Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(charisma212 @ 2009 06 15, 21:33)
joms visai nerupi imones apyvarta, nes jos ir pacios tuos meginukus, testerius parduoda ir i kisene pinigus padeda biggrin.gif

man tai juokinga buvo, kad musu forumo isparduotuvej viena forumiete ivairius meginelius didziuli sarasa po 5 litus pardavinejo, tai cia turbut kazkuri is konsultanciu doh.gif absurdas kazkoks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 06 16, 08:41)
man tai juokinga buvo, kad musu forumo isparduotuvej viena forumiete ivairius meginelius didziuli sarasa po 5 litus pardavinejo, tai cia turbut kazkuri is konsultanciu doh.gif absurdas kazkoks schmoll.gif

ya, ya mirksiukas.gif beje, vakar uzsipirkau shiseido kosmetikos, tai sake, kad tuoj pasirodys ju nauju blizgesiuku kolekcija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 06 16, 08:41)

Nu jo jo,ot pimpos doh.gif aisku sau viska susirenka,kazkada maciau atitraukus viena konsultante stalciu buvo,tai.......vejeeeeee kiek ten prikrauta tu meginuku buvo,visas stalcius mazu dezuciu,toniku,pieneliu.........o kad duotu nors ka schmoll.gif gerai kad blizgiu,tusu,pudru testeriai isrikiuoti stovi po nosim,o jau tas kas stalciui tai jau ne mums schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 16, 10:17)
ya, ya mirksiukas.gif beje, vakar uzsipirkau shiseido kosmetikos, tai sake, kad tuoj pasirodys ju nauju blizgesiuku kolekcija wub.gif

kokiu nauju blizgiu?? bigsmile.gif kazkaip mastau gal uzsisakyt ta nauja DIOR polish, nes pa mus jis nepigus virs 100 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 16, 11:38)
kokiu nauju blizgiu?? bigsmile.gif  kazkaip mastau gal uzsisakyt ta nauja DIOR polish, nes pa mus jis nepigus virs 100 g.gif

dar nera ju biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir as jau parlekaiu is kristes,daziaus,daziaus,bet kazkaip nieko neissirinkau blush2.gif visus bandziau su sidaro blizguciais,tai tas dior kiss man kazkaip sunkokai ant lupu tepes,pakuote nepatogi schmoll.gif buvo ir lancome sidabrinis blizgalas,bet man truko zerejimo,tai apsistojau prie chanel,toks malonus ant lupu,tik va kad cia bige nebuvo to sidabrinio kuri man max kristej dave pabandyt,tai dar kita diena vel kulniuosiu link Kristes biggrin.gif
Dar bandziau kazkoki dior kur tipo putluma lupom duoda,truputi saldo lupas,bet tai pasakysiu ir nieko gero schmoll.gif jokio putlumo,paprastas blizgis.
O koks cia sakot naujas,kur pas mus nera tas dior polish???? blush2.gif
user posted image
Ieškojau sito pabandyt,o pas mus tik dior kiss verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kyska513: 16 birželio 2009 - 16:08
Pasigirsiu savo naujaja meile wub.gif YSL Gloss Pur nr.2 kvapas ir konsistencija tokia pat, kaip ir Golden Gloss, tik be zeruciu, spalva matine ir pigmento zymiai daugiau, neblogai dengiantis. Labai malonus ant lupu, nelipnus, islieka vidutiniskai (ziema YSL blizgiai laikosi kur kas geriau ir buna lipnesni - del salto oro). Spalvele labai svelni, pabalinanti lupas wub.gif
user posted image
user posted image

Ant lupu atrodo taip:
user posted image
O sioje foto matosi tikroji spalva ir santykis su odos spalva
user posted image
Atsakyti
KRISTELA labai graziai atrodo antroj foto bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 16 birželio 2009 - 19:41
YSL Gloss Pur nr.1-bus turbut fantastika-nude spalvyte wub.gif
Atsakyti
KRISTELA, labai graži spalva thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal ir nieko, bet man per ruzavas ax.gif
del pur gloss 1nr. tai ant lupu nieko ispudingo, per daug uztepi tai kaip be lupu, o kai plonai tai irgi kaip bespalvis blink.gif
pati bandziau juos visus, nepaliko ispudzio..
Dior polish, jau yra bigo Kristej 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spicas: 16 birželio 2009 - 20:27
QUOTE(radulia @ 2009 06 16, 19:46)
YSL Gloss Pur nr.1-bus turbut fantastika-nude spalvyte wub.gif

Man ji nelabai patiko - per sviesi, realiai sakyciau ne nude, o dramblio kaulo g.gif

QUOTE(ViShy @ 2009 06 16, 19:38)
KRISTELA labai graziai atrodo antroj foto  bigsmile.gif

QUOTE(JuicyTube @ 2009 06 16, 19:47)
KRISTELA, labai graži spalva  thumbup.gif  thumbup.gif

aciuks.gif

QUOTE(Spicas @ 2009 06 16, 20:26)
gal ir nieko, bet man per ruzavas ax.gif
del pur gloss 1nr. tai ant lupu nieko ispudingo, per daug uztepi tai kaip be lupu, o kai plonai tai irgi kaip bespalvis blink.gif
pati bandziau juos visus, nepaliko ispudzio..
Dior polish, jau yra bigo Kristej 4u.gif

tai normalu, kad kiekvienai kitaip - juk negali visoms vienodai tikti tos pacios spalvos bigsmile.gif pvz cia forume daug yra alpstanciu del DiorKiss Mango Soda, o man si spalva isvis netinka, tad ir nepatinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 16 birželio 2009 - 20:44