Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(shopingas @ 2009 06 09, 00:11)
Labai grazi spalvyte yra is Gosh (jau rasiau ta) - 0059 nr rodos. Va tokio tipo blizgis:

Aha, jau sita buvau uzsirasiusi kad paziureti parduotuvej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 09, 00:11)
Labai grazi spalvyte yra is Gosh (jau rasiau ta) - 0059 nr rodos. Va tokio tipo blizgis:
user posted image

o man Gosh konsistencija nepatinka ax.gif , sunkiai kaškaip tepasi
Atsakyti
Cia foto paemiau is SM forumo:
user posted image
Man labai grazi spalvyte, noreciau kazko panasaus wub.gif
Atsakyti
Man atrodo sitoj foto rode kaip atrodo ant lupu Guerlain melynasis blizgesys jei neklystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 09, 09:39)
Cia foto paemiau is SM forumo:
user posted image
Man labai grazi spalvyte, noreciau kazko panasaus wub.gif

tu man regis nude efekto nori, tai Vishy sake kad Givenshy labai geras, Vishy koks ten jo nr. ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 06 09, 10:46)
tu man regis nude efekto nori, tai Vishy sake kad Givenshy labai geras, Vishy koks ten jo nr. ? blush2.gif

Ten nude su koraliniu atspalviu, Exciting Coral rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri turi, galetu akomentuoti, pasakyti nuomone apie siuos blizgsiu?
user posted image
user posted image
ir isvis, koks geriausias jums blizgis, suteikiantis nude efekta? 4u.gif
nu va, atejau su tuo paciu klausima, o ir sia foto pati idejau kitam forume biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 09 birželio 2009 - 12:51
QUOTE(skaistukas @ 2009 06 09, 09:46)

Paziurejau kristianos puslapy tai jis 69 lt kainuoja, tai as ieskau panasaus varianto tik per puse pigesnio biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 09, 15:42)
Paziurejau kristianos puslapy tai jis 69 lt kainuoja, tai as ieskau panasaus varianto tik per puse pigesnio biggrin.gif  wub.gif

prisijungiu prie paiesku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2009 06 09, 13:56)
prisijungiu prie paiesku  biggrin.gif

Siandien eisiu i kosmada, gal ka patars man, pirmiausia tai gosh reiks pabandyti ax.gif Bet ten toks dirbtinas apsvietimas tai nieko nesuprasiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 09, 10:18)
Aha, jau sita buvau uzsirasiusi kad paziureti parduotuvej ax.gif

As irgi sarasiukus darausi pries eidama i parduotuves, nes po to pamirstu ko atejau biggrin.gif

QUOTE(skaistukas @ 2009 06 09, 10:24)
o man Gosh konsistencija nepatinka  ax.gif ,  sunkiai kaškaip tepasi

Man tai patiko, tepesi lengvai, tik kiek tirstesnio gal norejosi, bet padorus buvo...
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 09, 13:42)
Paziurejau kristianos puslapy tai jis 69 lt kainuoja, tai as ieskau panasaus varianto tik per puse pigesnio biggrin.gif  wub.gif

man nebloga nude efekta suteikdavo artdeco blizgis.As tepdavau ant papudruotu lupyciu wub.gif jo kaina apie 40Lt smile.gif

user posted image
Atsakyti