3D paprastas blizgis, o 4D viršuje dar blizgiukų yra
QUOTE(Tainka @ 2009 06 13, 20:18)
3D paprastas blizgis, o 4D viršuje dar blizgiukų yra
A.. tai fainai
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 13, 15:24)
Gavau dovanu Shiseido blizgala ale man pro tokia spalva kur Spicas sake jo mėgstamiausias(nu nepamenu kokia ji ten spalva minejo)Tai galvoju ka darysi,reik teptis,nes taip tai kai bandziau pardej tai man nelabai tiko,o dabar lupos biski pasitvarke,tai taip nieko ziuris,bet tikrai daug reik uztept,tik va kita beda man su juo,po poros val.pasiziurau i veidrodi,tai man lupu kampuciai nubalo,kazkaip dazai subego i krastus,toks vaizdas kaip varskike kazkokia ir siandien toks vaizdas ko man jie cia taip?dar nesu tokiu blizgiu turejus,kad taip butu
man taip nera, ir gerai drekina lupas man jis, tik kad skystas
QUOTE(Spicas @ 2009 06 13, 21:26)
man taip nera, ir gerai drekina lupas man jis, tik kad skystas
Gal rimtai,kaip rase viena forumiete,cia del to,kad uztepiau per daug blizgio tikrai norejau ,kad labiau matytus ir pritepiau riebiai 3kartus nes su kitais blizgiais niekad,nieko panasaus nera buve
O kad skystoki jie,tai tikrai
P.S.pardaviau tuos savo Mac,tai dabar birbinsiu i kristiana kokiu nauju pirkt,maciau kazkokie neblogi is givenchy buvo
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 13, 23:17)
Gal rimtai,kaip rase viena forumiete,cia del to,kad uztepiau per daug blizgio tikrai norejau ,kad labiau matytus ir pritepiau riebiai 3kartus nes su kitais blizgiais niekad,nieko panasaus nera buve
P.S.pardaviau tuos savo Mac,tai dabar birbinsiu i kristiana kokiu nauju pirkt,maciau kazkokie neblogi is givenchy buvo
I kriste patariu varyt i Big`a ten didesnis pasirinkimas naujienu buna, tarkim tu Dior nauju jau yra, jau bandziau, man patiko
QUOTE(Spicas @ 2009 06 14, 13:45)
I kriste patariu varyt i Big`a ten didesnis pasirinkimas naujienu buna, tarkim tu Dior nauju jau yra, jau bandziau, man patiko
Rimtai? o as galvojau,kad ten kaip tik visko maziau tai gerai,aciu uz patarima,leksiu tada ten pasidairyt ir pasibandysiu ta dior gal da ka gero uzmatysiu
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 14, 22:53)
Rimtai? o as galvojau,kad ten kaip tik visko maziau tai gerai,aciu uz patarima,leksiu tada ten pasidairyt ir pasibandysiu ta dior gal da ka gero uzmatysiu
rimtai, jau ne pirma karta pastebiu, kad ten greiciau gauna naujienu ir didesnis pasirinkimas spalvu atzvilgiu. tik ten nera gyvenchy firmos
QUOTE(Spicas @ 2009 06 14, 23:10)
rimtai, jau ne pirma karta pastebiu, kad ten greiciau gauna naujienu ir didesnis pasirinkimas spalvu atzvilgiu. tik ten nera gyvenchy firmos
givenchy? o jos kaip tik yra viena nebloga svelni spalvyte :ax idomu kaip bige pardavejos?centre tai man nelabai kokios nu viena tik gera yra,o kitos vepso nepatenkintos ir tiek,toks jausmas ,kad butinai kai ateini i sita parduotuve turi pirkti,o as noriu pasidairyt,pasibandyt ir uzsisakyt is uzsienio
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 15, 10:19)
givenchy? o jos kaip tik yra viena nebloga svelni spalvyte :ax idomu kaip bige pardavejos?centre tai man nelabai kokios nu viena tik gera yra,o kitos vepso nepatenkintos ir tiek,toks jausmas ,kad butinai kai ateini i sita parduotuve turi pirkti,o as noriu pasidairyt,pasibandyt ir uzsisakyt is uzsienio
va jetau akrop tai isvis nepernesu tu ale konsultanciu, sneka vos ne pakeltu tonu
o bige, visai nieko, ypac viena maloni tokia yra, ai ten man patinka ateini tuscia, jos per daug i akis nelenda prisimaliavoji ir iseini
QUOTE(amber123 @ 2009 06 13, 20:30)
A.. tai fainai
bet tų blizgiukų net nenaudoju, kažkaip vaikiškai ant lūpų atrodo
QUOTE(Spicas @ 2009 06 15, 11:45)
va jetau akrop tai isvis nepernesu tu ale konsultanciu, sneka vos ne pakeltu tonu
o bige, visai nieko, ypac viena maloni tokia yra, ai ten man patinka ateini tuscia, jos per daug i akis nelenda prisimaliavoji ir iseini
nu jo jo,geros ten pensininkes praeita karta atsimenu maliaus ten kazkur apie 40min.mane aptarnavo tokia juoduke,nu viena is geriausiu tai tos vaiksciojo ratais ir ziurejo nepatenkintos tai as jau kai baiginejau sakau joms:nu tai as jau iseinu,iseinu,atsibodau jau cia turbut o ta pasiziurejo,per sukastus dantis issisiepe ir sako:nu nieko,bukit bukit
Galvoju eik tu s.....kad ir kaip man nemalonu jausti tavo akis ibestas man amzinai i nugara ir slampiojima iš paskos,as vistiek dar cia atsibrausiu