ilgiau galvos neplovus (turi kas antra diena plauti). Naudoju T-Gel sampuna, bandziau lasinti arbatmedziu alieju, bet kazkaip labai riebus plaukai tada buna. doh.gif T-Geli pakeitineju kitais sampunais, kad nepriprastu galvos oda. Dar vaistinej israse ju gaminto tepalo irgi kazkokio riebaus, pora val reikia laikyti, bet plaukai po to irgi laabai riebus buna. doh.gif Ir turiu skysti Dermovate nuo zvynelines, juo patepu isplauta galva, tai sitas tikrai veiksmingas. Vilniuj gydytoja kazkoki panasu kompensuojama israsius buvo, tik 4lt tekainuoja, bet negi eisi kiekviena menesi receptuko, kai ten eiles kilometrines. Ech. Reikes bandyti majoneza...
Atsakyti
o aš šitą temukę pradėjau skaityt nuo pirmo puslapio ir į lapuką priemonių pavadinimus rašyt doh.gif pilnas lapas gavosi blink.gif ruošiuos eit į vaistinę ir vistiek nežinau ką pirkti verysad.gif
Atsakyti
As taip pat turiu sokiu tokiu problemu su pleiskanom ir rausvom demem. Ypac kai stresuoju, tada atsiranda labai daug pleiskanu ir visa galva baisai niezti. Cia pasiskaicius, nusipirkau arbatmedzio aliejaus ir isilasinus i sampuna dabar trenku su juo galva. Tai tikrai man padejo! thumbup.gif Visada budavo po trinkimo pirmasias dienas niezti, o dabar labai geras jausmas. smile.gif Gal man atitiko. Dekui, kurios patare. Taip pradejau arbatmedzio alieju naudot ir kitur. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,na turiu didele beda,nebeistverus slapiuojanciu ir pleiskanojanciu uzausiu ,galvos niezulio ir sitokio sluoksnio pleiskanu, kurias nukasius slapiuodavo ir raudonuodavo galvos oda nuejau pas gydytoja.Israse DIPROSALIC(betamethasone ir salicylic acid tokia sudetis)galvos odai istept ir nizoral sampuna.Na po savaites oda pradejo gyt 4u.gif Virsugalvi buvo labiausiai,todel odai gyjant atsirado geltoni sausi pleiskanu sasai,kurie dabar atkrenta kartu su kuoksteliu plauku ten 5-6 plaukai.Vietomis jau sviecia gerai na tikiuosi gal ataugs dar verysad.gif Nebezinau ka daryt padekit, gal kam nors panasiai yra buve.
Atsakyti
As siandien buvau pas dematologa, man sake kad seboreja. Israse recepta ir liepe tepti pirma savaite po dukart per diena, antra savaite po viena karta ir tada vel pasirodyti pas ji. To tirpalo pavadinimas Betacorton S.

Bandysiu. O siaip sake si liga minta musu stresu unsure.gif Tai va sako, kuo nervu daugiau tuo ji labiau vesi verysad.gif Be abejo ir plauku dazymas daug daro ir tt.

Nu zodziu bandysiu naudoti, zesim kas cia bus smile.gif
Atsakyti
Man tai vel reiktu apsilankyti...nes as taip ir nenuejau tyrimu rezultatu isgirsti..bet as galvoju,kad man seboreja bus..arba dar baisiau,zvyneline...
Nes tai tesiasi apie penkerius metus... gal jau net ir seserius..
Susinervini,vsio,galva pilna sasu,o po jais raudonos vietos,niesti galva tai klaikiai..
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 08 25, 00:29)
Maniškis turi šią problemą, tai seniau naudodavo Nizoral'į, o dabar suradau tokį šampūniuką būtent panašioms problemikėms gydyt, tai juo pakeitėm, ir labai patenkinti likom thumbup.gif Daug pigiau gaunas, nes šampūnas gabalinis ir standartinis kiekis atstoja gal tris buteliukus Nizoral'io. Pati šiuo metu turiu įsigijus alerginę odos reakciją, tai pati juo galvą ir netgi kūną plaunuos ir tikrai padeda nuostabiai - didžiausias žaizdas galvoje pilnai užsigydžiau per tris dienas (galvą šiuo metu plaunu kasdien) thumbup.gif

Galetum pasakyti pavadinima to stebuklingo sampuno ax.gif Nes maniskiui nepadeda nei nizoraliai,nei kiti pigus,ar labai brangus sampunai.Pas ji daugiausia prie smilkiniu tie paraudimai buna,bet ziuriu ir ant veido kartais tokios raudonos demes atsiranda.Net neskaiciuoju kiek pinigu isleidau sampunams,nes kas menesi perku kita.Mano nuomone jeigu per tiek laiko nepasimato rezultatas,tai jau ir nepasimatys. doh.gif
Atsakyti
neskaiciau visos temos,bet manau cia ta pati beda kokia as turejau gal pries 20 metu,mergiote buvau 15 metu is niekur nieko atsirado pleiskanu luobas nuo kaktos lyg virsugalvio(kaip pas kudiki vadinamas momoneis ar kaip pasakyti)nukrapstydavau iki krauju,gydytojos klausiau patarimo ir padejo daugiau sios bedos nebera-ji pasake istepti oda paprastu aliejumi,palaikyti pusvalandi,o paskui su sukomis sukuoti,jos atmirksta ir lengvai sukuojasi,aisku vel variau iki krauju,o paskui labai lengvai isiplauna aliejus su sampunu.taip ir isidydziau,aisku vieno karto neuzteko,bet pa siai dienai ramu-pigu ir efektyvu:)
Atsakyti
Reikes ir man majoneza isbandyt smile.gif . Man nuo seborejos padeda sampunai Vichy kaina apie 43 lt (bet itariu, kad nuo jo plaukai pradejo slinkt) ir HairVital kaina aiki 20 lt. O ant veido atsiradusioms raudonoms demems gytyti daktare israse ELIDEL 1% tepalo - kaina apie 60 lt (galioja metus nuo atidarymo). Gal kam pades ax.gif
Atsakyti
perskaičiau visą temukę. Dukrai niekaip nepavyksta išnaikinti seborėjos. Net nebežinau ko griebtis.
Atsakyti
Tai va patarciau isbandyti SKINCAP purskala, jis yra butent nuo tos seborejos, tikrai labai labai geras daiktas. O vat pavyzdziui toks Nizoralis, tikrai yra ne nuo seborejos, jis gydo grybeli ten man kazkaip daktare pasakojo ir ilgalaikio poveikio nuo jo nera.
Atsakyti