Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

3D paprastas blizgis, o 4D viršuje dar blizgiukų yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 06 13, 20:18)
3D paprastas blizgis, o 4D viršuje dar blizgiukų yra 4u.gif

A.. tai fainai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
gavau dovanų Chanellio lip glossą bigsmile.gif laaabai fainas thumbup.gif labai gerai laiko smile.gif skaniai kvepia ir blizga.
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 13, 15:24)
Gavau dovanu Shiseido blizgala  lotuliukas.gif ale man pro tokia spalva kur Spicas sake jo mėgstamiausias(nu nepamenu kokia ji ten spalva minejo)Tai galvoju ka darysi,reik teptis,nes taip tai kai bandziau pardej tai man nelabai tiko,o dabar lupos biski pasitvarke,tai taip nieko ziuris,bet tikrai daug reik uztept,tik va kita beda man su juo,po poros val.pasiziurau i veidrodi,tai man lupu kampuciai nubalo,kazkaip  dazai subego i krastus,toks vaizdas kaip varskike kazkokia bebe.gif  doh.gif ir siandien toks vaizdas doh.gif ko man jie cia taip?dar nesu tokiu blizgiu turejus,kad taip butu biggrin.gif

g.gif man taip nera, ir gerai drekina lupas man jis, tik kad skystas
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 13, 21:26)
g.gif man taip nera, ir gerai drekina lupas man jis, tik kad skystas

Gal rimtai,kaip rase viena forumiete,cia del to,kad uztepiau per daug blizgio g.gif tikrai norejau ,kad labiau matytus ir pritepiau riebiai 3kartus biggrin.gif nes su kitais blizgiais niekad,nieko panasaus nera buve g.gif
O kad skystoki jie,tai tikrai unsure.gif
P.S.pardaviau tuos savo Mac,tai dabar birbinsiu i kristiana kokiu nauju pirkt,maciau kazkokie neblogi is givenchy buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 13, 23:17)
Gal rimtai,kaip rase viena forumiete,cia del to,kad uztepiau per daug blizgio  g.gif tikrai norejau ,kad labiau matytus ir pritepiau riebiai 3kartus biggrin.gif  nes su kitais blizgiais niekad,nieko panasaus nera buve g.gif
O kad skystoki jie,tai tikrai unsure.gif
P.S.pardaviau tuos savo Mac,tai dabar birbinsiu i kristiana kokiu nauju pirkt,maciau kazkokie neblogi is givenchy buvo blush2.gif

I kriste patariu varyt i Big`a ten didesnis pasirinkimas naujienu buna, tarkim tu Dior nauju jau yra, jau bandziau, man patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 14, 13:45)
I kriste patariu varyt i Big`a ten didesnis pasirinkimas naujienu buna, tarkim tu Dior nauju jau yra, jau bandziau, man patiko wub.gif

Rimtai? g.gif o as galvojau,kad ten kaip tik visko maziau bigsmile.gif tai gerai,aciu uz patarima,leksiu tada ten pasidairyt ir pasibandysiu ta dior biggrin.gif gal da ka gero uzmatysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 14, 22:53)
Rimtai? g.gif o as galvojau,kad ten kaip tik visko maziau bigsmile.gif tai gerai,aciu uz patarima,leksiu tada ten pasidairyt ir  pasibandysiu ta dior biggrin.gif gal da ka gero uzmatysiu ax.gif

rimtai, jau ne pirma karta pastebiu, kad ten greiciau gauna naujienu ir didesnis pasirinkimas spalvu atzvilgiu. tik ten nera gyvenchy firmos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 14, 23:10)
rimtai, jau ne pirma karta pastebiu, kad ten greiciau gauna naujienu ir didesnis pasirinkimas spalvu atzvilgiu. tik ten nera gyvenchy firmos ax.gif

givenchy? biggrin.gif o jos kaip tik yra viena nebloga svelni spalvyte :ax idomu kaip bige pardavejos?centre tai man nelabai kokios g.gif nu viena tik gera yra,o kitos vepso nepatenkintos ir tiek,toks jausmas ,kad butinai kai ateini i sita parduotuve turi pirkti,o as noriu pasidairyt,pasibandyt ir uzsisakyt is uzsienio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 15, 10:19)
givenchy? biggrin.gif o jos kaip tik yra viena nebloga svelni spalvyte :ax idomu kaip bige pardavejos?centre tai man nelabai kokios g.gif nu viena tik gera yra,o kitos vepso nepatenkintos ir tiek,toks jausmas ,kad butinai kai ateini i sita parduotuve turi pirkti,o as noriu pasidairyt,pasibandyt ir uzsisakyt is uzsienio  lotuliukas.gif

va jetau akrop tai isvis nepernesu tu ale konsultanciu, sneka vos ne pakeltu tonu doh.gif
o bige, visai nieko, ypac viena maloni tokia yra, ai ten man patinka ateini tuscia, jos per daug i akis nelenda prisimaliavoji ir iseini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 06 13, 20:30)
A.. tai fainai  wub.gif  thumbup.gif

bet tų blizgiukų net nenaudoju, kažkaip vaikiškai ant lūpų atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 15, 11:45)
va jetau akrop tai isvis nepernesu tu ale konsultanciu, sneka vos ne pakeltu tonu doh.gif
o bige, visai nieko, ypac viena maloni tokia yra, ai ten man patinka ateini tuscia, jos per daug i akis nelenda prisimaliavoji ir iseini lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jo jo,geros ten pensininkes bigsmile.gif praeita karta atsimenu maliaus ten kazkur apie 40min.mane aptarnavo tokia juoduke,nu viena is geriausiu biggrin.gif tai tos vaiksciojo ratais ir ziurejo nepatenkintos schmoll.gif tai as jau kai baiginejau sakau joms:nu tai as jau iseinu,iseinu,atsibodau jau cia turbut lotuliukas.gif o ta pasiziurejo,per sukastus dantis issisiepe ir sako:nu nieko,bukit bukit lotuliukas.gif
Galvoju eik tu s.....kad ir kaip man nemalonu jausti tavo akis ibestas man amzinai i nugara ir slampiojima iš paskos,as vistiek dar cia atsibrausiu tongue.gif
Atsakyti