Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(brilliante @ 2009 06 11, 20:00)
čia jūsų lūpos? pasakyčiau , jog Leighton Meester
didelė foto, dedu nuorodą  lotuliukas.gif

http://img11.imageve...9_122_922lo.JPG

Nu geras kaip cia taip radai! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 11, 22:07)

buvau mačius tą foto ,todėl pamačius lūpų foto iškart atpažinau Leighton ,nes gražiai toje foto išėjusi ir makiažas man ypatingai jos patiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brilliante: 11 birželio 2009 - 21:24
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 11, 22:07)

Siaubas...kaip geda turetu buti Darkness doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 06 11, 09:59)
nu va kaip gaila  verysad.gif , nes atrodo tai jis nerealiai  wub.gif

Nu jo,man ir kaip kokiai sarkai grazi pakuote buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2009 06 11, 10:37)
nekas unsure.gif  jauciu eilinis blizgalas ir tiek..
tai mesk i isparduotuve, juk ne visos cia ta tema skaito  irnesakyk.gif

biggrin.gif biggrin.gif gal reik taip ir daryt g.gif nu aisku dezute ismeciau,bet gal nebutina,gal kas nupirks g.gif palaikysiu pora savaiciu,jei niekam neprireiks pati ismozosiu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 06 11, 13:02)
O ka patarsi atsakyti kai kokia nors pirkeja paklaus geras ar blogas? Pameluoti ar pasakyti tiesa, gal pameluoti, juk ne visos cia ta tema skaito irnesakyk.gif

biggrin.gif ka sakysiu?teisybe biggrin.gif nepatinka limpantys ir mazoka man blizgalo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2009 06 11, 14:25)
būtent  drinks_cheers.gif

tai kad galima drąsiai dėt į išparduotuvę, manau tikrai atsiras kam tas MAC bus gėris smile.gif

Man ir Lancome limpantys nelabai patinka blush2.gif O mac kazkiek nesa i juos,taip kad branguciai keliauna i isparduotuve lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va ziurekit ka dar atkasiau ax.gif
Kaip supratau,tai kazkokia naujiena tie lupu dazai,aceit gaunas nude efektas,gal cia tas kur mes daugelis norim tokio lotuliukas.gif nu toks kaip Lopez,tik kad niekaip nerandu kur ju nusipirkt,vakar tiek knisau internet.bet nieko verysad.gif einu miegot,ryt vel bandysiu.Jei ka rasit rasykit tongue.gif
Scott Barnes Lip Slick in Suggestive is an over-the-top creamy lipsticky-lipgloss. It's a favorite of Jennifer Lopez and Kate Hudson and is available in five nude shades to suit all skin tones.
user posted image
Looks like the nude lip trend is hotter than ever this year. Just a few weeks ago we saw lots of pale pouts at the Teen Choice Awards, and here they are again at this year's VMAs. Celebrity attendees such as Britney Spears, Nelly Furtado, Rihanna, Mary J. Blige, Jennifer Garner, Rosario Dawson, Nicole Scherzinger and Hayden Panetierre all wore a neutral, flesh colored lip. Here are a couple of great nude lip colors that make for great additions to your collection.
user posted image Scott Barnes Lip Slick
Lip Slick creates the signature nude lip Scott Barnes is famous for. 0.088 oz.
· Loaded with pigment and polish
· Monochromatic shades
· Mini mirror compact for touch-ups
is a creamy and sexy-looking lip lacquer that falls somewhere marvelously in between a lip gloss and a lipstick.
This is the famous product known for creating the seductive nude looks on Jennifer Lopez, Kate Hudson and Mary J. Blige (just to name a few). It is available in five fabulous colors to suit different skin tones.

user posted image

For one more amazing nude lip color, read more Bare Escentuals Quick Stick ($14) is both a lipstick and a lip liner. The advantage of this packaging gives you the opportunity to create a precise, creamy matte pout in no time.
lt also includes a super handy built-in sharpener on the opposite end. It's available in ten colors, but for a nude lip, try apricot, blush, fig, peony or spice.

Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 05 24, 17:59)
Gal kas esate bande NYX firmos lupu blizgius ir lupdazius? http://nyxcosmetics.com  ax.gif  4u.gif

QUOTE(evelinki @ 2009 05 24, 18:29)
greit isbandysiu smile.gif bet girdejau neblogi atsiliepimai, turint omenyje kaina.

isbandziau Mega shine blizgesius, visai patiko. Nera labai lipnus, graziai pasidengia ir blizga, spalva issilaiko vidutiniskai (bet pvz ilgiau nei mano megiamas EL blizgis), nesausina lupu, siek tiek netgi drekina. Uz tokia juokinga kaina - sakyciau, geras blizgesys smile.gif didelis spalvu pasirinkimas. Maniskes juicy cherry ir beige pearl
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 12 birželio 2009 - 02:42
O gal kas trumpai pakomentuotu Shiseido blizgius. Niekad neturejau o smalsu kaip jie, ar geri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 06 12, 07:08)
O gal kas trumpai pakomentuotu Shiseido blizgius. Niekad neturejau o smalsu kaip jie, ar geri? g.gif

Spicas gyre Shiseido blizgi kazkuri, sake grazi spalva ax.gif Gal ji daugiau gales pakomentuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 06 11, 20:49)
Labai  faina tekstura siu blizgiu is naujos kolekcijos, islygina pacias lupas, tarsi nupoliruoja
user posted image

tubelej nerealiai ziuris spalvos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 06 12, 07:08)

man butent ta spalva grazi, bet daugiau pliusu jam neturiu, skystokas, daug tepti jo reikia, neilgai laikosi, na tepasi dar lygiai tai tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 12, 11:06)
man butent ta spalva grazi, bet daugiau pliusu jam neturiu, skystokas, daug tepti jo reikia, neilgai laikosi, na tepasi dar lygiai tai tiek ax.gif

Aisku del spalvos tik patiko ax.gif Kaip ir man YSL Golden Gloss spalva nuostabi, bet kaip blizgesys nesuzavejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 12, 10:06)

Aciu labai, sutaupei mano pinigelius. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Spicas,2009 06 12, 11:06]tubelej nerealiai ziuris spalvos bigsmile.gif
Papildyta:

Ir ant lupu graziai atrodo labai sios spalvytes, lupos atrodo be jokiu rauksleliu, siek tiek putlina, islygina lupas, spalvos daug nesuteikia, tikrai nera taip ant lupu, kaip atrodo tubeleje.Norincioms Nude efekto ta ruda spalvyte kaip tik mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 12 birželio 2009 - 11:50