Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Va va bigsmile.gif As vakar kur rasiau apie pabalintas lupas, tai su YSL 13nr pasidarau. Tik galetu tu blizguciu nebuti, o siaip tai labai panasiai gaunasi vat. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
man panasia spalva duoda shiseido peach melba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 06 10, 21:18)
būna. Aš turėjau iš Artdeco  smile.gif

čia visa paletė
pas mane lyg buvo shiny nude satin mastau.gif

O kur galima rasti jį?
Kiek maždaug kainuoja? Ar labai daug? 4u.gif
Atsakyti
Nu va ir as pagaliau gavau savo laukta mac blush2.gif tai galiu pasakyti nieko gero schmoll.gif ciut zvilga,sunkiai tepas,toks neslidus,lipnokas blink.gif ir dar... tik jau labai graziai pakuote atrodo ir kvapas nieko blush2.gifO tiek laukiau ir jokio stebuklo doh.gif reikejo geriau Dior kiss su blizgiais imt rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 10, 23:55)
Nu va ir as pagaliau gavau savo laukta mac blush2.gif tai galiu pasakyti nieko gero schmoll.gif ciut zvilga,sunkiai tepas,toks neslidus,lipnokas blink.gif ir dar... tik jau labai graziai pakuote atrodo ir kvapas nieko blush2.gifO tiek laukiau ir jokio stebuklo doh.gif reikejo geriau Dior kiss su blizgiais imt rolleyes.gif 

user posted image

nu va kaip gaila verysad.gif , nes atrodo tai jis nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 11, 00:55)

user posted image

nekas unsure.gif jauciu eilinis blizgalas ir tiek..
tai mesk i isparduotuve, juk ne visos cia ta tema skaito irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spicas: 11 birželio 2009 - 09:39
QUOTE(Spicas @ 2009 06 10, 22:10)
user posted image
man panasia spalva duoda shiseido peach melba wub.gif

as bandziau ant lupu sia Shiseido spalva, tai man kazkaip nelygiai pasidenge, ruozais. Nors lupos nera nei ishsausejusios nei ka... ax.gif

pati spalva, be abejo, grazi, bet konsistencija nepatiko...

siaip gal ir pasenes jis douglase buvo...

QUOTE(skaistukas @ 2009 06 11, 09:59)
nu va kaip gaila  verysad.gif , nes atrodo tai jis nerealiai  wub.gif

skaistuk, man rodos jis taip atrodo tik kol naujas... kai pradetum naudot vis vien teptukas isikisha ir sumaisho tas spalvas.... tai jauciu greit susiplaktu i kazkokia vientisa neaiskia spalva smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 06 11, 09:37)
nekas unsure.gif  jauciu eilinis blizgalas ir tiek..
tai mesk i isparduotuve, juk ne visos cia ta tema skaito  irnesakyk.gif

O ka patarsi atsakyti kai kokia nors pirkeja paklaus geras ar blogas? Pameluoti ar pasakyti tiesa, gal pameluoti, juk ne visos cia ta tema skaito irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 06 11, 13:02)
O ka patarsi atsakyti kai kokia nors pirkeja paklaus geras ar blogas? Pameluoti ar pasakyti tiesa, gal pameluoti, juk ne visos cia ta tema skaito irnesakyk.gif

tai galima pasakyt tiesą: man nepatiko, bet gal tau patiks... smile.gif nes daug kosmetikos kuri vienom tinka, o kitom visai ne ir parduoda ją.

Man, pavyzdžiui, Juicy Tubes visai nepatinka (tas jų lipnumas ir pats įpakavimas be teptuko), o kitos juos griebia ir džiaugiasi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 11 birželio 2009 - 12:23
QUOTE(lisik @ 2009 06 11, 13:22)
Man, pavyzdžiui, Juicy Tubes visai nepatinka (tas jų lipnumas ir pats įpakavimas be teptuko), o kitos juos griebia ir džiaugiasi  bigsmile.gif

Be abejo,kiekvienai skirtingai, man Juicy Tubes labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 11, 13:02)
Be abejo,kiekvienai skirtingai, man Juicy Tubes labai patinka  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Man irgi jie labai patinka, o va Chanel blizgesiuku daugiau nepirksiu, labai jau jie man sausina lupas.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 06 11, 14:02)
Be abejo,kiekvienai skirtingai, man Juicy Tubes labai patinka  bigsmile.gif

būtent drinks_cheers.gif

tai kad galima drąsiai dėt į išparduotuvę, manau tikrai atsiras kam tas MAC bus gėris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 11 birželio 2009 - 13:26