Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(KRISTELA @ 2009 06 16, 21:41)
Man ji nelabai patiko - per sviesi, realiai sakyciau ne nude, o dramblio kaulo g.gif
aciuks.gif

gaila, galvojau, kad grazi nude spalva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 06 16, 20:35)
O sioje foto matosi tikroji spalva ir santykis su odos spalva
user posted image

O, kaip grazu thumbup.gif wub.gif Kaip manot, ar tiktu si spalvyte sviesesnei odai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 06 16, 21:41)
Man ji nelabai patiko - per sviesi, realiai sakyciau ne nude, o dramblio kaulo g.gif
aciuks.gif
tai normalu, kad kiekvienai kitaip - juk negali visoms vienodai tikti tos pacios spalvos bigsmile.gif pvz cia forume daug yra alpstanciu del DiorKiss Mango Soda, o man si spalva isvis netinka, tad ir nepatinka smile.gif

bandziau ta soda ir as biggrin.gif nu nieko ispudingo isvis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 16, 21:32)
O, kaip grazu thumbup.gif  wub.gif  Kaip manot, ar tiktu si spalvyte sviesesnei odai? 4u.gif

zinoma, kodel gi ne mirksiukas.gif tik del paties atspalvio jau reiketu konkreciai ziuret, ar tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 06 11, 21:49)
Labai  faina tekstura siu blizgiu is naujos kolekcijos, islygina pacias lupas, tarsi nupoliruoja
user posted image

Cia Dior blizgiai?
Labai jau gundanciai atrodo.kazi LT yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2009 06 17, 11:24)
Cia Dior blizgiai?
Labai jau gundanciai atrodo.kazi LT yra pirkti?

taip taip, jau rasiau apie juos kelis pls.atgal, jau yra thumbup.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
Isbandziau siandien ta nauja Dior blizgi,ta pati morkaviausia. Is tikro spalva nera tokia ryski kaip foto. Parduotuveje tik patepus graziai ziurejosi,kieme siaipsau o uz pusvalandzio beveik ir nebesimate. Siaip tai labai jau man susiliejo su veido spalva ( idegus dabar kiek esu ) Ant lupu malonus,bet tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2009 06 18, 18:05)
Isbandziau siandien ta nauja Dior blizgi,ta pati morkaviausia. Is tikro spalva nera tokia ryski kaip foto. Parduotuveje tik patepus graziai ziurejosi,kieme siaipsau o uz pusvalandzio beveik ir nebesimate. Siaip tai labai jau man susiliejo su veido spalva ( idegus dabar kiek esu )  Ant lupu malonus,bet tik tiek.

as irgi bandziau ta pati nu man graziai atrode, o prie idegusio veiduko dar graziau turejo buti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 18, 20:27)
as irgi bandziau ta pati nu man graziai atrode, o prie idegusio veiduko dar graziau turejo buti  bigsmile.gif

O kaip jie laikosi ant lupu, ar ilgai? Lipnus ar skystesni? Nes, pvz, Dior Addict blizgiai, tai atrodo uztepus labai graziai, islygina lupas, blizga kaip stiklas, bet spalva laikosi tai max pusvalandi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 06 18, 23:00)
O kaip jie laikosi ant lupu, ar ilgai? Lipnus ar skystesni? Nes, pvz, Dior Addict blizgiai, tai atrodo uztepus labai graziai, islygina lupas, blizga kaip stiklas, bet spalva laikosi tai max pusvalandi doh.gif

sito negaliu pasakyt, nes poto valgiau, geriau tai ir dingo greit biggrin.gif
labai laukiu gyvenchy pop gloss, Vishy sake kad tikrstas-gerai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
Na as nei valgiau nei geriau,bet po pusvalandzio beveik visai spalva dingo nors dar koki pusvalandi jautesi kad lupos pateptos. Siaip nelipnus,tirstas ir tikrai ant lupu labai malonus. Kaip jau minejau parduotuveje tik patepus labai gerai ziurejosi prie dirbtines sviesos, as dar pabandysiu kokia diena ta rozine spalva,gal ji geriau ant manes ziuresis.
Atsakyti