[quote=kotri_,2009 06 12, 12:49]
[quote=Spicas,2009 06 12, 11:06]tubelej nerealiai ziuris spalvos
Papildyta:
Ir ant lupu graziai atrodo labai sios spalvytes, lupos atrodo be jokiu rauksleliu, siek tiek putlina, islygina lupas, spalvos daug nesuteikia, tikrai nera taip ant lupu, kaip atrodo tubeleje.Norincioms Nude efekto ta ruda spalvyte kaip tik
[/quote]
katik isbandziau situos gerius tikrai faini
Gal turite Ysl auskini blizgi ? Idomu kaip ant lupyciu atrodo
QUOTE(veiva @ 2009 06 12, 17:20)
Gal turite Ysl auskini blizgi ? Idomu kaip ant lupyciu atrodo
Ant lupu atrodo bespalvis, su auksiniais blizguciais.
Vakar parsinesiau Kat von D labai grazu nude blizgesiuka su daug blizguciu Sedziu apsipatenkinus dabar
QUOTE(shopingas @ 2009 06 12, 22:53)
Vakar parsinesiau Kat von D labai grazu nude blizgesiuka su daug blizguciu Sedziu apsipatenkinus dabar
Gal gali ideti foto paziuret kaip atrodo uztepus ant lupu
QUOTE(ViShy @ 2009 06 13, 00:36)
Gal gali ideti foto paziuret kaip atrodo uztepus ant lupu
Bandysiu per savaitgali nufotografuot ir idet.
QUOTE(shopingas @ 2009 06 13, 03:49)
Bandysiu per savaitgali nufotografuot ir idet.
OK As siaip negirdejusi tokios firmos Yra viena tatoo meistre tokiu vardu
QUOTE(ViShy @ 2009 06 13, 10:08)
OK As siaip negirdejusi tokios firmos Yra viena tatoo meistre tokiu vardu
Butent jos linija ir yra Sephoroj (nu daug blizguciu, ryskios spalvos, primarginti indeliai).
Gavau dovanu Shiseido blizgala ale man pro tokia spalva kur Spicas sake jo mėgstamiausias(nu nepamenu kokia ji ten spalva minejo)Tai galvoju ka darysi,reik teptis,nes taip tai kai bandziau pardej tai man nelabai tiko,o dabar lupos biski pasitvarke,tai taip nieko ziuris,bet tikrai daug reik uztept,tik va kita beda man su juo,po poros val.pasiziurau i veidrodi,tai man lupu kampuciai nubalo,kazkaip dazai subego i krastus,toks vaizdas kaip varskike kazkokia ir siandien toks vaizdas ko man jie cia taip?dar nesu tokiu blizgiu turejus,kad taip butu
Nu bandau det - bandziau iskirpt lupas, tai dingo visa foto ir vietoj jos tik lupos issisaugojo (nu ne kompiuteriste as). Spalvyte tokia vos vos nude, bet man patinka ir tinka, nes pvz YSL tie nude man visiskai prie veido netinka - lavonelis tampu. Tik foto blizguciu kazkaip nesimato - reikes prasyt vyro, kad kada perfotografuotu, jis moka graziai is arti nufotografuot, o man liejasi vaizdas. Dabar nepamenu rekomendaciju, bet yra skirtingiems atspalviams skirtingi nude tonai, kurie tinka.
I israiska ir kietai suciauptas lupas prasom nekreipt demesio - as katik is lovos ir be duso dar...
O cia ant rankos jei ka imatysit:
Papildyta:
Man atrodo, kad taip buna per daug blizgesio uztepus, tai perteklius subega i kampucius. Man jau nebebaltuoja kampuciai, tai gal ir blizgesiai itakos turi. Bet pvz pasitepus lupdaziu ir ilgiau neatsigerus (kai isdziusta burna), tai pabala krasciukas prie burnos.
I israiska ir kietai suciauptas lupas prasom nekreipt demesio - as katik is lovos ir be duso dar...
O cia ant rankos jei ka imatysit:
Papildyta:
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 13, 15:24)
Gavau dovanu Shiseido blizgala ale man pro tokia spalva kur Spicas sake jo mėgstamiausias(nu nepamenu kokia ji ten spalva minejo)Tai galvoju ka darysi,reik teptis,nes taip tai kai bandziau pardej tai man nelabai tiko,o dabar lupos biski pasitvarke,tai taip nieko ziuris,bet tikrai daug reik uztept,tik va kita beda man su juo,po poros val.pasiziurau i veidrodi,tai man lupu kampuciai nubalo,kazkaip dazai subego i krastus,toks vaizdas kaip varskike kazkokia ir siandien toks vaizdas ko man jie cia taip?dar nesu tokiu blizgiu turejus,kad taip butu
Man atrodo, kad taip buna per daug blizgesio uztepus, tai perteklius subega i kampucius. Man jau nebebaltuoja kampuciai, tai gal ir blizgesiai itakos turi. Bet pvz pasitepus lupdaziu ir ilgiau neatsigerus (kai isdziusta burna), tai pabala krasciukas prie burnos.
Nesenai įsigijau Bourjois 4D blizgesiuką, labai maloni konsistencija ir pakankamai ilgai laikosi ant lupyčių tik tiek, kad man spalvų pasirinkimas pasirodė skurdokas
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 13, 18:57)
Nesenai įsigijau Bourjois 4D blizgesiuką, labai maloni konsistencija ir pakankamai ilgai laikosi ant lupyčių tik tiek, kad man spalvų pasirinkimas pasirodė skurdokas
Idomus kuom skirias tie 3D.. 4D kaip filmai kokie