Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

pats geriausias blizgesys Maybelline nepamenu pavadinimo tiksliai, bet toks saldantis putlina kur lupas, kainuoja 30lt tutele, o ant lupu atrodo pasakiskai smile.gif nekeisciau i nieka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 06, 11:46)
spalva  wub.gif siaip nera lipnus, ant lupu nerealiai dengias, gali but lupos belenkokio raudonumo ar nelygios bet jis vistiek duoda savo spalva nu nzn man jis  first.gif  pabandyk  mirksiukas.gif

kaip skaniai papasakojai biggrin.gif wub.gif reikes pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 06, 20:12)
kaip skaniai papasakojai biggrin.gif  wub.gif reikes pabandyti bigsmile.gif

butinai ir ispudziu lauksiu, idomu kaip kitoms jis cool.gif
Atsakyti
maniskiai,
user posted image
daug nesunaudotu senienu doh.gif ir naujausi is YSL bei DIOR , megstamiausi butu guerlain, ysl, dior, pora is biotherm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 06 gegužės 2009 - 21:28
sakykit,gal kas turit situos is biotherm?kaip kuris ant lupu atrodo? ax.gif kuri geriau isigyt jei noriu nude efekto? ax.gif ar tas rausvas duoda spalvos bent kiek?than uz atsakymus ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
o koks ten is kaires 4 toks ruzavas? g.gif
Atsakyti
Eveliina grazios blizgeisiuku spalvytes, mane domina, kokios firmos yra kreivasis blizgesys, siaip visi labai fainuciai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 06, 22:12)
sakykit,gal kas turit situos is biotherm?kaip kuris ant lupu atrodo? ax.gif kuri geriau isigyt jei noriu nude efekto? ax.gif ar tas rausvas duoda spalvos bent kiek?than uz atsakymus ax.gif
user posted image
user posted image

man asmeniskai biotherm nlb, na neblogi, bet kad pirkciau antra kart nepasakyciau... is tu kur as turiu pats sviesiausias tai veik bespalvis, o tas kitas ciut ciut rozine spalva duoda, del to melyno...na man asmeniskai lancome juicy tubes geriau nude duoda nei biother, bet kiekvienai skirtingai 4u.gif o ketvirtas is kaires yra irgi biotherm glossy milk spavos nr 419 irgi, siaip irgi neblogas, bet neipatingas, kvepia tai skaniai, galutinej isvadoj nebepirkciau daugiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(egluziukas @ 2009 05 06, 22:15)
Eveliina grazios blizgeisiuku spalvytes, mane domina, kokios firmos yra kreivasis blizgesys, siaip visi labai fainuciai drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif ten mano seniukas bourjois spalva nr 16, wub.gif o kreivas todel kad as bandziau ekperimenta, nes nebejo jau iskrapstyt, kaip kazkurioj temoj pasakojo ir rode, kad reikia pamerk i inda šilto vandens lotuliukas.gif tai persistengiau, pamerkiau i karsta ir per ilgai uzlaikiau, uztat ir sulinko 4u.gif doh.gif
Atsakyti
as taip pat zadejau klausti del sulenkto, bet jau atsakyma parasei biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 06, 23:16)

domina kokie ten yra 4 per viduri nuo loreal, ir kaip inscene 4u.gif
Atsakyti
O oooooo, kad uzderejo blizgesiuku, fainiai, yra kur akis paganyt drinks_cheers.gif
Atsakyti