baltas - avon tinted lip care, orange. efektas-svelniai rausvos lupos.
o chanel cristalle gloss nr 16, be pavadinimo.
cia gal geriau ir spalvos matysis ir kolekcija surinkta siai dienai
pramones prospektas cia tai bent kolekcija nustebinai, jau pati galvojau daug turiu, bet cia
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 07, 21:28)
Evelina, YSL auksinis, ane? kaip patinka?
PP, koks ten baltas lūpdažis, koks efektas?
PP, koks ten baltas lūpdažis, koks efektas?
Is YSL 13nr,atrodo tik tokia berysio spalva, bet ant lupu uzsitepus viena sluoksni [truputi] tikrai graziai atrodo.Nedgi man asmeniskai tai tokios kai pabalintos lupos gaunasi.
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 08, 10:57)
o jus juos visus ir naudojat? jie gi pasensta? Ir vienodu spalvu daug (arba bent jau labai labai panasiu)...
prasau net nekvescionuoti ar man jie reikalingi taip, reikalingi visi. beje, kurie is ju atrodo vienodu spalvu?
buvo laikai kai turejau 1 blizgi ir naudojau 1,5 metu. laikai pasikeite
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 08, 14:11)
prasau net nekvescionuoti ar man jie reikalingi taip, reikalingi visi. beje, kurie is ju atrodo vienodu spalvu?
Reikia, tai reikia Buna zmoniu, kuriems reikia 50 poru batu, kitiems reikia blizgesiu Tik va blizgesiai po kokiu metu nuo atidarymo (na geriausiu atveju - 2 metu) - sugenda
O man vienodos is paskutines nuotraukos (arba bent jau labai labai panasios spalvos) yra (skaiciuojant is kaires puses)
3,11,17
5 ir 14
1,8,10 ir priespaskutinis..
tai as pvz tau parasysiu:
1 - ryzas su blizguciais, 8 - ryzai rudas, biski su perlamutru, 10- pilkai rudas, sodrios spalvos, su blizguciais, priespakutinis - visai rudas, be blizguciu, perlamutru.
o is panasiu as isskirciau 2 ir 11, 3 ir 13. o 17 neturi niekam lygiu, aiskus perlamutras
sugedusiais laikau tokius blizgius, kurie atsisloksniuoja, pradeda smirdeti ir pan. nepaisau nei jokiu terminu arba uzrasu ant tubeliu.
1 - ryzas su blizguciais, 8 - ryzai rudas, biski su perlamutru, 10- pilkai rudas, sodrios spalvos, su blizguciais, priespakutinis - visai rudas, be blizguciu, perlamutru.
o is panasiu as isskirciau 2 ir 11, 3 ir 13. o 17 neturi niekam lygiu, aiskus perlamutras
sugedusiais laikau tokius blizgius, kurie atsisloksniuoja, pradeda smirdeti ir pan. nepaisau nei jokiu terminu arba uzrasu ant tubeliu.
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 08, 17:43)
va toks kvepia karamele, saldo ir putlina lupas, gerai laiko
panasus i ji -2 is kaires, loreal glam shine juice, spalva mambo juice.
panasus i ji -2 is kaires, loreal glam shine juice, spalva mambo juice.
o spalvyte nuorodoj atitinka taviski?nes braskese tokia tamsi labai atrodo o ant lupu kaip atrodo?matosi ta spalvyte ar tokia labiau persvieciama?
spalvos nr ir pavadinimas atitinka, bet vaizdine medziaga geresne manoji. jinai labiau tokia persvieciama, bet spalva matosi. jei isbandysi ta loreali (nors nuotraukoj jis atrodo kazkodel kitokios spalvos), apytiksli vaizda susidarysi.