Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Seborėją

QUOTE(ainele @ 2007 10 20, 18:30)
ar ne bandėt iš KEUNE yra linija P13 iš kadagio uogų šampūnas-29lt ir losijonas-40lt,mano vyrui labai padėjo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif jo kirpėja pietiniam aido g-vėj  studija AGNĖ parekomendavo pabandyt  thumbup.gif

Ne,sitos firmos produktu neteko bandyti.Manau kada nors isbandysiu 4u.gif .Dabar dziaugiuosi isbandzius arbatmedzio alieju.Namuose radau buteliuka su juo-kazkada pirkau inhaliacijoms.Bet kad galva su juo galima plauti nebuvau girdejusi schmoll.gif .Ipiliau siek tiek i sampuna,o gale plovimo dar ir isskalavau ilasinus kelis lasus i vandeni.Nu ir zinokit,po poros plovimu zymus pagerjimas thumbup.gif .Tai is to didelio dziaugsmo, dar ir dantis su juo issivaliau lotuliukas.gif (kaip cia viena forumiete rekomendavo).Ir tikrai, iki vakaro dantys zymiai maziau apsinese negu tik pasta valyti.Vienu zodziu medelis tikrai vertas demesio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte777: 20 spalio 2007 - 22:02
QUOTE(vilte777 @ 2007 10 20, 22:58)
Ne,sitos firmos produktu neteko bandyti.Manau kada nors isbandysiu 4u.gif .Dabar dziaugiuosi isbandzius arbatmedzio alieju.Namuose radau buteliuka su juo-kazkada pirkau inhaliacijoms.Bet kad galva su juo galima plauti nebuvau girdejusi schmoll.gif .Ipiliau siek tiek i sampuna,o gale plovimo dar ir isskalavau ilasinus kelis lasus i vandeni.Nu ir zinokit,po poros plovimu zymus pagerjimas  thumbup.gif .Tai is to didelio dziaugsmo, dar ir dantis su juo issivaliau lotuliukas.gif (kaip cia viena forumiete rekomendavo).Ir tikrai, iki vakaro dantys zymiai maziau apsinese negu tik pasta valyti.Vienu zodziu medelis tikrai vertas demesio  smile.gif

na matai, ir tau tiko, as jau be jo apseit niekaip negaliu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte777 @ 2007 10 19, 18:12)
drinks_cheers.gif .Pagrindinis skirtumas manau tik kainoje.Nes altis kainuoja 23 Lt. su centais,o nizoralis 31 Lt.su centais smile.gif .O gyditoja malacius, kad ne brangesni o pigesni produkta siulo kai veikia abu vienodai.Buciau as pries kokius penkis metus apie altis zinojus,buciau nemazai sutaupius biggrin.gif .Kita vertus labai tiketina kad jo dar nebuvo ivezta,tik nizoralis.O dabar tai jau tas pats, nes nebeveikia... verysad.gif .  Artimiausiu laiku zadu isbandyti Cutrin firmos produktus 4u.gif .

Labai geras Cutrin firmos sampunas Bio Active. Pirkau Euro vaistineje, kaina virs 20 lt. Panaudojau tik viena karta, bet pajutau skirtuma. Tik plaukus siek tiek sausina, nes dazyti. Po to reikia koki balzamiuka panaudoti ir viskas ciki.
Atsakyti
o kur pirkti ta arbatmedzio alieju? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2007 10 30, 21:56)
o kur pirkti ta arbatmedzio alieju?  g.gif  g.gif

betkurioje vaistineje turetu buti. as tai turiu australu gamybos, bet yra ir lietuviu gamybos pigesnis. smile.gif
Atsakyti
Naujoji Barmune parduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,na as siandien buvau vaistinej ir ten nemokamai tikrino plauku bukle ir oda su tuo aparatu,taigi ir man pasirodo ta seboreja blink.gif nors pati net neitariau,galvojau gal plaukai siaip ziauriai slinkt pradejo ir stresas(kurio paskutiniais menesiais patiriu daug)nors pati puikiai maciau per ekrana kad galvos oda ziauriai pazeista,kaip atrodo luobai uzsideje blink.gif nors plika akimi ziurint to tikrai nepasakyciau,ir kad pleiskanu butu tai tikrai neperdaugiausiai,nors pasake kad jau tikrai ne katik atsirado verysad.gif taigi kaip ir maniau pasiule kazka tokio butent siai ligai gydyt,taigi norejau paklaust gal kuri bandet "lycosan duo",cia tipo reiktu pirkt sampuna ir ampules plaukams,kaina viso rinkinio 139lt blink.gif na jei zinociau kad tikrai pades tai nusipirkciau,gal kuri bandet?cia kazkokia splenor firmos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 11 08, 15:21)
Sveikos,na as siandien buvau vaistinej ir ten nemokamai tikrino plauku bukle ir oda su tuo aparatu,taigi ir man pasirodo ta seboreja blink.gif nors pati net neitariau,galvojau gal plaukai siaip ziauriai slinkt pradejo ir stresas(kurio paskutiniais menesiais patiriu daug)nors pati puikiai maciau per ekrana kad galvos oda ziauriai pazeista,kaip atrodo luobai uzsideje blink.gif nors plika akimi ziurint to tikrai nepasakyciau,ir kad pleiskanu butu tai tikrai neperdaugiausiai,nors pasake kad jau tikrai ne katik atsirado verysad.gif taigi kaip ir maniau pasiule kazka tokio butent siai ligai gydyt,taigi norejau paklaust gal kuri bandet "lycosan duo",cia tipo reiktu pirkt sampuna ir ampules plaukams,kaina viso rinkinio 139lt blink.gif na jei zinociau kad tikrai pades tai nusipirkciau,gal kuri bandet?cia kazkokia splenor firmos g.gif

siulyciau pradzioje isbandyti koki nors sampuna su degutu, galima rasti vaistinese (jei Vilniuje, tai Universisteto 2), o jau po to pirkti tokius brangius sampunus, nes ne viena dermatologe nesiulo tokiu brangiu priemoniu galvos plovimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 08, 16:38)
siulyciau pradzioje isbandyti koki nors sampuna su degutu, galima rasti vaistinese (jei Vilniuje, tai Universisteto 2), o jau po to pirkti tokius brangius sampunus, nes ne viena dermatologe nesiulo tokiu brangiu priemoniu galvos plovimui ax.gif

Va ir as kazkodel krypstu prie minties, kad gali man but net neveiksmingas,o pinigai bus ismesti i bala,na cia uztat ir tikrina nemokamai,kad galetu ibrukt kokia brangia preke,nes pirkt kate maise tai nesinori schmoll.gif gal pradziai uztektu ir kokios pigesnes priemones,paieskosiu to sampuno kur parasei,gal bus ir Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 11 08, 16:07)
Va ir as kazkodel krypstu prie minties, kad gali man but net neveiksmingas,o pinigai bus ismesti i bala,na cia uztat ir tikrina nemokamai,kad galetu ibrukt kokia brangia preke,nes pirkt kate maise tai nesinori schmoll.gif gal pradziai uztektu ir kokios pigesnes priemones,paieskosiu to sampuno kur parasei,gal bus ir Kaune mirksiukas.gif

yra degutinis sampunas Mrs.Potters, turiu drauge dermatologe, kuri savo pacientams siulo sita sampuna - pigus ir veiksmingas, seniau buvo kazkoks dar vienas, tik pavadinimo neprisimenu, bet irgi labai geras, gali tureti gamybines vaistines
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 09, 00:10)
yra degutinis sampunas Mrs.Potters, turiu drauge dermatologe, kuri savo pacientams siulo sita sampuna - pigus ir veiksmingas, seniau buvo kazkoks dar vienas, tik pavadinimo neprisimenu, bet irgi labai geras, gali tureti gamybines vaistines

Gal gali placiau parasyt apie ta degutini sampuna??? nes as turiu irgi sia beda verysad.gif anksciau naudojau panasu sampuna, bet kuris laikas neberandu jo prekyboj... todel noreciau isbandyt ir si, nes db tai kazkokia tragedija su tomis pleiskanomis... nepadeda jokie sampunai... reiks isbandyt dar karteli ir ta arbatmedzio alieju, nors kazkada turejau sampuna su arbatmedziu, tai jis man dar labiau pablogino visa reikala verysad.gif

beje, perskaiciau sios temos pasisakymus ir neradau paminetos vienos priemones, kuri man labai labai gerai padeda nuo galvoj niezejimo. tai butu Betacorton S - tai labai efektyvus skystimelis, kuri reik tepti ant nieztincios vietos... man asmeniskai uztenka viena karta issitepti visa galva ir kuriam laikui ramu ax.gif tik beda, kad jis yra labai stiprus hormoninis vaistas, todel negalima labai piknaudziauti. taciau as naudoju ji tik retkarciais, tai kazkaip ir nebijau, kad pakenks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulliux @ 2007 11 09, 13:13)
Gal gali placiau parasyt apie ta degutini sampuna??? nes as turiu irgi sia beda verysad.gif  anksciau naudojau panasu sampuna, bet kuris laikas neberandu jo prekyboj... todel noreciau isbandyt ir si, nes db tai kazkokia tragedija su tomis pleiskanomis... nepadeda jokie sampunai... reiks isbandyt dar karteli ir ta arbatmedzio alieju, nors kazkada turejau sampuna su arbatmedziu, tai jis man dar labiau pablogino visa reikala  verysad.gif

beje, perskaiciau sios temos pasisakymus ir neradau paminetos vienos priemones, kuri man labai labai gerai padeda nuo galvoj niezejimo. tai butu Betacorton S - tai labai efektyvus skystimelis, kuri reik tepti ant nieztincios vietos... man asmeniskai uztenka viena karta issitepti visa galva ir kuriam laikui ramu ax.gif  tik beda, kad jis yra labai stiprus hormoninis vaistas, todel negalima labai piknaudziauti. taciau as naudoju ji tik retkarciais, tai kazkaip ir nebijau, kad pakenks  rolleyes.gif

vienas is ju yra Mrs.Potter's, ten toks tamsus, lyg parasyta, kad nuo pleiskanu g.gif Siaip siulyciau nueiti pas dermatologa, jei yra liga seboreja, israsys kompensuojamus vaistus siai problemai isspresti. Siaip si liga tik pristabdoma, bet ji neisgydoma unsure.gif
Atsakyti