pats geriausias blizgesys Maybelline nepamenu pavadinimo tiksliai, bet toks saldantis putlina kur lupas, kainuoja 30lt tutele, o ant lupu atrodo pasakiskai nekeisciau i nieka
QUOTE(Spicas @ 2009 05 06, 11:46)
spalva siaip nera lipnus, ant lupu nerealiai dengias, gali but lupos belenkokio raudonumo ar nelygios bet jis vistiek duoda savo spalva nu nzn man jis pabandyk
kaip skaniai papasakojai reikes pabandyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 06, 20:12)
kaip skaniai papasakojai reikes pabandyti
butinai ir ispudziu lauksiu, idomu kaip kitoms jis
o koks ten is kaires 4 toks ruzavas?
Eveliina grazios blizgeisiuku spalvytes, mane domina, kokios firmos yra kreivasis blizgesys, siaip visi labai fainuciai
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 06, 22:12)
sakykit,gal kas turit situos is biotherm?kaip kuris ant lupu atrodo? kuri geriau isigyt jei noriu nude efekto? ar tas rausvas duoda spalvos bent kiek?than uz atsakymus
man asmeniskai biotherm nlb, na neblogi, bet kad pirkciau antra kart nepasakyciau... is tu kur as turiu pats sviesiausias tai veik bespalvis, o tas kitas ciut ciut rozine spalva duoda, del to melyno...na man asmeniskai lancome juicy tubes geriau nude duoda nei biother, bet kiekvienai skirtingai o ketvirtas is kaires yra irgi biotherm glossy milk spavos nr 419 irgi, siaip irgi neblogas, bet neipatingas, kvepia tai skaniai, galutinej isvadoj nebepirkciau daugiau
Papildyta:
QUOTE(egluziukas @ 2009 05 06, 22:15)
Eveliina grazios blizgeisiuku spalvytes, mane domina, kokios firmos yra kreivasis blizgesys, siaip visi labai fainuciai
ten mano seniukas bourjois spalva nr 16, o kreivas todel kad as bandziau ekperimenta, nes nebejo jau iskrapstyt, kaip kazkurioj temoj pasakojo ir rode, kad reikia pamerk i inda šilto vandens tai persistengiau, pamerkiau i karsta ir per ilgai uzlaikiau, uztat ir sulinko
as taip pat zadejau klausti del sulenkto, bet jau atsakyma parasei
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 06, 23:16)
domina kokie ten yra 4 per viduri nuo loreal, ir kaip inscene
O oooooo, kad uzderejo blizgesiuku, fainiai, yra kur akis paganyt