Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Seborėją

Užjaučiu. man turbūt irgi įtakos stresas turėjo.... verysad.gif
Atsakyti
Pirkau vakar Sebamed sampuna nuo pleiskanu, kazi ar veiksmingas, kas bandet? g.gif
Atsakyti
ziuriu pleiskanos viena populiariausiu temu:)
galvojau cia tik mane tokia beda uzpuole.
o as perku sulsenos pasta, parduoda iki paruotuves.
kuriam laikui sumazeja ir niezulys ir pleiskanos isnyksta.
niekas nebandet?
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2007 09 04, 13:12)
ziuriu pleiskanos viena populiariausiu temu:)
galvojau cia tik mane tokia beda uzpuole.
o as perku sulsenos pasta, parduoda iki paruotuves.
kuriam laikui sumazeja ir niezulys ir pleiskanos isnyksta.
niekas nebandet?

Ne veltui juk sako, kad pažiūrėjus reklamas susidaro įspūdis, kad Lietuvoje egzistuoja 3 problemos - pleiskanos, kariesas ir mėnesinės lotuliukas.gif

O sulsena man visiškai netiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 09 04, 20:00)
Ne veltui juk sako, kad pažiūrėjus reklamas susidaro įspūdis, kad Lietuvoje egzistuoja 3 problemos - pleiskanos, kariesas ir mėnesinės  lotuliukas.gif

O sulsena man visiškai netiko  unsure.gif

Man irgi... 4u.gif
Atsakyti
sveikos
mane ir kazkokia zaraza apsedo... anksciau rankas alergizavo, kojas, dabar i galva atklydo cray.gif tai prisirasau begale priemoniu- reiks bandyt. Naudoju Fitoval, tai jokio efekto doh.gif
sekmes visoms good.gif
Atsakyti
as tai kai pabandziau sampuna su arbatmedziu ko gero ties juo ir apsistosiu, nes jau i kitus sampunus nelabai norisi ir ziuret
su tuo nors issiplaunu tai jauciu kad plaukai svarus, ziba ir silkiniai ir dar pleiskanu nera ir riebaluojasi maziau ...jauciu visiem kiteim atejo metas keliausti i siuksliu deze mirksiukas.gif
Atsakyti
Antra savaite plaunu su Sebamed, niezejimas isnyko, pleiskanos irgi nesimato ax.gif Tik zinau, jei nustosiu plaut, vel atsiras verysad.gif Kiek laiko dar reikia profilaktiskai plauti, kad jau tikrai paskui nebeatsirastu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 11, 13:37)
Antra savaite plaunu su Sebamed, niezejimas isnyko, pleiskanos irgi nesimato ax.gif  Tik zinau, jei nustosiu plaut, vel atsiras  verysad.gif  Kiek laiko dar reikia profilaktiskai plauti, kad jau tikrai paskui nebeatsirastu?  g.gif

visus kitus ismesk , tik sita pasilik ir plauk tik juo jei tik padeda
kam tada kiti reikalingi jei tik kenkia
mirksiukas.gif

as vakar aptikau maximoj prasikli ABS linijos su arbatmedziu tik uz 7 Lt, kai vaistinej suplojau apie 26 Lt doh.gif tai dabar zvalgysiuos gal yra ir ABC sampuna.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 09 11, 13:33)
as tai kai pabandziau sampuna su arbatmedziu ko gero ties juo ir apsistosiu, nes jau i kitus sampunus nelabai norisi ir ziuret
su tuo nors issiplaunu tai jauciu kad plaukai svarus, ziba ir silkiniai ir dar pleiskanu nera ir riebaluojasi maziau ...jauciu visiem kiteim atejo metas keliausti i siuksliu deze  mirksiukas.gif

O čia kažkoks special šampūnas, ar tiesiog pati į šampūną arbatmedžio aliejų lašini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 09 12, 11:52)
visus kitus ismesk , tik sita pasilik ir plauk tik juo jei tik padeda
kam tada kiti reikalingi jei tik kenkia
mirksiukas.gif

as vakar aptikau maximoj prasikli ABS linijos su arbatmedziu tik uz 7 Lt, kai vaistinej suplojau apie 26 Lt doh.gif  tai dabar zvalgysiuos gal yra ir ABC sampuna.... g.gif

Plauciau, bet kad cia tik nuo pleiskanu, o norisi kad ir zvilgetu, butu svelnus, dazytiems plaukams ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yoyo @ 2007 09 12, 12:06)
O čia kažkoks special šampūnas, ar tiesiog pati į šampūną arbatmedžio aliejų lašini? g.gif

as pati tai nepyliau i sampuna arbatmedzio aliejaus- pirkau jau su juo

bet sesei pasakiau tai ji isipyle ir plaunasi - tai jai sake liouks (nors nei pas ja nei pas man nera tu tokiu pleiskanu)

sampunapirkau eurovaistinej ABC vadinasi oranzine tamsiai bonkute
bet kaina virs 20 lt
Atsakyti