Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Mano pacios lupos labai sviesios,gal del to taip.
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 18, 23:50)
labai laukiu gyvenchy pop gloss, Vishy sake kad tikrstas-gerai laikosi thumbup.gif

Taip,jis tirstas, bet nelipsnus,laikosi gerai rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Isigyjau YSL GLOSS REPULPANT lupoms putlumo suteikianti blizgi bigsmile.gif patiko labiau nei YSL Golden Gloss, nesubega i ruozelius, ypac malonus ant lupu (svelniai saldo, bent jau mano malonus jausmas ) ir spalvyte labai grazi wub.gif
spalva mano glossy nude
user posted image
Atsakyti
Tai kodel parduodate? blush2.gif Sakykit kokia kaina pas mus cia Kristej? Ar ilgam jo uztenka? Ar spalvu yra is ko pasirinkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 06 19, 17:22)
Tai kodel parduodate?  blush2.gif Sakykit kokia kaina pas mus cia Kristej? Ar ilgam jo uztenka? Ar spalvu yra is ko pasirinkti? 4u.gif

poster_offtopic.gif nes turiu ir pardavimui. blush2.gif

Nezinau kiek kainuoja Kristianoj.Laikosi ant lupu labai neblogai,nera lipsnus thumbup.gif YSL pls. yra 4 spalvu pasirinkimas blizgis YSL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 19 birželio 2009 - 17:02
Aciu uz atsakyma 4u.gif Eisiu pasiziureti ir as.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 19, 16:06)
user posted image
Isigyjau YSL GLOSS REPULPANT lupoms putlumo suteikianti blizgi  bigsmile.gif patiko labiau nei YSL Golden Gloss, nesubega i ruozelius, ypac malonus ant lupu (svelniai saldo, bent jau mano malonus jausmas ) ir spalvyte labai grazi  wub.gif
spalva mano glossy nude
user posted image

dar kolekcija pasipildei biggrin.gif
na tai rodykis greitai, bet jau isivaizduoju kaip atrodo tau jis wub.gif
Atsakyti
O ka manot apie YSL golden glos nr11? Gal kas esate turejusi? Kaip laikosi ant lupu? Planuojamas mano pirkinukas, kad neapsirikciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 19, 21:21)
dar kolekcija pasipildei  biggrin.gif
na tai rodykis greitai, bet jau isivaizduoju kaip atrodo tau jis wub.gif

Rodausi bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
ViShy begalo grazu. wub.gif
Atsakyti
Aciu bigsmile.gif Jis man paciai labai patinka wub.gif Zymiai graziau dengiasi nei YSL Golden Gloss blush2.gif va dar noreciau iabandyti YSL Pure Gloss, tai sulyginciau visus rolleyes.gif
Atsakyti
Vishy,blizgesiukas labai dailiai ziurisi wub.gif
Tik nepatinka,kad eilini karta issiziojus biggrin.gif Galetum paprasciausiai sypsotis ir daug naturaliau atrodytu mirksiukas.gif
Papildyta:
beje,kokia blizgio kaina? bigsmile.gif
Atsakyti