Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Mano atradimas, kurio visai nesitikejau - tai PRESTIGE lupu blizgesiai, visais poziuriais idealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 15, 12:44)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu jo jo,geros ten pensininkes  bigsmile.gif praeita karta atsimenu maliaus ten kazkur apie 40min.mane aptarnavo tokia juoduke,nu viena is geriausiu  biggrin.gif tai tos vaiksciojo ratais ir ziurejo nepatenkintos schmoll.gif tai as jau kai baiginejau sakau joms:nu tai as jau iseinu,iseinu,atsibodau jau cia turbut lotuliukas.gif o ta pasiziurejo,per sukastus dantis issisiepe ir sako:nu nieko,bukit bukit  lotuliukas.gif
Galvoju eik tu s.....kad ir kaip man nemalonu jausti tavo akis ibestas man amzinai i nugara ir slampiojima iš paskos,as vistiek dar cia atsibrausiu tongue.gif

Toks aptarnavimo lygis,kad nesinori turbut daugiau uzsukti i ta perduotuve vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 15, 15:26)
Toks aptarnavimo lygis,kad nesinori turbut daugiau  uzsukti i ta perduotuve vel  doh.gif

man tai butent i klp akrop kriste nepatinak eiti, nzn, nu nebent jei tiksliai zinai kad pirksi kazka, o tai grynai toks jausmas kad siaip sau negali ateiti pasiziureti, pasibandyti naujienas.
man labiausiai patinka kai paklausi ar turit to ar ano meginuka ir sako neee schmoll.gif pas mus su meginukais sunkiai.. lotuliukas.gif ne, nu aisku kur tau tures kai visus meginukus ir viska ka gali namo tempias doh.gif
Atsakyti
Kaune irgi yra "geru" pardaveju doh.gif jeigu pasibandai tai viena tai kita priemone, jau ir psokso pro sona, tipo geriau pirk o nebandyk lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Apie pardaveju aptarnavima prabangesnese parduotuvese yra labai geras straipsnis sio savaitgalio Stiliuje... blush2.gif
Pasirodo,kaip Lt aptarnauja ir kaip uzsienyje - diena ir naktis.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 15, 15:26)
Toks aptarnavimo lygis,kad nesinori turbut daugiau  uzsukti i ta perduotuve vel  doh.gif

Nu joooooooo nesinori schmoll.gif bet ka daryt,kad pas mus kaime nera daug tu parduotuviu,viena kas mane guodzia,kad turiu savo megstama pardaveja,kuri amzinai issisiepus lotuliukas.gif tai kai pamatau ja va tada ir uzeinu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2009 06 15, 15:51)
Apie pardaveju aptarnavima prabangesnese parduotuvese yra labai geras straipsnis sio savaitgalio Stiliuje... blush2.gif

Gaila,nepirkau stiliaus g.gif bet kad uzsienyje visai kitas lygis,tai tikra teisybe.Pasirinkimas milzininkas ir daryk ka nori ten,o tai taip gera kai taves nieks neseka,eini pro visus stendus ir tepliojies lotuliukas.gif lotuliukas.gif visos patenkintos,uzsiemusios savo darbais,bet kai reik atsiranda ir salia.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 06 15, 15:51)

tai cia jau sena tiesa irnesakyk.gif jau nekalbant apie tai, kad ten gali grazinti nepatikusia kosmetikos priemone (aisku, tam tikros taisykles yra), o pabandytum cia blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 15, 15:38)
man tai butent i klp akrop kriste nepatinak eiti, nzn, nu nebent jei tiksliai zinai kad pirksi kazka, o tai grynai toks jausmas kad siaip sau negali ateiti pasiziureti, pasibandyti naujienas.
man labiausiai patinka kai paklausi ar turit to ar ano meginuka ir sako neee schmoll.gif pas mus su meginukais sunkiai.. lotuliukas.gif ne, nu aisku kur tau tures kai visus meginukus ir viska ka gali namo tempias doh.gif

Turetu tikrinti, kad neisitemptu namo ir pirkejams kuo daugiau meginuku liktu lotuliukas.gif taigi kaip nesupranta, ad kuo daugiau mums duoda meginti, tuo labiau mes viska perkam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 06 15, 21:11)
Turetu tikrinti, kad neisitemptu namo ir pirkejams kuo daugiau meginuku liktu lotuliukas.gif taigi kaip nesupranta, ad kuo daugiau mums duoda meginti, tuo labiau mes viska perkam doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 06 15, 21:11)

joms visai nerupi imones apyvarta, nes jos ir pacios tuos meginukus, testerius parduoda ir i kisene pinigus padeda biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,

ziuriu tema kokia uzvire biggrin.gif

na kas naujo blizgiuku fronte bigsmile.gif

siendien gavau ir isbandziau (aciu ViShy 4u.gif ) lancome juisy wear
user posted image
labai patiko, graziai zeri, netokie lipnus, kaip tubes, vasarai tikrai liuks thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 15 birželio 2009 - 22:02
QUOTE(skaistukas @ 2009 06 15, 23:01)
labai  patiko, graziai zeri, netokie lipnus, kaip tubes, vasarai tikrai liuks  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif

Saunu thumbup.gif Juos galima tepti ir ant lupu dazu,kad suteiktu bligzesio bigsmile.gif
Atsakyti