Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(egluziukas @ 2009 05 01, 20:59)
Gal gali su sia spalva pasidazius lupas ideti, nes tokia spalva nelabai isivaizduoju kaip atrodo g.gif atrodo labai patraukliai tavo naujassis blizgiukas wub.gif

Nusifotografavau, bet truputi spalva neatitinka realybes. g.gif Cia gal siek tiek sviesesne atrodo, nei yra is tiesu.
user posted image
Atsakyti
Aciu, kad nepatingejai ikelt smile.gif labai grazi spalva norincioms ryskesniu lupyciu 4u.gif turbut pats bligiukas yra siek tiek klampesnis g.gif negu tie permatomi blizgantys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 01, 19:50)
ziauriai grazi spalva  wub.gif bet turbut ant kiekvienos lupu kitaip ziuris spalva

va to ir as baiminuosi biggrin.gif o jei ant mano lupu ne taip graziai atrodys ax.gif doh.gif gal dar kuri turit Kiss kiss mango soda?gal pafotkint galetumet kaip ant lupu atrodo?Ramintele24 berods dar turi ax.gif blush2.gif is senos temos pamenu kad pirko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 05 02, 12:51)
Nusifotografavau, bet truputi spalva neatitinka realybes. g.gif Cia gal siek tiek sviesesne atrodo, nei yra is tiesu.
user posted image

bet tikrai visai kita spalva nei atrodo blizgis tubeleje ax.gif grazi spalva megstancioms ryskesnius, man kai netinka ryskus, tai...
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 02, 14:16)
va to ir as baiminuosi biggrin.gif o jei ant mano lupu ne taip graziai atrodys ax.gif  doh.gif gal dar kuri turit Kiss kiss mango soda?gal pafotkint galetumet kaip ant lupu atrodo?Ramintele24 berods dar turi  ax.gif  blush2.gif is senos temos pamenu kad pirko  ax.gif

as varysiu ryt i kriste jei ten bus pasibandysiu ir parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 02, 18:04)
as varysiu  ryt i kriste jei ten bus pasibandysiu ir parasysiu mirksiukas.gif

ok thumbup.gif ,lauksiu labai atsiliepimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2009 05 01, 15:18)
nu va dior kiss kiss mango soda ax.gif

Nuostabi spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 01, 23:19)
labas vakaras smile.gif
Saziningai perskaiciau puse senos temos, visus naujos puslapius... Bet vistiek noriu paklausti...
Labai nemegstu lipniu blizgesiu.....  schmoll.gif Bet noriu, kad laikytus ilgiau, nei 15 minuciu...
Turejau maybelline blizgesi, konsistencija labai patiko, tik kad laikosi trumpai...

Ar yra koks nors tarpinis variantas, kad nebutu labai lipnus, bet ir laikytusi ilgiau  g.gif Buvau susigundzius Lancome, bet perskaiciau, kad jie lipnus... doh.gif
Dior Kiss irgi lipnus.... verysad.gif  verysad.gif  man nera nieko bjauriau, kai puciant vejui, plaukai prie lupu prilimpa...

Chanel'is (Levres Scintillantes ) nelipnus, laiko visai neblogai, dar Estee Lauder (high gloss ar kazkaip pan) irgi neblogai laiko, dar labai malonus ant lupu kaip balzamas, Guerlain kiss kiss laikimosi smile.gif atžvilgiu panasus man i chanel'i. gal reiktu i kokia Kriste nulekti ir pratestuoti mirksiukas.gif 4u.gif Man atvirksciai, patinka lipnus ax.gif
labai grazi dior kiss kiss mango soda spalva wub.gif . o kaip laikosi, lipnus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2009 05 03, 09:40)
Chanel'is (Levres Scintillantes ) nelipnus, laiko visai neblogai, dar Estee Lauder (high gloss ar kazkaip pan) irgi neblogai laiko, dar labai malonus ant lupu kaip balzamas, Guerlain kiss kiss laikimosi smile.gif  atžvilgiu panasus man i chanel'i. gal reiktu i kokia Kriste nulekti ir pratestuoti mirksiukas.gif  4u.gif  Man atvirksciai, patinka lipnus ax.gif
labai grazi dior kiss kiss mango soda spalva wub.gif . o kaip laikosi, lipnus? 4u.gif

Visi tavo isvardinti blizgeziukai thumbup.gif Man asmeniskai Dior Kiss Kiss nepatinka.Turiu balta(nepamenu pavadinimo spalvos kazkas su sugar pavadinime),tai man jis labai lipnus,sunkiai dazosi ir sueina i gumuliukus schmoll.gif Tik pati spalva tai grazi ir graziai ant lupu atrodo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2009 05 03, 11:40)

Normaliai laikosi, lipnus jis, spalvyte grazi, bet yra geresniu blizgiu biggrin.gif , ziuriu braskese atsirado mano mylimiausiasis versace lights on lips bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif reikia jamt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 03, 08:24)
ok thumbup.gif ,lauksiu labai atsiliepimu  rolleyes.gif

niu ka, isbandziau ir ta mango soda ir ta DIOR coral lame (kur darkness buvo idejus foto)
nei vienas man netiko biggrin.gif ant mano lupu nieko panasaus i tas spalvytes neatrode schmoll.gif teks ieskot toliau, karoc kolkas mano favoritas lieka shiseido peach melba wub.gif
Papildyta:
ai , dar man grazi spalvyte yra YSL 10nr., graziaii zeri wub.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Shopaholic @ 2009 05 03, 19:40)
Normaliai laikosi, lipnus jis, spalvyte grazi, bet yra geresniu blizgiu biggrin.gif , ziuriu braskese atsirado mano mylimiausiasis versace lights on lips bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif reikia jamt thumbup.gif

o versace bigsmile.gif kuri spalvyte fainiausia idomu? nes tarkim kai per FTV rodo versace kolecijas tai ten ju modeliuku tokios buna lupytes padarytos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 04, 11:30)
niu ka, isbandziau ir ta mango soda ir ta DIOR coral lame (kur darkness buvo idejus foto)
nei vienas man netiko  biggrin.gif ant mano lupu nieko panasaus i tas spalvytes neatrode schmoll.gif  teks ieskot toliau, karoc kolkas mano favoritas lieka shiseido peach melba wub.gif
Papildyta:
ai , dar man grazi spalvyte yra YSL 10nr., graziaii zeri  wub.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:

o versace  bigsmile.gif kuri spalvyte fainiausia idomu? nes tarkim kai per FTV rodo versace kolecijas tai ten ju modeliuku tokios buna lupytes padarytos   wub.gif

as ir turiu sita YSL thumbup.gif jis labiausiai panasus zerejimu i mano favorituka versace lights on lips, bet vistiek netoks, versace tai nerealus wub.gif pati paciausia spalvyte man v2087, esu turejus tris spalvytes smile.gif beje Spicai labai graziai lupos atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 04 gegužės 2009 - 10:57