Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Seborėją

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 09 13, 11:37)
as pati tai nepyliau i sampuna arbatmedzio aliejaus- pirkau jau su juo

bet sesei pasakiau tai ji isipyle ir plaunasi - tai jai sake liouks (nors nei pas ja nei pas man nera tu tokiu pleiskanu)

sampunapirkau eurovaistinej ABC vadinasi oranzine tamsiai bonkute
bet kaina virs 20 lt

Girdejau, kad neblogi sitie ABC, ir ne tik sampunas, dar yra kremas berods nuo spuogu, dar kazkas...
Atsakyti
Arbatmedzio aliejaus galima isigyti vaistinese, tiesa jis nepigus, taciau labai gera priemone, kuri tinkama naudoti ir po vabzdziu igelimo, nedidelems zaizdelems, grybelio pazeistoms vietoms ir t. t.
Tarp kitko yra kita labai veikminga ir nebrangi (6 Lt) rusiska ar tai baltarusiska priemone SULFEN, kuria galima nusipirkti Kalvariju tuguje pas mociutes smile.gif mano vyrui padejo isnaikinti pleiskanas 100 proc., taciau veliau retkarciais reikia ja naudoti profilaktiskai. Svarbaiusia kad panaudojus keleta kartu pasiekiamas puikus rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(Teveliai @ 2007 09 14, 15:04)
Arbatmedzio aliejaus galima isigyti vaistinese, tiesa jis nepigus, taciau labai gera priemone, kuri tinkama naudoti ir po vabzdziu igelimo, nedidelems zaizdelems, grybelio pazeistoms vietoms ir t. t.
  Tarp kitko yra kita labai veikminga ir nebrangi (6 Lt) rusiska ar tai baltarusiska priemone SULFEN, kuria galima nusipirkti Kalvariju tuguje pas mociutes smile.gif mano vyrui padejo isnaikinti pleiskanas 100 proc., taciau veliau retkarciais reikia ja naudoti profilaktiskai. Svarbaiusia kad panaudojus keleta kartu pasiekiamas puikus rezultatas.

a cia kas tokis, kremas, losjonas ?ir kurioj vietoj ten pas tas bobutes ieskoti? g.gif
Atsakyti
Gal ir geras tas arbatmedzio aliejus, bet jis man buvo sukeles tokia alergija doh.gif Naudojau kuno krema tos geros firmos su arbatmedziu, tai gal padauginau, nezinau, bet teko pas odos gydytoja net eiti, isbere rankas, kojas, pilva... Gal ne kiekvieno organizmas ji priima. Siaip tai neesu alergiska. Tai dabar jau bijau ir aliejuka bandyti, nors reiketu. Ka patarsit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2007 09 04, 13:12)
ziuriu pleiskanos viena populiariausiu temu:)
galvojau cia tik mane tokia beda uzpuole.
o as perku sulsenos pasta, parduoda iki paruotuves.
kuriam laikui sumazeja ir niezulys ir pleiskanos isnyksta.
niekas nebandet?

man sulsena tinka, bet kt sav eisiu tirtis gal kokia odos liga yra, nes prie antakio pleiskanoja oda lb...gal ka ishtirs bigsmile.gif
Atsakyti
Ir kaip rezultatai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 09 20, 18:51)
man sulsena tinka, bet kt sav eisiu tirtis gal kokia odos liga yra, nes prie antakio pleiskanoja oda lb...gal ka ishtirs  bigsmile.gif

antakiai pleiskanoje, ausys (ju viduj) - tai ir seberejos pasekme... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 18, 08:45)
sveiki
noriu kad parasytu butent tie ir tos kam nustate sia diagnoze

cia baisingos galvos pleiskanos, kurios tokios dideles ir lupasi nuo galvos ir niezti ir dar oda buna paraudusi, kartais net ir skauda

taip nustate po apsilankymo pas dermatologa

prirase visokiu reklaminiu sampunu ir kremu, bet nelabai manau kad tai pades,
gal kam nors taip yra ir butu idomu suzinoti kaip gydesi ir kas veiksminga buvo

ar tikrai padejo tas Nizoral? - manau jis tik paprastom pleiskanom skirtas

aciu uz pasisakymus

sveikute,mano vyrui taip buvo tas Nizoral tikras stebuklas tikrai! jam viskas praejo po kokios savaites galva jis plove kiekviena diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barakudaa @ 2007 10 02, 00:29)
sveikute,mano vyrui taip buvo tas Nizoral tikras stebuklas tikrai! jam viskas praejo po kokios savaites galva jis plove kiekviena diena  thumbup.gif

Ir daugiau neatsirado? Kiek laiko praejo po naudojimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 10 03, 05:18)
Ir daugiau neatsirado? Kiek laiko praejo po naudojimo?  g.gif

Man asmeniskai kai tik naudoju Nizoral, pleiskanu nera, kai tik isplaunu kitu sampunu, pilna galva. Nesamone kazkokia, negaliu juk nuolat nozpraliu plauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 10 03, 21:43)
Man asmeniskai kai tik naudoju Nizoral, pleiskanu nera, kai tik isplaunu kitu sampunu, pilna galva. Nesamone kazkokia, negaliu juk nuolat nozpraliu plauti  doh.gif

Kiek laiko jau naudoji Nizorali?
Nes man gydytoja sake, kad reikia juo plauti kokius 3 kar per savaite minimum 3 menesius, o tada jau mazint jo naudojima, pereinant prie kitu sampunu. Tik tada gali gauti rezultata, bet as neturiu kantrybes su juo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 10 04, 23:49)
Kiek laiko jau naudoji Nizorali?
Nes man gydytoja sake, kad reikia juo plauti kokius 3 kar per savaite minimum 3 menesius, o tada jau mazint jo naudojima, pereinant prie kitu sampunu. Tik tada gali gauti rezultata, bet as neturiu kantrybes su juo  schmoll.gif

Plaunu jau gal pusmeti. Is pradziu ploviau du kartus per savaite, o dabar tik pvz kai kokion kirpyklon einu, kad sarmata nebutu, arba siaip, kai pleiskanos uzknisa ax.gif Nezinau, kaip kitom, bet man, kai yra pleiskanu, kiek beplauciau, vis tiek tox jausmas, kad plaukai prie saknu riebaluoti, o kai nizoraliu praplaunu, tai tada viskas ok smile.gif bet tas "ok" tai iki kito plovimo kitu sampunu biggrin.gif
Atsakyti