Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(FoxLady @ 2009 07 19, 23:08)
Gal kas jau bandet nauja essence melsva blizgi? Idomu ar jis kiek pasviesina lupas ax.gif
user posted image

toks jau tas jo melynumas biggrin.gif
kaip pilkas g.gif
Atsakyti
egluziuk, pratrink až
Atsakyti
Siandien isbandziau GOSH melynaji lupu blizgi, siek tiek pasviesino lupas, labai patiko kad vos svelniai saldantis, bet labai nepatiko kad su blizguciais, zeri jie visom spalvom..
Kas bandet kitu firmu melynus blizgesius gal galetumete palyginti? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kadangi mano favoritai yra Estee Lauder lupu blizgiai, tai turejau kelis kartus tokioj kvadratinej dezutej su teptuku zalsvai-melsva lupu blizgy, nerealiai patiko - laikesi gerai, pasviesindavo lupas smile.gif
Atsakyti
O kurį rekomenduotumėt kaip smagesnį ant lūpų (ne per daug lipnų ir ne per skystą)? Dior addict ultra gloss reflect ar Estee lauder pure color ultralight gloss? Gal yra bandžiusių abu ir galėtų palyginti?
Atsakyti
as dabar uzsisakiau zydra victoria secret blizgesiuka...pakomentuosiu kai ateis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2009 07 20, 20:17)
toks jau tas jo melynumas  biggrin.gif
kaip pilkas  g.gif

man idomesni atsiliepimai butu apie tuos du kitus...idomu koki atspalvi duoda
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 07 21, 18:35)
Kadangi mano favoritai yra Estee Lauder lupu blizgiai, tai turejau kelis kartus tokioj kvadratinej dezutej su teptuku zalsvai-melsva lupu blizgy, nerealiai patiko - laikesi gerai, pasviesindavo lupas smile.gif

man irgi labai labai EL kubiukas patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 07 21, 18:24)
Siandien isbandziau GOSH melynaji lupu blizgi, siek tiek pasviesino lupas, labai patiko kad vos svelniai saldantis, bet labai nepatiko kad su blizguciais, zeri jie visom spalvom..
Kas bandet kitu firmu melynus blizgesius gal galetumete palyginti? ax.gif

Imetu ir foto jei kam idomu biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 07 21, 19:05)
man irgi labai labai EL kubiukas patiko  thumbup.gif

Man jis patiko, kad nera blizguciu. Bet baisiai nepatinka EL blizgiu ir lupdaziu skonis - fe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 07 16, 09:26)
Vakar isbandziau ir patiko blizgis is BeYu firmos, lip plumper,tokios nude spalvos,man pasirode kad kvepia sutirstintu pienu wub.gif  smile.gif  visai patiko kaip tepasi, ir kaina tik 33lt,bet nepaemiau , nes nude jau turiu viena ir voliojasi,noriu rozini koki nors,o ten nebuvo didelio pasirinkimo spalvu unsure.gif

Man jie labai patinka wub.gif Turiu tris spalvas ax.gif Toks ryškesnis rožinis neitin mėgiamas, tačiau nude ir pieniškos rožinės spalvos visad pas mane rankinėje wub.gif Naudoju juos kartais ir kaip lūpų balzamą bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu paklausti gal kas naudojo šiuos blizgius?.. http://www.nivea.lt/...ucts/show/25350 ax.gif Ačiū labai už nuomonę...
Atsakyti