Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Seila @ 2009 05 04, 20:46)
Spicas puikiai bigsmile.gif aciu 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Nu va ir as siandien pagaliau gavau pasibandyti YSL GLOSS PUR
Pure Lip Gloss
user posted image 1pure nudeuser posted image2pure rose
Tai galiu pasakyti ant mano lupu nieko gero,visai jokio vaizdo,o tiek norejau to blizgio blush2.gif
Dar pabandziau YSL GOLDEN GLOSS
Shimmering Lip Gloss nr.10user posted image
tai g.gif niu grazus labai,bet man labiau tinka 11nr. user posted imagewub.gif tai taip ir lieka jis mano wub.gif kai damusiu vel pirksiu,ai dar ax.gif man tas 11nr.dar graziau ziuris,kai lupas pirma pasitepu ciut krempudra,tada visai thumbup.gif
P.S.turejau ir as kazkada ta Versace atrodo sita 2063 user posted imagetai jau tikrai labai zerejo,bet t kiekis l.mazas,man greit baiges ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kyska513: 05 gegužės 2009 - 15:42
o as vel griebsiu savo shiseido peach melba, dar si savaidgali nuolaida gavau tai man jis iseis kazkur virs 50 lt bigsmile.gif o siaip 80 kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 05, 19:02)
o as vel griebsiu savo shiseido peach melba, dar si savaidgali nuolaida gavau tai man jis iseis kazkur virs 50 lt bigsmile.gif o siaip 80 kainuoja rolleyes.gif

O kur cia nuolaidos dalinamos? ax.gif gal man eitu gaut,taip tai man is shiseido reik kremuko,jau antra baigiu labai geras paakiu kremas sios firmos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 05 05, 19:13)
O kur cia nuolaidos dalinamos? ax.gif gal man eitu gaut,taip tai man is shiseido reik kremuko,jau antra baigiu labai geras paakiu kremas sios firmos  ax.gif

nusipirk LAIMOS nauja nr. ten tieeek nuolaidu bigsmile.gif o shiseido butent 30% net ir dar daugybe visokiu nuolaidu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule 2009 @ 2009 05 05, 20:01)
nusipirk LAIMOS nauja nr. ten tieeek nuolaidu  bigsmile.gif o shiseido butent 30% net ir dar daugybe visokiu nuolaidu thumbup.gif

drinks_cheers.gif as taip pat is ten gavau
Atsakyti

niu aisku,aciu blush2.gif pasirodo dar taip buna g.gif jau senai pirkau kazkoki zurnala blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kyska513: 05 gegužės 2009 - 22:12
http://www.parfumi-m.....Lip Gloss.jpg

gal kas bandet siuos blizgius?mane sudomino tas sidabrinis,realiai jis zymiai graziau nei foto atrodo,tu blizguciu labai daug,bet bent kiek isivaizduoju,tai turetu super ant lupu buti..idomu kaip isties,nes testeriu neuzmaciau g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 05, 19:02)

kuo jis fainas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 06, 09:14)
kuo jis fainas? bigsmile.gif

spalva wub.gif siaip nera lipnus, ant lupu nerealiai dengias, gali but lupos belenkokio raudonumo ar nelygios bet jis vistiek duoda savo spalva nu nzn man jis first.gif pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 06, 11:46)
spalva  wub.gif siaip nera lipnus, ant lupu nerealiai dengias, gali but lupos belenkokio raudonumo ar nelygios bet jis vistiek duoda savo spalva nu nzn man jis  first.gif  pabandyk  mirksiukas.gif

o iki kada ta nuolaida galioja?
tai kaip supratau , tas peach melba toks iš sviesesnių , na pabalina lūpas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brilliante @ 2009 05 06, 16:42)
o iki kada ta nuolaida galioja?
tai kaip supratau , tas peach melba toks iš sviesesnių , na pabalina lūpas? bigsmile.gif

8-9 dienomis.
na grynai persiko spalvyte ir nesusilieja su lupu spalva kaip daugelis
ant lupu atrodo labai panasiai kaip cia , bet velgi reikia bandytis ant savo lupyciu. ai, ir dar jis yra visiskai be jokiu zeruciu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spicas: 06 gegužės 2009 - 17:22