Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Eveliina @ 2009 05 07, 06:08)
domina kokie ten yra 4 per viduri nuo loreal, ir kaip inscene 4u.gif

revlon, chanel, 2 maybeline. inscene geras, nelipnus, normaliai laikosi.
cia sena kolekcija, gal kokiu 2 metu rolleyes.gif dabar ju daigiau
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 06, 23:16)

Sakykit lygtai is Dior matau turite, koks numeriukas jo? 4u.gif
Atsakyti
dioro neturiu, man jie kazkaip nelaiko
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 07, 10:22)
dioro neturiu, man jie kazkaip nelaiko

Aisku, aciu uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 06, 21:23)
butinai ir ispudziu lauksiu, idomu kaip kitoms jis  cool.gif

As buvau bandzius ji kazkur pries menesi,tai man....niu netiko blush2.gif gal taip maloniai tepas,bet man kazkokio riebumo truko,nes mano lupos sausos l.,greit isigere blizgis i lupas ir i pavirsiu islindo mano lupu visi serpetojimai ir nelabai buvo koks vaizdasir atspalvis. Taip kad butinai reik bandytis,nes kas vienoms thumbup.gif kitoms schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kyska513: 07 gegužės 2009 - 13:00
PP labai grazi atrodo Chanel blizgesiuko spalvyte smile.gif cia is cristalle gloss? koks nr? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 05 06, 21:28)
man asmeniskai biotherm nlb, na neblogi, bet kad pirkciau antra kart nepasakyciau... is tu kur as turiu pats sviesiausias tai veik bespalvis, o tas kitas ciut ciut rozine spalva duoda, del to melyno...na man asmeniskai lancome juicy tubes geriau nude duoda nei biother, bet kiekvienai skirtingai  4u.gif o ketvirtas is kaires yra irgi biotherm glossy milk spavos nr 419 irgi, siaip irgi neblogas, bet neipatingas, kvepia tai skaniai, galutinej isvadoj nebepirkciau daugiau  ax.gif

ania? ax.gif tai jauciu nepirksiu tada sito ax.gif
Mergaites,o koki blizgi ar lupdazi galetumet pasiulyt kad duotu spalvos,na nepersvieciamas butu,ir kad rasuva-kuno-persikiuko spalva duotu?bet noriu kad butu be blizguciu jokiu,netinka man jie ax.gif
Atsakyti
Evelina, YSL auksinis, ane? kaip patinka? smile.gif

PP, koks ten baltas lūpdažis, koks efektas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 07, 21:28)
Evelina, YSL auksinis, ane? kaip patinka? smile.gif

PP, koks ten baltas lūpdažis, koks efektas?  smile.gif

golden gloss nr 13, aha fainas, ir laiko gerai good.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as tokiu klausimu,gal kuri zinosit..ar Lancome juicy tubes buna po 8ml ORIGINALIU? nes ebay dauguma po 8,tai ar jie klastotes ar tikri? nes lancome puslapi tik po 15ml,ir parduotuvese irgi 15... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2009 05 07, 23:16)
Sveikos  4u.gif  as tokiu klausimu,gal kuri zinosit..ar Lancome juicy tubes buna po 8ml ORIGINALIU? nes ebay dauguma po 8,tai ar jie klastotes ar tikri? nes lancome puslapi tik po 15ml,ir parduotuvese irgi 15... g.gif  g.gif

pasižiūrėk SM išpard. ten yra miniuku ir pamatysi ar būna po 8ml. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2009 05 07, 22:16)
Sveikos  4u.gif  as tokiu klausimu,gal kuri zinosit..ar Lancome juicy tubes buna po 8ml ORIGINALIU? nes ebay dauguma po 8,tai ar jie klastotes ar tikri? nes lancome puslapi tik po 15ml,ir parduotuvese irgi 15... g.gif  g.gif

Buna originalu - jie ne pardavimui skirti, todel puslapyje ir neradot. Buna rinkiniuose, kuriuos dovanoja apsiperkant arba buna miniuku rinkiniai pardavimui. smile.gif
Atsakyti