Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Nusipirkau stai si Victoria's secret blizgi su dilgciukais. Rezultata matau, tikrai putlina (patinsta greiciausiai nuo dilgciuku) ir patinka, kad jis toks lipnokas, bet ne per daug. Ilgai ant lupu laikosi. Tik jis bespalvis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2009 06 20, 23:18)
sveikos  smile.gif
gal kas galetu patarti koki lupas putlinanti blizgesi?ar tokiu visai nerekomenduotumet?

As naudoju siuo metu CLINIQUE (full potencial lips) blizgesiuka...
As isranki esu tiems blizgesiams, bet sis labai patiko. Jis lipnus (bet ne per daug), ilgai laikosi ir lupytes tikrai vizualiai putlesnes!
P.S. Vyras, kai pamate mane su juo pasidaziusia, sako vau kokia sexy burnyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 06 25, 17:33)
As naudoju siuo metu CLINIQUE  (full potencial lips) blizgesiuka...
As isranki esu tiems blizgesiams, bet sis labai patiko. Jis lipnus (bet ne per daug), ilgai laikosi ir lupytes tikrai vizualiai putlesnes!
P.S. Vyras, kai pamate mane su juo pasidaziusia, sako vau kokia sexy burnyte  smile.gif

Clinique man patiko, bet po meginelio sunaudojimo laabai issausino lupas. Tiesa sakant visi putlinantys man sausino doh.gif

As manau, kad del putlinimo labai daug itakos turi ir konsistencija bei spalva. Teko BE turet kelias spalvas (putlinancio blizgio), tai viena spalva visai nieko, o su kita putlesnes atrodydavo. Be to, jei spalvyte tokia slapio efekto ir kokia sviesi, tai dazniausiai optiskai papucia lupytes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 25 birželio 2009 - 20:36
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 21, 14:59)
drinks_cheers.gif siandien kaip tik siuos nr. isbandziau. 26 gal siek tiek per daug man nubalino, bet 28 wub.gif ir labai maloniai tepasi, daug labiau patiko uz Bourjois.

As tai 26 turiu, ziemai gal netiktu, bet dabar kai idegusi ir dar su EZ pasipudravusi tai man laabai grazu wub.gif o 28 man per daug rudumo turi g.gif
Atsakyti
Buvau uzbegusi i Kristute specialiai cia aptartu blizgiu pasibandyt ax.gif

YSL Gloss Repulpant patiko savo konsistencija, maloniai saldo, pakankamai tirstas, bet nelipnus. Putlinancio efekto nepamaciau, bet lupas padenge graziai. #1 spalvyte labai grazi wub.gif Tik nepatiko pakuote - man pasirode labai nepatogus sepetelis blush2.gif

Dior Lip Polish is esmes niekuo nesiskiria nuo Addict Reflect blizgiu, tik cia sepetelis kitoks - didesnis, kempineles tipo ir sukasi aplink, del to lengviau padengti lupas. Labai graziai islygina lupas, suteikia veidrodini blizgejima, bet laiko maximum pusvalandi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 27 birželio 2009 - 14:26
QUOTE(KRISTELA @ 2009 06 27, 15:24)
YSL Gloss Repulpant patiko savo konsistencija, maloniai saldo, pakankamai tirstas, bet nelipnus.  Putlinancio efekto nepamaciau, bet lupas padenge graziai. #1 spalvyte labai grazi wub.gif Tik nepatiko pakuote - man pasirode labai nepatogus sepetelis blush2.gif

Man sis labai patinka thumbup.gif Labai malonus ant lupu, del sepetelio manau reikia prie jo priprasti mirksiukas.gif
Atsakyti
KRISTELA kokia kaina Kristianoje sio YSL Gloss Repulpant blizgio? smile.gif
Atsakyti

QUOTE(ViShy @ 2009 06 27, 19:12)
KRISTELA kokia kaina Kristianoje sio YSL Gloss Repulpant  blizgio? smile.gif

Nepaziurejau kainos doh.gif manau, bus kaip ir visi - apie 90lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu Kristelai, Dior Lip Polish tikrai labai prastai laikos. Dengiasi graziai, slapiai blizga, spalvos neintensyvios, zodziu visai nieko...idomaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 06 22, 01:37)
Nusipirkau stai si Victoria's secret blizgi su dilgciukais. Rezultata matau, tikrai putlina (patinsta greiciausiai nuo dilgciuku) ir patinka, kad jis toks lipnokas, bet ne per daug. Ilgai ant lupu laikosi. Tik jis bespalvis.
user posted image

Kur pirkai? kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Walle @ 2009 06 28, 20:23)

Dar: gal patartuėte šeip kokį bspalvį lūpų blizgį naudot?

ai, da rman probelema, kodel man padžius lūpas blizgeisu su spalva atrodo lūpos visikai kreivos ir skirtyngos, nors jos yra vienodos...
Atsakyti
QUOTE(Walle @ 2009 06 28, 20:23)

Is drauges, ju tik jav yra, cia victoria secret. Arba atsisiust galima. Bet ir LT yra kazko panasaus, tai manau neverta siustis. mirksiukas.gif
Atsakyti