Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 17:11)
Kaip kam patinka, taip tas ir deda  mirksiukas.gif  4u.gif

Ok,nesipleskim ta tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 20, 17:13)
Ok,nesipleskim ta tema smile.gif

Be abejo, tai ne esme drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vishy labai graziai tavo naujasisi blizgis ant lupu atrodo, o sakyk jis neturi metu skonio ir ar cia kazkoks is ysl naujienu blizgis ar ne, nes man atrodo, as kazkoki buvau pirkus saldanti ir metu skonio, tai man ziauriai jo kvapas, ir skonis nepatiko g.gif
Atsakyti
Taip, kvepia metom,bet kaip neikiriai, gan svelniai wub.gif man patiko, nes kiti visi mano turimi blizgiai labai saldziai kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 20:03)
Taip, kvepia metom,bet kaip neikiriai, gan svelniai  wub.gif man patiko, nes kiti visi mano turimi blizgiai labai saldziai kvepia  smile.gif

Tai manau kalbi apie ta pati, kuri kazkada buvau isigijus, bet man netiko kaip minejau del to subtilaus skonio ir kvapo, beje man del kvapo ir guerlain melynas teracota nepatiko, teko parduoti, mane zavi saldus kvapai lotuliukas.gif
o beje tavo visose idetose forume nuoraukose makiazai nepriekaistingi, visada zaviuosi, kad tau taip gerai iseina pasizadazyti blush2.gif atsiprasau uz off topic
Atsakyti
Tai va, kiekvienai skirtingi patinka bigsmile.gif

Aciu blush2.gif Na nera jie nepriekaistingi, kartais graziau gaunasi, kartais ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 20, 15:24)
Estee Lauder ne tokie lipsnus kaip Juicy Tubes, bet man tas lipsnumas netrugdo  bigsmile.gif

Man ir netrukdo, as net nemegstu skystu blizgiu - o sitas ne per lipnus. Ir spalva grazi, ir kvepia skaniai.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 06 20, 20:53)
Man ir netrukdo, as net nemegstu skystu blizgiu - o sitas ne per lipnus. Ir spalva grazi, ir kvepia skaniai.

Kokia spalvyte pirkote? rolleyes.gif
Atsakyti
ViShy, blizgis labai gražiai atrodo, o tavo lūpos natūraliai blyškesnės, ne raudonos?

aš bandžiau vakar kažkoki YSL (neatsimenu pavadinimo) be blizgučių, spalva kaip nuotraukoj , tai turbūt ten pure lip gloss buvo biggrin.gif

user posted image

tai toks nieko , man patiko jog nėra blizgučių-dalelių, lengvai blizga, ti kažkaip spalva nėra labai intensyvi, ne ytin man lūpas nubalino , nors jei lūpos natūraliai blyškesnės ,tada gražiau gal būtų

patiko artdeco color gloss 26, bet nepirkau
ieškau kažko ,kad pabalintų lūpas kuo natūraliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 20 birželio 2009 - 20:18
Man atrodo KRISTELA buvo ikelusi foto,kaip ant lupu ziurisi YSL Pure Gloss smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
gal kas galetu patarti koki lupas putlinanti blizgesi?ar tokiu visai nerekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2009 06 20, 22:18)
sveikos  smile.gif
gal kas galetu patarti koki lupas putlinanti blizgesi?ar tokiu visai nerekomenduotumet?

Cia pagal poreikius - bet kolkas kiek susiduriau, tai nevertas nei vienas savo vardo. Man nelabai tas putlinimas matydavosi, bet kai kurie tai lupas kaip reikiant paerzindavo nemaloniai. Realiai ka jie daro, tai sudirgina lupa ir del to ji istinsta - nemanau, kad tai sveika...
Atsakyti