Va va As vakar kur rasiau apie pabalintas lupas, tai su YSL 13nr pasidarau. Tik galetu tu blizguciu nebuti, o siaip tai labai panasiai gaunasi vat.
man panasia spalva duoda shiseido peach melba
QUOTE(Vitulka @ 2009 06 10, 21:18)
O kur galima rasti jį?
Kiek maždaug kainuoja? Ar labai daug?
Nu va ir as pagaliau gavau savo laukta mac tai galiu pasakyti nieko gero ciut zvilga,sunkiai tepas,toks neslidus,lipnokas ir dar... tik jau labai graziai pakuote atrodo ir kvapas nieko O tiek laukiau ir jokio stebuklo reikejo geriau Dior kiss su blizgiais imt
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 10, 23:55)
Nu va ir as pagaliau gavau savo laukta mac tai galiu pasakyti nieko gero ciut zvilga,sunkiai tepas,toks neslidus,lipnokas ir dar... tik jau labai graziai pakuote atrodo ir kvapas nieko O tiek laukiau ir jokio stebuklo reikejo geriau Dior kiss su blizgiais imt
nu va kaip gaila , nes atrodo tai jis nerealiai
QUOTE(kyska513 @ 2009 06 11, 00:55)
nekas jauciu eilinis blizgalas ir tiek..
tai mesk i isparduotuve, juk ne visos cia ta tema skaito
QUOTE(Spicas @ 2009 06 10, 22:10)
as bandziau ant lupu sia Shiseido spalva, tai man kazkaip nelygiai pasidenge, ruozais. Nors lupos nera nei ishsausejusios nei ka...
pati spalva, be abejo, grazi, bet konsistencija nepatiko...
siaip gal ir pasenes jis douglase buvo...
QUOTE(skaistukas @ 2009 06 11, 09:59)
nu va kaip gaila , nes atrodo tai jis nerealiai
skaistuk, man rodos jis taip atrodo tik kol naujas... kai pradetum naudot vis vien teptukas isikisha ir sumaisho tas spalvas.... tai jauciu greit susiplaktu i kazkokia vientisa neaiskia spalva
QUOTE(Spicas @ 2009 06 11, 09:37)
nekas jauciu eilinis blizgalas ir tiek..
O ka patarsi atsakyti kai kokia nors pirkeja paklaus geras ar blogas? Pameluoti ar pasakyti tiesa, gal pameluoti, juk ne visos cia ta tema skaito
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 06 11, 13:02)
O ka patarsi atsakyti kai kokia nors pirkeja paklaus geras ar blogas? Pameluoti ar pasakyti tiesa, gal pameluoti, juk ne visos cia ta tema skaito
tai galima pasakyt tiesą: man nepatiko, bet gal tau patiks... nes daug kosmetikos kuri vienom tinka, o kitom visai ne ir parduoda ją.
Man, pavyzdžiui, Juicy Tubes visai nepatinka (tas jų lipnumas ir pats įpakavimas be teptuko), o kitos juos griebia ir džiaugiasi
QUOTE(lisik @ 2009 06 11, 13:22)
Man, pavyzdžiui, Juicy Tubes visai nepatinka (tas jų lipnumas ir pats įpakavimas be teptuko), o kitos juos griebia ir džiaugiasi
Be abejo,kiekvienai skirtingai, man Juicy Tubes labai patinka
QUOTE(ViShy @ 2009 06 11, 13:02)
Man irgi jie labai patinka, o va Chanel blizgesiuku daugiau nepirksiu, labai jau jie man sausina lupas.
QUOTE(ViShy @ 2009 06 11, 14:02)
būtent
tai kad galima drąsiai dėt į išparduotuvę, manau tikrai atsiras kam tas MAC bus gėris