Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Shopaholic @ 2009 05 01, 14:34)
Zinok visai gerai laiko, nera labai riebus jis, bet kadangi blizgis be teptuko, tai ju daugiau iskart uzsitepa nei su teptuku, todel ir nenusivalgo gal greit, guerlain tai geriau laiko, nu bet jie ir riebesni rolleyes.gif

Shopaholic-wow wub.gif ir lupytes ir spalva thumbup.gif tik as braskese ziurinejau sita spalvyte,kazkaip ten tokia tamsoka atrodo parodyta g.gif o daug blizguciu sitam blizgy?stambus jie? ax.gif jau mastau ir as ji isigyt rolleyes.gif o per kiek laiko is braskiu atkeliavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 01, 16:44)
Shopaholic-wow wub.gif ir lupytes ir spalva thumbup.gif tik as braskese ziurinejau sita spalvyte,kazkaip ten tokia tamsoka atrodo parodyta g.gif o daug blizguciu sitam blizgy?stambus jie? ax.gif jau mastau ir as ji isigyt rolleyes.gif o per kiek laiko is braskiu atkeliavo? ax.gif

Lupos ohoho drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergucios aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dovkyte aha daug blizguciu, bet jie tokie smulkuciai, graziai pries saule zeri smile.gif as ir uzsisakydama bijojau kad bus tamsoka, bet smalsumas padare savo (kadangi sm buvo isgirta spalva biggrin.gif )ir pasirodo visai ji ne tamsi thumbup.gif As is usa pirkau ji, bet paskui Kristej maciau, jei neklystu tai pas mus 79lt is usa man isejo 66lt, ne ka ten ir pigiau rolleyes.gif Braskese nebuvo tos spalvytes kai as uzsakinejau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 01 gegužės 2009 - 16:07
QUOTE(Shopaholic @ 2009 05 01, 15:34)
Zinok visai gerai laiko, nera labai riebus jis, bet kadangi blizgis be teptuko, tai ju daugiau iskart uzsitepa nei su teptuku, todel ir nenusivalgo gal greit, guerlain tai geriau laiko, nu bet jie ir riebesni rolleyes.gif

ziauriai grazi spalva wub.gif bet turbut ant kiekvienos lupu kitaip ziuris spalva
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 01, 18:50)
ziauriai grazi spalva  wub.gif bet turbut ant kiekvienos lupu kitaip ziuris spalva

ir greiciausiai ant kiekvieno kompiuterio skirtingai. nes man nieko gero nerodo, tagis vel nesuprantu, ka jus iziurit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 04 30, 19:22)
Aha, Shopaholic, pasirodyk. bigsmile.gif

O as siandien neatsilaikiau ir nusipirkau dar viena blizgi. g.gif  blush2.gif Guerlain - beige secret. 4u.gif Jau isbandziau labai grazi spalvyte, laiko ilgai ir toks malonus ant lupu. Patenkinta labai esu. wub.gif

Gal gali su sia spalva pasidazius lupas ideti, nes tokia spalva nelabai isivaizduoju kaip atrodo g.gif atrodo labai patraukliai tavo naujassis blizgiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 01, 20:56)
ir greiciausiai ant kiekvieno kompiuterio skirtingai. nes man nieko gero nerodo, tagis vel nesuprantu, ka jus iziurit cool.gif

o gal cia skonio reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif

Saziningai perskaiciau puse senos temos, visus naujos puslapius... Bet vistiek noriu paklausti...
Labai nemegstu lipniu blizgesiu..... schmoll.gif Bet noriu, kad laikytus ilgiau, nei 15 minuciu...
Turejau maybelline blizgesi, konsistencija labai patiko, tik kad laikosi trumpai...

Ar yra koks nors tarpinis variantas, kad nebutu labai lipnus, bet ir laikytusi ilgiau g.gif Buvau susigundzius Lancome, bet perskaiciau, kad jie lipnus... doh.gif
Dior Kiss irgi lipnus.... verysad.gif verysad.gif man nera nieko bjauriau, kai puciant vejui, plaukai prie lupu prilimpa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 01 gegužės 2009 - 21:20
QUOTE(Seila @ 2009 05 01, 15:38)
Mergytes, gal kuri netingite idekite kaip lupytes atrodo su guerlain tuo zaliu blizgesiuku?! blush2.gif ieskojau bet neradau anoje temoje... doh.gif

36 puslapyje
Papildyta:
QUOTE(Shopaholic @ 2009 05 01, 15:18)
nu va dior kiss kiss mango soda ax.gif

user posted image
Papildyta:

labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 01, 20:56)

jei megsti ryskiau padazytas lupas, tai pilnai tikiu, kad cia nieko grazaus ir neizvelgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 05 01, 19:59)
o gal cia skonio reikalas rolleyes.gif

QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 01, 20:28)
jei megsti ryskiau padazytas lupas, tai pilnai tikiu, kad cia nieko grazaus ir neizvelgi smile.gif

jus vel meginat ieskot slieku, kur ju nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 01, 22:19)
Dior Kiss irgi lipnus.... verysad.gif  verysad.gif  man nera nieko bjauriau, kai puciant vejui, plaukai prie lupu prilimpa...

man pvz jei jau pucia vejas ir esu palaidais plaukais tai prie bet kokio blizgio prilimpa plaukai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2009 04 10, 19:26)
Ikeliu foto su Guerlain zaliu blizgiu - pirmoje foto normaliai pasidazius, antroje jau daug pritepta. Realiai labiau nugesina raudoni, foto kaip visada tiksliai neperteikia, iskraipo spalvas doh.gif  na, bet bendra vaizda matysit blush2.gif
user posted image
user posted image

Va Seila zalias blizgis kaip atrodo (cia is anos temos perkeliau) ax.gif man cia labai graziai atrodo wub.gif , o ant mano lupu nebuvo tokio efekto unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 02 gegužės 2009 - 08:42
IESKAU GUERLAIN zalio blizgio lupoms... ax.gif Gal kuri parduodate? bigsmile.gif
Atsakyti