QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 18, 10:45)
sveiki
noriu kad parasytu butent tie ir tos kam nustate sia diagnoze
cia baisingos galvos pleiskanos, kurios tokios dideles ir lupasi nuo galvos ir niezti ir dar oda buna paraudusi, kartais net ir skauda
taip nustate po apsilankymo pas dermatologa
prirase visokiu reklaminiu sampunu ir kremu, bet nelabai manau kad tai pades,
gal kam nors taip yra ir butu idomu suzinoti kaip gydesi ir kas veiksminga buvo
ar tikrai padejo tas Nizoral? - manau jis tik paprastom pleiskanom skirtas
aciu uz pasisakymus
Noriu pasidalinti savo patirtimi, mano dukryte irgi kankino sios sausos galvos problemos. Ispatpradziu net nezinojau, kad tai seboreja tai kuo tik nedrekinau galvos ir kremais , ir bandziau balzamais, ir naudojau savo drekinama sampuna ir nieko kol pagaliau mus priziurinti sesute pasake, kad tai bus seboreja. Liepe plauti Nizoral sampunu, jei nepads nusipirkti tepalo. Pabandziau sampunas po keliu kartu rezultatu nedave, tada nupirkau tepalo sutepiau visa tiubele uzteko savaitei (tepiau vakarais) nepadejo, gydytojas liepe tepti 3 kart per savaite , o po 2 h. issukuoti. (taciau tas kremas toks svelnus ir labai gerai susigeria ,kad isukuot nieko nepavyksta. Kadangi man jau baigesi pakuote vaistineje paklausiau ka jie galetu pasiulyti ir dave Betnovate losjona (~10 lt) zinot po vieno karto problema zymiai pagerejo ir maniau ,kad ir uzteks bet vakarop dar pastebejau kelis zidiniukus tai sutepiau dar karta. Ir man atrodo kad mes liga nugalejom
Dar rekomendavo viena hemopatini tepala sausai odytei mums irgi l. tiko po tiek daug ieskojimu Psoriaten (~19 Lt).
Nuosirdziai linkiu pasveikti mums padejo , gal pades ir Jums !