Mano pacios lupos labai sviesios,gal del to taip.
QUOTE(Spicas @ 2009 06 18, 23:50)
labai laukiu gyvenchy pop gloss, Vishy sake kad tikrstas-gerai laikosi
Taip,jis tirstas, bet nelipsnus,laikosi gerai
Isigyjau YSL GLOSS REPULPANT lupoms putlumo suteikianti blizgi patiko labiau nei YSL Golden Gloss, nesubega i ruozelius, ypac malonus ant lupu (svelniai saldo, bent jau mano malonus jausmas ) ir spalvyte labai grazi
spalva mano glossy nude
Tai kodel parduodate? Sakykit kokia kaina pas mus cia Kristej? Ar ilgam jo uztenka? Ar spalvu yra is ko pasirinkti?
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 06 19, 17:22)
Tai kodel parduodate? Sakykit kokia kaina pas mus cia Kristej? Ar ilgam jo uztenka? Ar spalvu yra is ko pasirinkti?
nes turiu ir pardavimui.
Nezinau kiek kainuoja Kristianoj.Laikosi ant lupu labai neblogai,nera lipsnus YSL pls. yra 4 spalvu pasirinkimas blizgis YSL
Aciu uz atsakyma Eisiu pasiziureti ir as.
QUOTE(ViShy @ 2009 06 19, 16:06)
Isigyjau YSL GLOSS REPULPANT lupoms putlumo suteikianti blizgi patiko labiau nei YSL Golden Gloss, nesubega i ruozelius, ypac malonus ant lupu (svelniai saldo, bent jau mano malonus jausmas ) ir spalvyte labai grazi
spalva mano glossy nude
dar kolekcija pasipildei
na tai rodykis greitai, bet jau isivaizduoju kaip atrodo tau jis
O ka manot apie YSL golden glos nr11? Gal kas esate turejusi? Kaip laikosi ant lupu? Planuojamas mano pirkinukas, kad neapsirikciau
QUOTE(Spicas @ 2009 06 19, 21:21)
dar kolekcija pasipildei
Rodausi
Aciu Jis man paciai labai patinka Zymiai graziau dengiasi nei YSL Golden Gloss va dar noreciau iabandyti YSL Pure Gloss, tai sulyginciau visus