Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(midori @ 2009 06 20, 22:18)
sveikos  smile.gif
gal kas galetu patarti koki lupas putlinanti blizgesi?ar tokiu visai nerekomenduotumet?

prasivalykite AZ negaliu jums parasyti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kokį rekomenduotumėt lip gloss'ą su nude efektu? Kad kaina nesikandžiotų, bet ir kokybė būtų nelabai vargana? unsure.gif Dar niekad neturėjau lūpų bilzgesio su nude efektu, todėl norėčiau išbandyti, o brangaus nenorėčiau pirkti, kad jei netiktų paskui nebūtų gaila parduoti už pusę kainos ar pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadira @ 2009 06 02, 19:58)
Sita Bourjois 3D pirkau tam "nude" efektui,neblogas,susinaudojo ax.gif Gal dabar Gosh pabandyti jei giriat  ax.gif

QUOTE(skaistukas @ 2009 06 03, 16:39)
artdeco irgi fainai dengiasi, ant papudruotų lupyčių gaunasi nude efektas  thumbup.gif , skaniai kvepia, gerai drėkina (jį naudojau žiemą vietoj balzamo  thumbup.gif ). Bet kaškaip dabar jo nenaudoju  ax.gif

QUOTE(Afroditė:} @ 2009 06 20, 22:46)
Kokį rekomenduotumėt lip gloss'ą su nude efektu? Kad kaina nesikandžiotų, bet ir kokybė būtų nelabai vargana?  unsure.gif  Dar niekad neturėjau lūpų bilzgesio su nude efektu, todėl norėčiau išbandyti, o brangaus nenorėčiau pirkti, kad jei netiktų paskui nebūtų gaila parduoti už pusę kainos ar pan.  4u.gif

ax.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2009 06 20, 14:16)
Gal kam teko stai siuos blizgius isbandyti?
user posted image

As bandziau ta balta,tai nieko gero :ax o kaip kitos spalvos....vistiek reik bandyt,bet tik nepatogu su jais dazytis.
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 21, 00:24)
As bandziau ta balta,tai nieko gero :ax o kaip kitos spalvos....vistiek reik bandyt,bet tik nepatogu su jais dazytis.

bandziau MANGO SODA irgi nieko gero
Papildyta:
Kokį rekomenduotumėt lip gloss'ą su nude efektu? Kad kaina nesikandžiotų, bet ir kokybė būtų nelabai vargana?  unsure.gif  Dar niekad neturėjau lūpų bilzgesio su nude efektu, todėl norėčiau išbandyti, o brangaus nenorėčiau pirkti, kad jei netiktų paskui nebūtų gaila parduoti už pusę kainos ar pan.  4u.gif

del idomumo pabandyk Collistar tubelej 6nr. tik reikia daugau uztepti thumbup.gif
Atsakyti

Man patiko Artdeco, 26 ar 28 nr. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 22:52)
ax.gif
Papildyta:
user posted image

Siandien kaiptik apziurejau sita(visai ne nude,labiau rausvumo duoda),ir dar toki pati is nude serijos,tik zymiai labiau kuno spalvos. na,kadangi daug netepiau(bijau su megineliais labai terliotis biggrin.gif ) tai efekto akivaizdaus kaip ir nepamaciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 21, 13:48)
Man patiko Artdeco, 26 ar 28 nr.  ax.gif

drinks_cheers.gif siandien kaip tik siuos nr. isbandziau. 26 gal siek tiek per daug man nubalino, bet 28 wub.gif ir labai maloniai tepasi, daug labiau patiko uz Bourjois.
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 21, 15:59)
drinks_cheers.gif siandien kaip tik siuos nr. isbandziau. 26 gal siek tiek per daug man nubalino, bet 28 wub.gif ir labai maloniai tepasi, daug labiau patiko uz Bourjois.

As turiu 28 nr tai labai fainas thumbup.gif bet jis nera grynai nude g.gif
http://images.google...ttp...t=36&um=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 21 birželio 2009 - 15:51
QUOTE(Giselle @ 2009 06 21, 15:45)
As turiu 28 nr tai labai fainas  thumbup.gif bet jis nera grynai nude  g.gif

drinks_cheers.gif Man irgi šitas patiko, jis nors ir nude, bet veidas neatrodo kaip negyvas, juolab, kad aš visai baltaveidė smile.gif
Atsakyti
prieš kokį mėn nusipirkau Sally Hansen Lip Inflation.

bet jokio putlumo nepastebėjau verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 21 birželio 2009 - 16:34
QUOTE(Giselle @ 2009 06 21, 16:45)
As turiu 28 nr tai labai fainas  thumbup.gif bet jis nera grynai nude  g.gif

Na turi jis atspalvio siek tiek rusvo berods, kad butu grynai nude, bet kadangi as esu visiskai visiskai baltaode, man tas grynas nude kaip rase witchcraft nelabai tinka, o sitas prie balto veido atrodo tikrai super. O kaina ir kokybe tikrai geresne negu Bourjois, bent jau man ant lupu jis tikrai malonesnis, ilgiau laikosi ir nesusigumuliuoja lupu kampuose ax.gif
Atsakyti