Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Seborėją

QUOTE(jurune @ 2008 03 20, 19:52)
Man nustate seboreja verysad.gif bet siaip jau senai as ja turiu ir senai nustate. Tai irgi liepe naudoti "NIZORALI" kaip paskui issiaiskinau gydo galvos grybeli ir nieko nepadeda sergant seboreja. Uztai vaistininke man rekomendavo sampuna "SKINCAP" ir galiu pasakyti kad tikrai padeda thumbup.gif  zinok rekomenduoju isbandyti tikrai geras dalykas.

kokia kainele sito sampuno ir kokiose vaistinese galima rasti,nebezinau ko griebtis
Atsakyti
man nuo seborėjos greitai padėjo losjonas "elocon" 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mano vyrui buvo seborėja, 3 x tfu, nes tikiuos, kad jau apsigydėm. Visas galvos odos paviršius tiesiog tokiu pleiskanų su žaizdelėmis luobu apėjęs verysad.gif Net nežinau kiek visko bandėm ir išbandėm, nuo visko poveikis arba trumpalaikis arba nulinis. Tai gerai, kad viena vaistininkė pasiūlė tepaliuką, kuris tikrai labai veiksmingas thumbup.gif Galvos odelė jau švari, tik matyt vienoj vietoj tas židinukas ligos yra, tai ten tik pleiskanoja, bet palyginus su tuo kas buvo, tai juokeliai.
Temukė apmirusi, tai nežinau ar kam beaktualu. Neprisimenu to kremuko pavadinimo, bet jei kam reiks būtinai surasiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2008 05 27, 16:15)
Sveikos, mano vyrui buvo seborėja, 3 x tfu, nes tikiuos, kad jau apsigydėm. Visas galvos odos paviršius tiesiog tokiu pleiskanų su žaizdelėmis luobu apėjęs verysad.gif  Net nežinau kiek visko bandėm ir išbandėm, nuo visko poveikis arba trumpalaikis arba nulinis. Tai gerai, kad viena vaistininkė pasiūlė tepaliuką, kuris tikrai labai veiksmingas  thumbup.gif Galvos odelė jau švari, tik matyt vienoj vietoj tas židinukas ligos yra, tai ten tik pleiskanoja, bet palyginus su tuo kas buvo, tai juokeliai.
Temukė apmirusi, tai nežinau ar kam beaktualu. Neprisimenu to kremuko pavadinimo, bet jei kam reiks būtinai surasiu.  mirksiukas.gif

Butu labai faina jei paieskotum pavadinimo 4u.gif as irgi sita malonuma turiu..bjauriausia, kad ji vis pasikartoja... verysad.gif
Atsakyti
Man tai labai padėjo lietuviškas Margarita šampūnas nuo pleiskanų. Dabar visada jį perku, jau gal kokį ketvirtą buteliuką naudoju. Ir plaukai purūs, ir pleiskanų viena kita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 05 29, 11:55)
Man tai labai padėjo lietuviškas Margarita šampūnas nuo pleiskanų. Dabar visada jį perku, jau gal kokį ketvirtą buteliuką naudoju. Ir plaukai purūs, ir pleiskanų viena kita  bigsmile.gif

bigsmile.gif Tikrai? O atrodo tokia paprasta priemone. O tau paprastos pleiskanos ar seborejinis dermatitas buvo? Kazin ar paprastas sampunas seboreja taip paprastai isgydytu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte777 @ 2008 01 29, 18:16)
Kurios nebandete siulau isbandyti Cutrin firmos BIO + linijos produktus pries pleiskanas.Nuo to laiko kai man asmeniskai  nustojo veikti Nizoralis ,tai pirma linija produktu po kuriu naudojimo vel galiu dziaugtis svaria galva.Diziulis pliusas dar ir tai, kad tai ne hormoniniai preparatai.Pirkausi tris komponentus-BIO + valomaja kauke(peeling mask),losjona(active care),ir sampuna(active shampoo).
Kauke uzteko uzsideti keleta kartu(ji salina isisenejusia luoba).Losjona po plovimo naudojau gal koki menesi.O dabar jau kuris laikas naudoju vien sampuna,ir galva vel svarut svarutele.Tik esu realiste, ir zinau kad tai nesites amzinai.Bet siandien SEBOREJOS NERA ir as laiminga thumbup.gif  biggrin.gif .

Vat ir man si linija buvo atradimas, tai as karts nuo karto pakaitalioju su Nizoraliu, arba yra dar toks pigesnis Nizoralio atitikmuo - sampunas Altis. Kai nustoja veikti sie produktai, perku Cutrin Bio +. Ypac gera man kauke-pylingas. Tikrai labai veiksminga. Tik aisku vargina tai, kad nuolat galva reikalauja specialios prieziuros. Su pavydu zvelgiu i tas moteris kurios tokiu problemu nepatiria.
Atsakyti
Cutrin BIO+ as irgi pradejau naudot. Man losjonas labai nuo niezejimo padeda. O dar norejau paklaust, ar jums labiau neslenka plauka kai suaktyveja seboreja? Nes as pastebejau, kad man suaktyveja ir plauku slinkimas, kai galva niezet pradeda ir pleiskanu randu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(paika @ 2008 05 30, 15:49)
bigsmile.gif  Tikrai? O atrodo tokia paprasta priemone. O tau paprastos pleiskanos ar seborejinis dermatitas buvo? Kazin ar paprastas sampunas seboreja taip paprastai isgydytu... g.gif

Tai aš gydžiausi daug kuo, ir nizoraliu, ir altis, tačiau kai išplaudavau šiais šampūnais, ar kokiais losijonais tepdavau, tam kartui gerai būdavo, o jei tik kitu po to, ir viskas, pilna galva pleiskanų (jos pas mane riebios), plaukai prie galvos prilimpa, jau po pusdienio kaip riebaluoti prie šaknų būdavo doh.gif Negalėjau juk visą laiką vien tokiais brangiais preparatais gydytis. O Margaritos tą šampūną kažkaip netyčia atradau ir man labai patiko. Pleiskanų tikrai neatsiranda jau, plaukai ir dvi dienas nesusiriebaluoja thumbup.gif Aš plaunu šiuo šampūnu, o galiukus kokiu balzamu patepu ir išskalauju thumbup.gif
Atsakyti
Laba,
su seboreja vargstu jau daug metu. Kaune klinikose man nustate sia liga, bet kiek dabar ejau pas ivairius odos gydytojus, tai jie nelabai man pasako, kas man yra - lyg ir seboreja, lyg zvyneline, o gal egzema. as naudoju Vichy sampuna ir man jis labai padeda. Kaina truputi kandziojasi (42lt atrodo), bet svarbiausia, kad nebera pleiskanu thumbup.gif . man ir ant veido atsirado raudona pleiskanojanti deme, ir antakiai pleiskanoja, bet man sake, kad cia nuo seborejos. neleido nieko astraus, rukyto, saldaus, alkoholio ir liepe kuo maziau nervintis.
Girdejau, kad galima sia liga truputi suvaldyti dieta. Gal kas bandet?
Atsakyti
man ir jau daug metu seboreja bandziau ir nizoralius ir deguto sampunus nepadejo .pernai nuejau pas homeopate ji man israse tokiu zirneliu pagert lyg ir padejo pradzioj ,bet va veidui nieks nepadeda vis pleiskanoja ,raudonuoja niezti jau isprotesiu.galva tai plaunu su head and schoulders.plaukai tai siaubingai man isslinke tik puse beliko.ir tikrai pastebejau ,kad kai nervuojuos tada ir paumeja liga is kart veido oda pradeda perstet pleiskanos niezulys .nezinau ka ir bedaryt ,o dar uzsieni gyvenu tai is vis.
Atsakyti
Atsiprašau, kad dingau.
Tai va, tas tepaliukas vadinasi CUTIVATE. mano vyrui jis labai padėjo, bet tepiau jam kiekvieną dieną sąžiningai. Sėkmės gydantis 4u.gif
Atsakyti