Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Seborėją

QUOTE(rutulyte @ 2008 06 05, 13:29)
Atsiprašau, kad dingau.
Tai va, tas tepaliukas vadinasi CUTIVATE. mano vyrui jis labai padėjo, bet tepiau jam kiekvieną dieną sąžiningai. Sėkmės gydantis  4u.gif

Aciu, bandysiu ieskot! 4u.gif
Atsakyti
tai cia tuo tepalu reik tept galva ar ne taip? tai gal zinot koki krema gydoma kuri tepam ant veido?
Atsakyti
QUOTE(gerdute50 @ 2008 06 10, 19:06)
tai cia tuo tepalu reik tept galva ar ne taip? tai gal zinot koki krema gydoma kuri tepam ant veido?

yra dvieju rusiu cutivate,galvos odai ir veidui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Laurita @ 2008 06 10, 22:38)
yra dvieju rusiu cutivate,galvos odai ir veidui 4u.gif

aš tiksliai nežinau ar 2 rūšių, paaiškinau vaistinėj kokią turim problemą ir davė kremuką Cutivate. Bet tikrai išsigydėme, kad net pati nesitikėjau išgydyt iki tokio lygio. Sakau visa galvos oda buvo apėjusi jau kaip pas naujagimius tokiu luobu, o dabar švarut švarutėlė. Tik to tepaliuko informacinaim lapely prirašyta, kad negalima ilgai tept ir dar ten kažko, bet vaistininkė sakė nieko panašaus tept ir nebijot. Dar mano vyrui ir ausys buvo tokios pleiskanojančios, net su žaizdelėm, tai irgi patepdavau kartu, tai ir tos išgijo thumbup.gif 3 x tfu unsure.gif
Sėkmės merginos, linkiu išsigydyt ir jums 4u.gif
Atsakyti
nezinau ka cia daryt.as tepiausi su nizoralio kremuku veidui tai pradzioj padejo ,o po keleto metu jau nebepadeda.nors netepdavau daznai tik kai pajausdavau ,kad jau niezti.kazi kodel negalima ilgai naudoti to kremuko?
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2008 06 11, 12:45)
aš tiksliai nežinau ar 2 rūšių, paaiškinau vaistinėj kokią turim problemą ir davė kremuką Cutivate. Bet tikrai išsigydėme, kad net pati nesitikėjau išgydyt iki tokio lygio. Sakau visa galvos oda buvo apėjusi jau kaip pas naujagimius tokiu luobu, o dabar švarut švarutėlė. Tik to tepaliuko informacinaim lapely prirašyta, kad negalima ilgai tept ir dar ten kažko, bet vaistininkė sakė nieko panašaus tept ir nebijot. Dar mano vyrui ir ausys buvo tokios pleiskanojančios, net su žaizdelėm, tai irgi patepdavau kartu, tai ir tos išgijo  thumbup.gif 3 x tfu  unsure.gif
Sėkmės merginos, linkiu išsigydyt ir jums  4u.gif

Kiek domejausi cia hormoninis preparatas ir labai stiprus. O jis receptinis ar laisvai parduoda vaistinese g.gif
Atsakyti
gal zinot kokiu naturaliu budu apsigydyti sia liga??
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2008 06 17, 22:27)
Kiek domejausi cia hormoninis preparatas ir labai stiprus. O jis receptinis ar laisvai parduoda vaistinese  g.gif

man vaistininkė sakė, kad jis stiprokas, bet kai jau visa galvos oda vien luobas su žaizdom buvo, tai nežiūrėjau į tai. Pradžioj tepiau kiekvieną dieną, kai pamačiau pagerėjimą kas antrą, o paskui jau ir 2 kart į savaitę užteko. Dabar vis pažiūriu ir kai pamatau, kad vėl oda nori pleiskanot patepu, bet tas būna jau tik 2-3 kart į mėnesį. Parduodamas jis be recepto, nes pirkau ne vienoj vaistinėj ir nereikėjo recepto schmoll.gif
Atsakyti
o kur gauti cutrin bio+ produkcijos?vaistinese parduodama?
Atsakyti
tai aisku ,kad parduodama.
Atsakyti
QUOTE(vilte777 @ 2008 01 29, 17:16)
Kurios nebandete siulau isbandyti Cutrin firmos BIO + linijos produktus pries pleiskanas.Nuo to laiko kai man asmeniskai  nustojo veikti Nizoralis ,tai pirma linija produktu po kuriu naudojimo vel galiu dziaugtis svaria galva.Diziulis pliusas dar ir tai, kad tai ne hormoniniai preparatai.Pirkausi tris komponentus-BIO + valomaja kauke(peeling mask),losjona(active care),ir sampuna(active shampoo).
Kauke uzteko uzsideti keleta kartu(ji salina isisenejusia luoba).Losjona po plovimo naudojau gal koki menesi.O dabar jau kuris laikas naudoju vien sampuna,ir galva vel svarut svarutele.Tik esu realiste, ir zinau kad tai nesites amzinai.Bet siandien SEBOREJOS NERA ir as laiminga thumbup.gif  biggrin.gif .

reiks pabandyt nes jau nebegaliu,tik nustoju nizoral vartot ir vėl kalnas pleiskanų,gali vežt su vežimų,o dar niežti be galo
Atsakyti
As kazkaip turejau dideliu pleiskanu ir ant kaktos pirie plauku nedidelis paraudimas buvo .. bet niestet neniestedavo , nebent riebaluoti plaukai budavo g.gif siaip niekur nesikreipiau , bet kai pradejau naudot kauke su linu semenimis is drogo , tai kazkaip tu pleiskanu nelabai kaip ir liko tpfu tpfu tpfu ax.gif
Atsakyti